Android 11 sürümünde içerik paylaşırken kişileri gösterin özelliğini nasıl devre dışı bırakabilirim?

Son Güncelleme Tarihi : 2021-02-15

Telefonunuzdan içerik paylaşımı yaparken rehberinizde kayıtlı kişilerin görünmesini engelleyebilirsiniz. 

Android 11 sürümünde içerik paylaşırken kişileri gösterin özelliğini nasıl devre dışı bırakmak için lütfen aşağıdaki adımları takip edin.

 

1 Uygulamalar ekranındayken Ayarlar öğesine dokunun.
android11_kisi_ile_icerik_paylasma
2 Gelişmiş özellikler sekmesine dokunun.
android11_kisi_ile_icerik_paylasma2
3 İçerik paylaşırken kişileri gösterin seçeneğini pasif duruma getirin.
android11_kisi_ile_icerik_paylasma3

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz