Update software op je Samsung smartwatch

Je Samsung smartwatch is niet alleen maar radertjes en tandwielen - het zijn draden, processors, data chips en software! En net als bij elk ander slim apparaat moeten de software en apps van het horloge om de zoveel tijd worden bijgewerkt. Gelukkig kun je beide bijwerken, of je nu een telefoon hebt of niet

Galaxy Watch

Let op: De beschikbare schermen en instellingen kunnen per telefoon, horloge en softwareversie verschillen.

De software op je horloge bijwerken

Wanneer je telefoon en horloge verbonden zijn, kun je de Galaxy Wearable -appgebruiken om regelmatig op updates te controleren. Of, als je je horloge aanvankelijk zonder telefoon hebt ingesteld, kun je updates toepassen vanaf het horloge zelf.

Horlogesoftware bijwerken met een Android-telefoon

1. Zorg ervoor dat het horloge goed opgeladen is voordat je het updateproces start. Je kunt niet updaten zonder ten minste 30% lading.

2. Open op de verbonden telefoon de Galaxy Wearable -app.

3. Tik op Instellingen horloge en vervolgens op Update horlogesoftware. Tik op Download en installeer.

Horlogesoftware-update gemarkeerd in de Galaxy Wearable-app

4. Terwijl de software-update wordt toegepast, start het horloge opnieuw op en toont het een voortgangsbalk of draaiende animatie.

Je kunt de update ook direct uitvoeren op je horloge. Het horloge moet nog steeds gekoppeld worden aan een compatibele Android-telefoon. Open Instellingen, scrol naar beneden en tik vervolgens op Software-update.