Hoe je je tv kunt bedienen via de mobiele SmartThings-app

Als je de SmartThings-app op je slimme apparaten hebt, kun je alle apparaten in je huis bedienen vanuit de SmartThings-app. Met SmartThings, kun je het slimme huis van je dromen creëren.

Hoe je je tv kan bedienen met de mobile SmartThings-app

SmartThings-apparaten.

Je kunt SmartThings met je tv verbinden via SmartThings-apparaten. Volg de onderstaande instructies om SmartThings aan te sluiten.

Voordat je SmartThings op je tv aansluit, moet je ervoor zorgen dat je je tv inschakelt en de SmartThings-app op je telefoon downloadt.

Stap 1. Tik op de SmartThings -app op je telefoon.

Stap 2. Tik op Toevoegen ('+' icoon) en tik op Apparaat.

Stap 3. Tik op TV en vervolgens op Samsung.

Stap 4. Tik nogmaals op TV en vervolgens op Start.

Stap 5. Selecteer de locatie en de kamer waar je tv kijkt en tik op Volgende.

Stap 6. Je mobiele telefoon moet nu met succes verbinding hebben gemaakt met je Samsung-tv. Voor producten die vóór 2020 zijn gemaakt, is een pincode vereist om verbinding te maken met de tv.

Als je de SmartThings-app op je telefoon hebt en SmartThings met je tv hebt verbonden, kunt je de tv nu via de mobiele SmartThings-app bedienen.

Stap 1. Start de SmartThings-app op je mobiel, tik op de apparaatkaartvan de tv.

Stap 2. Je kunt kiezen uit tv aan/uit, Zoeken naar inhoud, Afstandsbediening en Apps , en nog andere opties.

Stap 3. In het menu Zoeken kunt je de tv-inhoud zoeken via het mobiele toetsenbord en de inhoud op tv starten door op de telefoon te klikken.

Stap 4. In het menu Remote kunt je het Tv-kanaal, Volume, Startpagina en Instellingen bedienen.

Opmerking:

• Je tv moet al als apparaat aan SmartThings zijn toegevoegd.
  • Schermafbeeldingen en menu's van het toestel kunnen verschillen, afhankelijk van het toestelmodel en de softwareversie.