Hoe reset ik mijn tv?

Door je televisie een te resetten, zal het toestel herstellen naar fabrieksinstellingen. Alle opgeslagen instellingen zullen verwijderd worden. Na de reset zul je de televisie dus opnieuw moeten installeren.

Televisies vanaf 2012 t/m 2018: H, F, ES, EH, J, L, K, M, N en QLED-modellen
1 Zet de televisie aan, druk de Menu-knop in op de afstandsbediening en ga naar ‘Instellingen’.
2 Navigeer vervolgens naar 'Ondersteuning', kies voor 'Zelfdiagnose' en daarna voor 'Televisie resetten'.
3 De standaard pincode, als die wordt gevraagd, is 0000, tenzij je dit eerder hebt aangepast bij het instellen van de TV. Selecteer 'Ja' en dan wordt de tv gereset.
4 De tv wordt automatisch uit- en ingeschakeld.
Televisies tot en met 2011: D, C, B en A-modellen
1 Houd, terwijl de tv aanstaat, de Exit-knop 20 tot 30 seconden ingedrukt.
2 Kies voor 'OK' als de melding verschijnt om alle instellingen terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.
3 De TV wordt gereset en schakelt zichzelf daarna automatisch uit.

Uit welk jaar komt mijn toestel?

Bekijk de modelcode van je televisie, deze vind je op de achterzijde van het toestel.

Als je de modelcode bij de hand hebt, kun je het jaartal van jouw televisie achterhalen.