Galaxy S21 cihazında içerik paylaşırken kişileri gösterin özelliğini nasıl devre dışı bırakabilirim?

Son Güncelleme Tarihi : 2021-02-17

Telefonunuzdan içerik paylaşımı yaparken rehberinizde kayıtlı kişilerin görünmesini engelleyebilirsiniz. 

Galaxy S21 cihazında içerik paylaşırken kişileri gösterin özelliğini devre dışı bırakmak için lütfen aşağıdaki adımları takip edin.

 

1 Uygulamalar ekranındayken Ayarlar öğesine dokunun.
galaxys21_icerik_kisi_ile_paylasma
2 Gelişmiş özellikler sekmesine dokunun.
galaxys21_icerik_kisi_ile_paylasma2
3 İçerik paylaşırken kişileri gösterin seçeneğini pasif duruma getirin.
galaxys21_icerik_kisi_ile_paylasma3

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz