Kaj se je spremenilo pri sinhronizaciji s storitvijo OneDrive v aplikaciji Galerija?
Funkcija za sinhronizacijo s storitvijo OneDrive v Samsungovi aplikaciji Galerija ni več na voljo. Če ste jo uporabljali za shranjevanje fotografij in videoposnetkov v OneDrive, ni razloga za skrb. Vaše obstoječe fotografije in videoposnetki ostajajo varno shranjeni v storitvi OneDrive, nove pa lahko še naprej varnostno kopirate z aplikacijo OneDrive.
Kdaj je bila sinhronizacija s storitvijo OneDrive v aplikaciji Galerija ukinjena?
Sinhronizacija Galerije s storitvijo Microsoft OneDrive je bila ukinjena 30. septembra 2026. Povezava med vašim Microsoftovim računom in računom Samsung je bila prav tako odstranjena.
Kaj se je zgodilo s fotografijami in videoposnetki, ki so že shranjeni v storitvi OneDrive?
Nič ni bilo izbrisano. Fotografije in videoposnetki, ki so bili s sinhronizacijo shranjeni v storitev OneDrive, tam ostanejo in si jih lahko ogledate v aplikaciji OneDrive. Če želite kopije fotografij in videoposnetkov v svoji napravi, jih lahko prenesete iz aplikacije OneDrive.
V aplikaciji Galerija se mi je prikazalo obvestilo »Sinhronizacija z OneDrive se kmalu konča«. Kaj naj storim?
To obvestilo vas je opozorilo, da se funkcija za sinhronizacijo s storitvijo OneDrive ukinja. Vaše fotografije in videoposnetki v storitvi OneDrive niso bili izbrisani. Za nadaljnje varnostno kopiranje novih fotografij in videoposnetkov tapnite Več o tem v obvestilu, nato izberite Varnostno kopiranje kamere v aplikaciji OneDrive in sledite navodilom na zaslonu. Nastavitev lahko izvedete tudi ročno po spodnjih korakih.
Kako lahko varnostno kopiram fotografije in videoposnetke po ukinitvi te funkcije?
Fotografije in videoposnetke iz svoje naprave lahko še naprej varnostno kopirate v OneDrive s funkcijo Varnostno kopiranje kamere v aplikaciji OneDrive.
Ali lahko varnostno kopiram fotografije iz drugih map v OneDrive?
Da. Poleg fotografij, posnetih s kamero, lahko varnostno kopirate tudi slike, shranjene v drugih mapah, na primer v mapah, povezanih z družbenimi omrežji in aplikacijami za urejanje fotografij.
- Vklopite možnost Razvrsti, da bodo vaše fotografije ostale v izvirnih mapah.
- Izklopite možnost Razvrsti, da se vse fotografije shranijo v mapo Camera Roll.
Hvala za vaše mnenje
Odgovorite na vsa vprašanja.
Code to Open Chat Window