Hoe reset ik mijn tv?

Door je televisie een te resetten, zal het toestel herstellen naar fabrieksinstellingen. Alle opgeslagen instellingen zullen verwijderd worden. Na de reset zul je de televisie dus opnieuw moeten installeren.

Televisies vanaf 2012 t/m 2018: H, F, ES, EH, J, L, K, M, N en QLED-modellenKlik om uit te vouwen
1 Zet de televisie aan, druk de Menu-knop in op de afstandsbediening en ga naar ‘Instellingen’.
2 Navigeer vervolgens naar 'Ondersteuning', kies voor 'Zelfdiagnose' en daarna voor 'Televisie resetten'.
3 De standaard pincode, als die wordt gevraagd, is 0000, tenzij je dit eerder hebt aangepast bij het instellen van de TV. Selecteer 'Ja' en dan wordt de tv gereset.
4 De tv wordt automatisch uit- en ingeschakeld.
Televisies tot en met 2011: D, C, B en A-modellenKlik om uit te vouwen
1 Houd, terwijl de tv aanstaat, de Exit-knop 20 tot 30 seconden ingedrukt.
2 Kies voor 'OK' als de melding verschijnt om alle instellingen terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.
3 De TV wordt gereset en schakelt zichzelf daarna automatisch uit.

Uit welk jaar komt mijn toestel?

Bekijk de modelcode van je televisie, deze vind je op de achterzijde van het toestel.

Als je de modelcode bij de hand hebt, kun je het jaartal van jouw televisie achterhalen.

Bedankt voor je feedback!

Niet gevonden wat je zoekt? We helpen je graag verder.

Online
24/7 bereikbaar

WhatsApp

Stel je vraag op WhatsApp
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Messenger

Stel je vraag op Messenger
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Twitter

Stel je vraag aan ons op Twitter
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Samsung Community

Stel je vraag aan onze Community
of deel je ervaringen met andere
Samsung gebruikers

Facebook

Stel je vraag aan ons op Facebook
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Telefoon
24/7 bereikbaar

Door de landelijke maatregelen met betrekking tot het COVID-19 virus kan de wachttijd wat langer zijn dan je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak. We raden je aan ons een bericht te sturen via Whatsapp of via Messenger.

lokaal tarief