Zo installeer je jouw nieuwe Samsung TV

1 Zorg dat je een plek hebt om de TV neer te zetten of op te hangen.
2 Zorg dat je je Wi-Fi-wachtwoord bij de hand hebt. Indien je deze niet hebt, kun je ook verbinding maken door een netwerkkabel te gebruiken.
3 Title 3

Pak de kabels die je aan je TV wilt aansluiten.

Bijvoorbeeld een coaxkabel voor het instellen van de zenders via de interne DVB tuner of een HDMI kabel voor het aansluiten van een TV-ontvanger, spelcomputers of een soundbar.

1 Pak de TV uit op de volgende manier:
2 Leg de TV met het scherm naar beneden neer op een zachte ondergrond (bijv. een bank of een vloerkleed).
3 Haal alle accessoires uit de doos en leg deze aan de zijkant.
4 Zet de TV op de plaats waar je hem wilt hebben.

Monteer de voet volgens de instructies in de handleiding.

Of hang de TV op met de No-Gap Wall-Mount volgens de instructies in de handleiding.

1 Verbind je Netwerkprovider met je TV. Selecteer één van de onderstaande opties, die overeenkomt met jouw situatie:

• Gebruikmakend van de interne tuner d.m.v. een coaxkabel tussen je wandcontactdoos en de TV.

• Gebruikmakend van een TV-ontvanger (Set Top Box) d.m.v. een HDMI-kabel tussen je TV en TV-ontvanger.

• Gebruikmakend van een modem met netwerkkabel (KPN, Canaldigitaal), dmv. het verbinden van je netwerkkabel met je TV.

2 Stop de stekker in het stopcontact.
3 Zet de TV-Ontvanger aan, zodat jouw TV de coaxaansluiting of TV-ontvanger direct herkent.
4 Zorg dat de TV-Ontvanger in het zicht staat van de afstandsbediening van de TV.
5 Je kunt de TV instellen met je afstandsbediening (3.1) of met je smartphone (3.2).
1 Kies je gewenste taal
Kies je gewenste taal
2 Kies bij landkeuze voor “Nederland”.
Kies bij landkeuze voor “Nederland”
3 Voer de zenderinstallatie uit voor Ziggo.

• Als er een antennebron is aangesloten, zal deze automatisch worden geselecteerd.

• Daarnaast raden wij aan om een netwerk in te stellen door te klikken op “Netwerk”.

samsung tv instellen
samsung tv antenne detecteren
4 Indien nodig wijzig je het netwerk
5 Selecteer “Sluiten” en druk op “OK”.
6 “Scannen” staat nu geselecteerd als optie onderaan. Klik hierop en het zoeken naar de kanalen wordt gestart. Nu is de zenderinstallatie voltooid. Klik op “sluiten”.
7 Indien je gebruik wilt maken met van een draadloze internetverbinding, verbind de TV dan met jouw Wi-Fi-netwerk.
samsung tv wi-fi verbinden
8 Log in op je Samsung Account, of maak een account aan.
samsung tv samsung account aanmelden
overzicht tv instellingen
samsung tv identificatie
9 Kies voor de intelligente modus indien je wilt dat je TV zich aanpast naar de omstandigheden waarin je TV kijkt.
samsung tv intelligente modus kiezen
10 Lees en accepteer de algemene voorwaarden.
samsung tv voorwaarden
1 Download en open de SmartThings app op je smartphone.
Download en open de SmartThings app
2 Klik op “Starten” en ga aan de slag met de configuratie
aan de slag met je tv
3 Start de configuratie door te klikken op “apparaat toevoegen”
  • Jouw app zal de TV zoeken en toevoegen.
apparaat toevoegen samsung tv
4 Selecteer het Wi-Fi-netwerk dat je wilt dat de TV zal gebruiken.
wi-fi netwerk selecteren samsung tv
5 Lees en accepteer de algemene voorwaarden.
samsung tv algemene voorwaarden
6 Geef je TV een naam zodat je deze gemakkelijk kunt vinden
samsung tv naam geven
7 Stel, indien wenselijk in, om een back-up te maken van je gegevens van je TV.
samsung tv back-up
8 Sluit andere apparaten aan op je TV zoals een Bluray-speler of Spelcomputer en volg de aanwijzingen op het scherm.
samsung tv apparaten aansluiten
9 Kies voor de intelligente modus indien je wilt dat je TV zich aanpast naar de omstandigheden waarin je TV kijkt.
samsung tv intelligente modus
10 Selecteer het land waarin je TV gaat kijken.
samsung tv land selecteren
11 Voeg, indien wenselijk, je Spotify account toe.
samsung tv spotify account
11 Voeg, indien wenselijk, je Spotify account toe.
samsung tv smartphone verbinden