Samsung ning umumiy MAXFIYLIK SIYOSATI

privacy

Bizning majburiyatimiz

 Samsung  Electronics Co Ltd (bundan so‘ng "Samsung Electronics" yoki  "Samsung") korporatsiyasida mijozlar haqidagi ma’lumotlarning  maxfiyligini ta’minlash muhimligini tushunishadi. Bizmobil  telefonlar va planshetlardan boshlab televizor, uy jihozlari, tarmoq xizmatlari va hokazolargacha bo‘lgan barcha qurilmalarimizda va Samsung xizmatlarida, shaxsiy ma'lumotlaringizni qanday to‘plashimiz va ulardan foydalanishimizni tushunishingizga ishonch hosil qilishni xohlaymiz.Ushbu Maxfiylik siyosati barcha xizmatlarimizga taalluqlidir, ammozarur bo‘lganda, ma’lum xizmatlardan foydalanilganda maxfiylik ta'minlanishi usullari borasida qo‘shimcha ma’lumot ham taqdim etamiz.

 

 SHAXSIY MA’LUMOTLAR SHARHI

 Biz taqdim etgan shaxsiy ma’lumotlaringiz, xizmatlarimizdan qanday foydalanishingiz boraidagi ma’lumotlar va uchinchi tomon manbalaridan olingan ma’lumotlarni yig‘amiz. Sizning imkoniyatlaringizni yaxshilay olishimiz va individual ravishda sozlay olishimiz uchun, shuningdek, mijozlarimiz uchun eng yangi ilovalar, texnologiyalar va tarkibni ishlab chiqa olishimiz maqsadida ushbu ma’lumotdan sizga xizmatlarni taqdim qilish va bizning  xizmatlarimizdan qanday foydalanganingizni tushunish uchun foydalanamiz. Shuningdek, shaxsiy ma’lumotlardan sizni shaxsiy qiziqishlaringizga qarab tanlanadigan reklama bilan ta’minlash uchun foydalanamiz.

 

 SHAXSIY MA’LUMOTLARINGIZNI TAQDIM ETISH

 Biz shaxsiy ma’lumotlaringizni Samsung Electronics sho‘ba korxonalariga, shuningdek Samsung Electronics nomidan xizmat ko‘rsatadigan kompaniyalarga uzatishimiz mumkin. Shuningdek, biz shaxsiy ma’lumotingizni ishonchli sherik kompaniyalarga, masalan, uyali aloqa operatorlari yoki siz so‘ragan mahsulot va xizmatlarni, shuningdek siz qiziqqan mahsulotlar va xizmatlar borasidagi ma’lumotni taqdim etadigan sug‘urta kompaniyalariga uzatishimiz mumkin. Biz qonun asosida talab etilganda yoki Samsung Electronics va uning foydalanuvchilarini himoya qilish uchun talab etilingan hollarda shaxsiy ma’lumotlarni huquqni muhofaza qilish organlariga o‘tkazamiz.

Maxfiylik siyosati

SAMSUNG Maxfiylik siyosatining asosiy jihatlari

  • Qo'llash sohasi

    Ushbu Maxfiylik siyosati mobil telefonlar va planshetlardan tortib televizorga, maishiy texnika, tarmoq xizmatlariga va boshqalargacha bolgan bizning Samsung qurilmalarimiz va xizmatlarimizga, qo‘llaniladi (birgalikda "Xizmatlar" deb nomlanadi).

  • Yig‘iladigan ma’lumot

    Biz xizmatlarga tegishli har xil ma’lumotlarni to‘playmiz, jumladan:

    • Bevosita Siz tomondan taqdim etilgan ma’lumotlar;
    • Xizmatlardan foydalanishingiz haqidagi ma’lumotlar;
    • Umumiy foydalanishdagi va pullik manbalardan olingan ma’lumotlar yoki qoshma ravishda ishlatiladigan ma’lumot;
    • Umumiy foydalanishdagi va pullik manbalardan olingan ma’lumotlar yoki qo‘shma ravishda ishlatiladigan ma’lumot;

    Shuningdek, bizga yuborishga rozi bo‘lgan siz borangizdagi, qurilmalaringiz yoki xizmatlardan foydalanishingiz borasidagi boshqa ma’lumotlarni yig‘ishimiz mumkin.

  • Ma’lumotdan foydalanish va uzatish

    Biz yig‘ilgan ma’lumotlardan quyidagi maqsadlarda foydalanamiz:


    • Sizni yoki qurilmangizni Xizmatlarimizga kirish uchun ro‘yxatdan o‘tishda yordam berish uchun;
    • Siz tomondan so‘ralgan Xizmat yoki funksiyani taqdim etish uchun;
    • bizning Xizmatlarimizdagi oldingi harakatlaringiz asosida alohida tanlangan tarkib va shaxsiylashtirilgan xizmatlarni taqdim etish uchun;
    • bizning veb-saytlarimizda, uchinchi tomon veb-saytlarida va ijtimoiy tarmoqlar kabi onlayn platformalarda shaxsiylashtirilgan reklama va Sizga qiziq bo‘lishi mumkin bo‘lgan takliflarni taqdim etish uchun;
    • to‘g‘ridan-to‘g‘ri marketing xabarlari orqali reklama aktsiyalari va takliflari to‘g‘risida faqat bizga alohida roziligingizni bergan holatlardagina ma’lumot berish uchun;
    • mijozlarimizni yaxshiroq tushunishimiz va Sizga eng kerakli aloqa, xizmatlar va imkoniyatlarni taqdim etishimiz maqsadida mahsulotlarimiz va xizmatlarimizni tahlil qilish uchun;
    • mahsulotlarimiz va xizmatlarimiz borasida fikringizni so‘rash va shaxsiy roziligingiz bilan mijozlar o‘rtasida so‘rov o‘tkazish; dasturiy ta’minotni yangilash, qurilmalaringizga texnik xizmat ko‘rsatish va ularni qo‘llab-quvvatlash; qonuncgilik va yuridik jarayonlarga muvofiqlikka rioya qilish uchun;
    • Samsung Electronics kompaniyasi, uning har qanday filiallari, sheriklari yoki mijozlarining huquqlari, mulki yoki xavfsizligini himoya qilish uchun.

    Shuningdek, biz Sizga to‘g‘ridan-to‘g‘ri yoki boshqa manbalar orqali taqdim etgan ma’lumotlardan, yuqorida tavsiflanganidek, sizga yoqishi mumkin bo‘lgan yoki shaxsiylashtirilgan tarkibni taqdim qilish uchun foydalanamiz.


    Biz sizning ma‘lumotlaringizni quyidagi shaxslar va tashkilotlarga uzatishimiz mumkin:


    • Filiallarga: biz boshqaradigan yoki egalik qiladigan Samsung Electronics guruhiga kiruvchi boshqa kompaniyalarga.
    • Biznes sheriklariga: Siz so‘ragan yoki sotib olgan Xizmatlarni Sizga taqdim etish uchun hamkorlik qiladigan sheriklarimizga. Masalan, biz tezroq va samaraliroq to‘lovlarni amalga oshirish uchun Xizmatlarimizdan birini ishlatishingiz uchun bank bilan ishlashimiz mumkin. Bu shaxsiy ma’lumotlaringizni nazorat qiladigan va boshqaradigan biznes sheriklardir.
    • Xizmat ko‘rsatuvchilarga: biz uchun yoki bizning nomimizdan xizmatlar ko‘rsatadigan tegishli ravishda tanlangan kompaniyalarga. Bular, masalan, ta’mirlash, mijozlarga xizmat ko‘rsatish markazlari, mijozlarga xizmat ko‘rsatish tadbirlari, reklama (shu jumladan veb-saytlarimizdagi shaxsiylashttirilgan reklama, uchinchi tomon veb-saytlari yoki onlayn platformalardagi reklama), mijozlar ehtiyojlarini qondirish bo‘yicha so‘rovlarni o‘tkazish, hisob-kitob qilish yoki bizning nomimizdan elektron pochta xabarlarini yuborishda bizga yordam beradigan kompaniyalar. Ushbu provayderlar, shuningdek, sizning ma’lumotlaringizni himoya qilish majburiyatini oladilar.
    • Boshqa shaxslarga, qonun talabiga binoan yoki Xizmatlarimizni himoya qilish uchun: masalan, qonunchilika muvofiq, sud jarayoni yoki davlat idoralarining sud qaroriga muvofiq ma’lumotlaringizni oshkor qilish kerak bo‘lishi mumkin. Shuningdek, ular qonun ustuvorligini, milliy xavfsizlikni, terrorizmga qarshi kurashni yoki jamoat xavfsizligi bilan bog‘liq boshqa masalalarni ta’minlash uchun ma’lumotingizni bizdan so‘rashlari mumkin.
    • Bizning korporativ operatsiyalarimiz munosabati bilan boshqa shaxslar va tashkilotlarga. Biz qo‘shilishimiz yoki boshqalarga o‘tkazilish, sotib olinishi yoki sotilishdan yoda bankrotlik holatidan so‘ng ma’lumotingizni uchinchi tomonga berishimiz mumkin.
    • Sizning roziligingiz yoki ko‘rsatmangiz bilan boshqa shaxslarga: ushbu Maxfiylik siyosatida tavsiflangan ma’lumotlarning oshkor etilishi holatlariga qo‘shimcha ravishda, biz sizning shaxsiy ma’lumotingizni shaxsiy roziligingiz yoki iltimosingizga ko‘ra uchinchi shaxslarga berishimiz mumkin.
  • Muayyan xizmatlar haqida qo‘shimcha ma’lumot

    • AdHub
    • SmartTV
    • Lozim bo biz mayyan ma’lumotlarni so‘rashdan oldin qisqa qalqib chiquvchi xabarlardan foydalanishimiz mumkin
  • Aloqa uchun ma’lumot

    Elektron pochta:
    http://help.content.samsung.com.
    veb-saytning “Aloqa ma’lumotlari” bo‘limi orqali.


    Samsung Electronics Co., Ltd.


    129 Samsung-Ro, Maetan-3dong, Yeongtong-gu, Suwon-si, Gyeonggi-do, Korea


    Evropadagi foydalanuvchilar uchun:
    Samsung Electronics (UK) Limited, Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS


    Pullik interaktiv xizmatlar borasidagi savollar uchun: Samsung Electronics GmbH, Samsung House, Am Kronberger Hang 6, 65824 Schwalbach/Ts., Deutschland

SAMSUNG MAXFIYLIK SIYOSATI

 

Kuchga kirish sanasi: 2019 yil 30 aprel


Ushbu Maxfiylik siyosati mobil telefonlar va planshetlardan tortib televizorga, maishiy texnika, tarmoq xizmatlariga va boshqalargacha bolgan bizning Samsung qurilmalarimiz va xizmatlarimizga, qo‘llaniladi (birgalikda "Xizmatlar" deb nomlanadi).Maxfiylik siyosatini muntazam ravishda o‘qib turish muhimdir, chunki uning qoidalari yangilanishi mumkin. Biz Xizmatlar doirasida taqdim etiladigan shaxsiy ma’lumotlar bilan ishlashdagi usullarimizdagi o‘zgarishlarni yoki amaldagi qonun hujjatlaridagi o‘zgarishlarni aks ettirish uchun muntazam ravishda ushbu Maxfiylik siyosatini yangilab turishimiz mumkin. Maxfiylik siyosatidagi har qanday muhim o‘zgarishlar to‘g‘risida sizni xabardor qilish uchun biz veb-saytimizda yoki qurilmangizda oldindan xabarnoma nashr qilamiz, bunda uning so‘nggi yangilanish sanasi Maxfiylik siyosatining yuqori qismida ko‘rsatiladi. Maxfiylik siyosatining so‘nggi versiyasi har doim quyidagi manzilda mavjud bo‘ladi: https://account.samsung.com/membership/pp

 

BIZ YIG‘ADIGAN MA’LUMOT

 

Samsung Electronics shaxsiy ma’lumotlaringizni turli yo‘llar bilan yig‘adi.
Siz tomondan bevosita taqdim etiladigan ma’lumot

 

Ba’zi xizmatlar sizga ma’lumotni to‘g‘ridan-to‘g‘ri bizga yuborish imkonini beradi. Masalan:

 

•     Hisob qaydnomasi yoki profilini yaratishda biz ism, tug‘ilgan sana yoki elektron pochta manzili kabi ma’lumotlarni so‘rashimiz mumkin.•     Siz bizga mahsulotga yoki pullik xizmatga buyurtma bersangiz, ushbu buyurtmani bajarish uchun ismingiz, manzilingiz, aloqa ma’lumotlari, etkazib berish manzilingizni so‘rashimiz mumkin.
•     Mijozlarga xizmat ko‘rsatish markaziga murojaat qilishda javob berish uchun sizning shaxsingizni tasdiqlovchi ma’lumot va siz so‘ramoqchi bo‘lgan mahsulot haqida ma’lumotkerak bo‘lishi mumkin.
•    Mijozlarga xizmat ko‘rsatish markazi yoki boshqa xizmatlarning xodimlari bilan aloqada bo‘lganingizda, xabarlaringiz tizimlarimiz orqali uzatiladi va ularda saqlanadi.

 

Xizmatlardan foydalanishingiz haqidagi ma’lumotlar

 

Siz taqdim etgan ma’lumotga qo‘shimcha ravishda, qurilmalaringizdagi dasturlar orqali va boshqa yo‘llar bilan Xizmatlarimizdan qanday foydalanishingizhaqidagi ma’lumotlarni to'playmiz. Biz quyidagi ma’lumotlarni yig‘amiz:
•     Qurilma borasidagi ma’lumot: qurilma modeli, qurilmaning jihozlari borasidagi ma’lumotlar, IMEI raqami va qurilmaning boshqa o‘ziga xos identifikatorlari, telefon raqami, seriya raqami, savdo kodi, kirish yozuvlari, dasturiy ta’minotning joriy versiyasi, mobil aloqa uchun mamlakat kodi, mobil tarmoq kodi, MAC-manzili, IP-manzil, cookie-fayllar, piksellar, obuna ma’lumotlari, operatsion tizim versiyasi va xizmatlarga kirishda foydalaniladigan qurilma sozlamalari.


•     Jurnal ma’lumotlari: diagnostika va texnik ma’lumotlar, xatolar va foydalanishga oid ma’lumotlar, xizmatlardan foydalanish vaqti va davomiyligi, ma’lum bir Samsung xizmatiga ulanishda qurilmangizga kiritgan qidirish so‘rovlari va biz qurilmalaringizga yuborgan cookie-fayllarda saqlangan har qanday ma’lumot.
•     Joylashuv borasidagi ma’lumot: qurilmangiz tomonidan qabul qilingan GPS signallari yoki ma’lum xizmatlardan foydalanganda va joylashuvni aniqlash funksiyasini yoqqaningizda bizga uzatilishi mumkin bo‘lgan eng yaqin Wi-

 

Fi kirish nuqtalari va uyali aloqa minoralar borasidagi ma’lumotlar.

 

•     Ovozli ma’lumot: ushbu xususiyatni yoqqaningizda va Xizmatni boshqarish uchun ovozli buyruqlardan foydalanganingizda yoki Mijozlarga xizmat ko‘rsatish markazi xodimlari bilan aloqada bo‘lganingizda biz yaratadigan va o‘z serverimizda saqlaydigan ovozingiz yozuvlari. E’tibor bering, biz o‘z nomimizdan matnli tarjima xizmatlarini taqdim qiladigan uchinchi tomon xizmat ko‘rsatuvchisi bilan ishlasak, ushbu xizmat ko‘rsatuvchi biz va bizning ishonchli xizmat ko‘rsatuvchimiz o‘rtasida tuzilgan shartnomaga muvofiq ma’lum ovozli buyruqlarni qabul qilishi va saqlashi mumkin.
•     Samsung klaviaturasi borasida ma’lumot: aqlli matn kiritish funksiyasini yoqqaningizda siz kiritadigan so‘zlar. Ushbu funksiya boshqa Samsung mobil qurilmalaringizda foydalanish uchun ma’lumotlarni sinxronlashtirish uchun Samsung hisob qaydnomangiz bilan birgalikda taqdim etilishi mumkin. Ma'lumotni o‘chirish uchun, aqlli matn kiritishning sozlamalariga o‘ting.
•     Ko‘rish borasidagi ma’lumotlar: tarmoqlar, kanallar, kirgan veb-saytlaringiz, qurilmalaringizda ko‘rilgan dasturlar va ularni ko‘rishga sarflangan vaqt.
•     Xizmatlardan foydalanishingiz borasidagi boshqa ma’lumotlar, masalan, siz foydalanadigan ilovalar, kirga veb-saytlaringiz va har qanday xizmat orqali taklif qilingan tarkib bilan ishlash.


Umumiy foydalanishdagi va pullik manbalardan olingan ma’lumotlar yoki qo‘shma ravishda ishlatiluvchi ma’lumot


Ba’zan biz umumiy foydalanishdagi va pullik manbalardan, shu jumladan siz foydalanadigan ijtimoiy tarmoqlardagi ma’lumotlarni yig‘amiz va sizning ehtiyojlaringiz, qiziqishlaringiz va afzalliklaringizni yaxshiroq tushunishimiz uchun uni boshqa ma’lumotlar bilan birlashtiramiz.
Biz to‘playdigan boshqa ma’lumotlar


Shuningdek, bizga yuborishga rozi bo‘lgan siz borangizdagi, qurilmalaringiz yoki xizmatlardan foydalanishingiz borasidagi boshqa ma’lumotlarni yig‘ishimiz mumkin.
Uchinchi tomon tahlil xizmatlari


Ma’lum xizmatlardan foydalangan holda, biz Internetda, veb-saytlarda va ulangan qurilmalardagi uzoq vaqt davomidagi harakatlaringiz borasidagi, shuningdek uchinchi tomon veb-saytlari, qurilmalari, ilovalari va boshqa onlayn funksiyalar va xizmatlar orqali shaxsiy ma’lumotlaringizni yig‘ishimiz mumkin. Ushbu xizmatlarda biz uchinchi tomon tahlil xizmatlaridan, masalan Google Analytics-dan foydalanishimiz mumkin. Ushbu tahlil xizmatlarini boshqaruvchi xizmat ko‘rsatuvchilar bizga xizmatlardan foydalanishingizni tahlil qilishda va ushbu xizmatlarni yaxshilashda yordam beradi. Biz oladigan ma’lumotlar ushbu xizmat ko‘rsatuvchilar tomonidan va ushbu ma’lumotlardan, masalan, xizmatlardan foydalanishni baholash, xizmatlarni boshqarishda yordam berish va texnik muammolarni aniqlash uchun foydalanuvchi boshqa tegishli uchinchi tomonla tomonidan roshkor qilinishi yoki to‘g‘ridan-to‘g‘ri yig‘ilishi mumkin. Google Analytics borasidagi qoshimcha ma’lumotni http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html va https://www.google.com/policies/privacy/partners/ saytida topish mumkin.
Ehtimoliy variantlar


Siz Samsung qayd yozuvini ro‘yxatdan o‘tkazishda talab qilingan ma’lumotlar kabi bizga ma’lum ma‘lumotlarni bermasligingiz mumkin. Ba’zi hollarda, bu sizning Xizmatlardan foydalanish imkoniyatingizni cheklashi mumkin. Biz ma’lumotingizni talab qilganinimizda, asoslangan qaror qabul qila olishingiz uchun bu cheklovlarni tushuntirishga imkoni boricha harakat qilamiz. Masalan, Samsung Cloud sizga ma’lumotlarni zaxiralash va tiklash nuqtasini yaratishga imkon beradi; ammo, Samsung Cloud maxfiy ma’lumotlarni saqlash yoki qayta ishlash uchun mo‘ljallanmagan.

MA’LUMOTLARINGIZDAN QANDAY FOYDALANAMIZ?


Biz yig‘ilgan ma’lumotlardan quyidagi maqsadlarda foydalanamiz:
•     Xizmatlarga kirish uchun sizni yoki qurilmangizni ro‘yxatdan o‘tkazishga yordam berish uchun;
•     Siz tomondan so‘ralgan Xizmat yoki funksiyani taqdim etish uchun;
•     xizmatlarimizdagi avvalgi harakatlaringiz asosida individual tanlangan tarkib va shaxsiylashtirilgan xizmatlarni taqdim etish uchun;
•     bizning veb-saytlarimizda, uchinchi tomon veb-saytlarida va ijtimoiy tarmoqlar kabi onlayn platformalarda shaxsiy reklamalar va sizni qiziqtirishi mumkin bo‘lgan takliflar bilan ta’minlash;
•     to‘g‘ridan-to‘g‘ri marketing xabarlari orqali reklama aksiyalari va takliflari to‘g‘risida faqat siz bizga alohida roziligingizni bergan hollardagina ma’lumot berish;
•     mijozlarimizni yaxshiroq tushunishimiz va sizga eng kerakli aloqa, xizmat va imkoniyatlarni taklif qilishimiz maqsadida mahsulotlarimiz va xizmatlarimizni tahlil qilish uchun;
•     bizning mahsulotlarimiz va xizmatlarimiz borasida fikringizni so‘rash va sizning alohida roziligingiz bilan mijozlar so‘rovini o‘tkazish;
•     dasturiy ta’minotni yangilash, qurilmalaringizga texnik xizmat ko‘rsatish va ularni qo‘llab-quvvatlash;
•     qonunchilik va yuridik jarayonlarga muvifiqlikka rioya qilish;
•     Samsung Electronics kompaniyasi, uning har qanday filiallari, sheriklari yoki mijozlarining huquqlari, mulki yoki xavfsizligini himoya qilish.Biz xizmat sifatini yaxshilash uchun biz sizning Xizmatlarimiz, qurilmalarimiz yoki boshqa manbalardan siz haqingizda yig‘adigan ma’lumotlardan foydalanamiz va ularni birlashtiramiz. Masalan, siz o‘zingizning Samsung qayd yozuvingiz ma‘lumotlaridan nafaqat ro‘yxatdan o‘tgan Xizmatda, balki Samsung qayd yozuvlaridan foydalanuvchi boshqa Xizmatlarda ham foydalanishingiz mumkin. Shuningdek, biz Sizga to‘g‘ridan-to‘g‘ri yoki boshqa manbalar orqali taqdim etgan ma’lumotlardan, yuqorida tavsiflanganidek, sizga yoqishi mumkin bo‘lgan yoki shaxsiylashtirilgan tarkibni taqdim qilish uchun foydalanamiz.Sizda ma’lumotlaringizga nisbatan tanlov mavjud. Qo‘shimcha ma’lumotni QANDAY HUQUQLARINGIZ BOR bo‘limida ko‘ring?[Faqat Evropa iqtisodiy hududi (EEA) mamlakatlari aholisi uchun]Samsung yuqorida tavsiflangan maqsadlar uchun shaxsiy ma’lumotlarni qayta ishlaydi. Samsung shaxsiy ma’lumotlarni qayta ishlashni bunday qayta ishlash amalga oshirilishi qonuniy asosida amalga oshiradi:(i) Sizga Xizmat ko‘rsatish kabi va’dalarimizni bajarishimiz uchun;(ii) Bizning biznes manfaatlarimizni (masalan, siz bilan bo‘lgan munosabatlarni boshqarish va mijozlarga xizmat ko‘rsatish sifatini oshirish uchun), shu jumladan veb-saytimizdagi, uchinchi tomon veb-saytlari va onlayn platformalaridagi xabarlarni ilgari surish;(iii) Qonunchilik va yuridik jarayonlarga muvofiqlikni ta’minlash uchun;(iv) Sizning roziligingiz bilan (masalan, to‘g‘ridan-to‘g‘ri marketing xabarlarini yuborish uchun). O‘z roziligingizni bersangiz, har doim ushbu Maxfiylik siyosatining "FIKR-MULOHAZA BERISH" bo‘limida ko‘rsatilgandek biz bilan bog‘lanish orqali uni bekor qilishingiz mumkin.Samsung Electronics yuqorida ta’riflanganidek shaxsiy ma’lumotlaringizni qayta ishlashda ma’lumotlar boshqaruvchisidir. Evropada ba’zi bir to‘g‘ridan-to‘g‘ri marketing aloqalari va shaxsiy reklama uchun Buyuk Britaniya va Shimoliy Irlandiya Birlashgan Qirolligida joylashgan Samsung Electronics (UK) Limited ham sizning shaxsiy ma’lumotlaringizni boshqaruvchisi hisoblanadi. Bizning Samsung kompaniyamizning ba’zi Evropa filiallari ham o‘z mamlakatlarida sizning shaxsiy ma’lumotlaringizni qayta ishlashadi. Iloji bo‘lganda, Samsung ning Evropadagi sho‘’ba korxonasi o‘zining veb-saytida o‘zining mahalliy Maxfiylik siyosatini tushuntirishlari bilan birga taqdim etadi.[Faqat quyidagi davlatlar aholisi uchun: Qozog‘iston, Qirg‘iziston, Mo‘g‘uliston, Tojikiston, Turkmaniston, O‘zbekiston]Samsung yuqorida tavsiflangan maqsadlar uchun shaxsiy ma’lumotlarni qayta ishlaydi. Samsung shaxsiy ma’lumotlarni qayta ishlashni bunday qayta ishlash amalga oshirilishi qonuniy asosida amalga oshiradi:(i) Sizga xizmatlarni taqdim etish kabi va’dalarimizni bajarishimiz uchun;(ii) Bizning biznes manfaatlarimizni (masalan, siz bilan bo‘lgan munosabatlarni boshqarish va mijozlarga xizmat ko‘rsatish sifatini oshirish uchun), shu jumladan veb-saytimizdagi, uchinchi tomon veb-saytlari va onlayn platformalaridagi xabarlarni ilgari surish;(iii) Qonunchilik va yuridik jarayonlarga muvofiqlikni ta’minlash uchun;(iv) Sizning roziligingiz bilan (masalan, to‘g‘ridan-to‘g‘ri marketing xabarlarini yuborish uchun). O‘z roziligingizni har doim ushbu Maxfiylik siyosatining "FIKR-MULOHAZA BERISH" bo‘limida ko‘rsatilgandek biz bilan bog‘lanish orqali bekor qilishingiz mumkin.Samsung Electronics yuqorida ta’riflanganidek shaxsiy ma’lumotlaringizni qayta ishlashda ma’lumotlar boshqaruvchisidir. Iste’molchilarni qo‘llab-quvvatlash va ularga aloqador iste’molchilar huquqlarini himoya qilish jarayonlari, mahalliy reklama va marketing tadbirlari, Samsung mahsulotlarini mamlakatingizda sotish kabi boshqa ayrim maqsadlar uchun mahalliy qonunlar ham qo‘llaniladi. Zarur bo‘lsa, biz sizga alohida Maxfiylik siyosatlarini taqdim etishimiz mumkin. 

SIZNING MA’LUMOTINGIZNI KIM BILAN ALMASHAMIZ?
Biz sizning ma’lumotingizni kompaniyamiz ichida oshkor qilamiz, faqat unga xizmatlarni qo‘shimcha ravishda taqdim etish yoki so‘rovlaringizda yordam berish uchun kerak bo‘lganlarga.Shuningdek, biz sizning ma’lumotlaringizni quyidagi tashkilotlarga faqat bizning Xizmatlarimizni taqdim etish uchun kerak bo‘ladigan darajada oshkor qilamiz:•     Filiallarga: biz boshqaradigan yoki egalik qiladigan Samsung Electronics guruhiga kiruvchi boshqa kompaniyalarga.•     Biznes sheriklariga: Siz so‘ragan yoki sotib olgan Xizmatlarni Sizga taqdim etish uchun hamkorlik qiladigan sheriklarimizga. Masalan, biz tezroq va samaraliroq to‘lovlarni amalga oshirish uchun Xizmatlarimizdan birini ishlatishingiz uchun bank bilan ishlashimiz mumkin. Bu shaxsiy ma’lumotlaringizni nazorat qiladigan va boshqaradigan biznes sheriklardir.•     Xizmat ko‘rsatuvchilarga: biz uchun yoki bizning nomimizdan xizmatlar ko‘rsatadigan tegishli ravishda tanlangan kompaniyalarga. Bular, masalan, ta’mirlash, mijozlarga xizmat ko‘rsatish markazlari, mijozlarga xizmat ko‘rsatish tadbirlari, reklama (shu jumladan veb-saytlarimizdagi shaxsiylashttirilgan reklama, uchinchi tomon veb-saytlari yoki onlayn platformalardagi reklama), mijozlar ehtiyojlarini qondirish bo‘yicha so‘rovlarni o‘tkazish, hisob-kitob qilish yoki bizning nomimizdan elektron pochta xabarlarini yuborishda bizga yordam beradigan kompaniyalar. Ushbu provayderlar, shuningdek, sizning ma’lumotlaringizni himoya qilish majburiyatini oladilar.•     Boshqa shaxslarga, qonun talabiga binoan yoki Xizmatlarimizni himoya qilish uchun: masalan, qonunchilika muvofiq, sud jarayoni yoki davlat idoralarining sud qaroriga muvofiq ma’lumotlaringizni oshkor qilish kerak bo‘lishi mumkin. Shuningdek, ular qonun ustuvorligini, milliy xavfsizlikni, terrorizmga qarshi kurashni yoki jamoat xavfsizligi bilan bog‘liq boshqa masalalarni ta’minlash uchun ma’lumotingizni bizdan so‘rashlari mumkin.•     Bizning korporativ operatsiyalarimiz munosabati bilan boshqa shaxslar va tashkilotlarga. Biz qo‘shilishimiz yoki boshqalarga o‘tkazilish, sotib olinishi yoki sotilishdan yoda bankrotlik holatidan so‘ng ma’lumotingizni uchinchi tomonga berishimiz mumkin.•     Sizning roziligingiz yoki ko‘rsatmangiz bilan boshqa shaxslarga: ushbu Maxfiylik siyosatida tavsiflangan ma’lumotlarning oshkor etilishi holatlariga qo‘shimcha ravishda, biz sizning shaxsiy ma’lumotingizni shaxsiy roziligingiz yoki iltimosingizga ko‘ra uchinchi shaxslarga berishimiz mumkin.MA’LUMOTLARINGIZNI QANDAY HIMOYA QILAMIZ?Ma’lumotlarni himoyalashga jiddiy munosabatdamiz. Biz yig‘ilgan ma’lumotlarning xavfsiz saqlanishini ta’minlash uchun jismoniy va texnik xavfsizlik choralaridan foydalanamiz. Shunga qaramay, shunga e’tibor bering ki, ma’lumotingizni himoya qilish uchun oqilona choralar ko‘rayotgan bo‘lsak ham, hech qanday veb-saytlar, Internet ma’lumot uzatish, kompyuter tizimlari yoki simsiz ulanishlar to‘liq xavfsiz emas.MA’LUMOTLARINGIZNI QAERGA YUBORAMIZ?Bizning Xizmatlarimizdan foydalanishingiz ushbu Siyosatga muvofiq mamlakatingiz ichida va undan tashqarida shaxsiy ma’lumotlaringizni uzatish, saqlash va qayta ishlashni o‘z ichiga oladi. Xususan, sizning shaxsiy ma’lumotlaringiz Koreya Respublikasiga o‘tkaziladi. Shuga e’tibor bering ki, ma’lumotingiz uzatilishi mumkin bo‘lgan mamlakatlarning ma’lumotlarni himoya qilish to‘g‘risidagi qonunlari va boshqa qonunlari sizning davlatingiz qonunlariga qaraganda unchalik batafsil bo‘lmasligi mumkin.[Faqat Evropa iqtisodiy hududi (EEA) mamlakatlari aholisi uchun]Bundan tashqari, xizmatlardan foydalanishingiz boshqa mamlakatlarga sizning shaxsiy ma’lumotlaringizni uzatish, saqlash va qayta ishlashni ham o‘z ichiga olishi mumkin; Bunday mamlakatlarga Yevropa iqtisodiy hududi, Amerika Qo‘shma Shtatlari, Xitoy, Singapur, Vetnam, Hindiston, Kanada, Filippin va Yaponiya kiradi. Shaxsiy ma’lumotlaringizi himoyasini ta’minlash uchunamaldagi qonunchilikka muvofiq tegishli choralarni ko‘ramiz. Bunday choralar EEA tashqarisida ma’lumot uzatilishini himoya qilish uchun standart shartnoma shartlaridanfoydalanishni o‘z ichiga oladi. Qo‘shimcha ma’lumot olish yoki mavjud shartnoma kelishuvlarning nusxasini olish uchun biz bilan bog‘laning. Qo‘shimcha ma’lumot olish uchun, Fikr-mulohaza berish bo‘limiga qarang.[Faqat quyidagi davlatlar aholisi uchun: Qozog‘iston, Qirg‘iziston, Mo‘g‘uliston, Tojikiston, Turkmaniston, O‘zbekiston]Bundan tashqari, xizmatlardan foydalanishingiz boshqa mamlakatlarga sizning shaxsiy ma’lumotlaringizni uzatish, saqlash va qayta ishlashni ham o‘z ichiga olishi mumkin; Bunday mamlakatlarga CETS108 Yevropa konvensiyasiga a’zo davlatlar, Amerika Qo‘shma Shtatlari, Xitoy, Singapur, Vetnam, Hindiston, Kanada, Filippin va Yaponiya kiradi. Shaxsiy ma’lumotlaringizni himoya qilish uchun amaldagi qonunchilikka muvofiq tegishli choralarni ko‘ramiz. Bunday choralar ma’lumotlar uzatilishini himoya qilish uchun qat’iy majburiyatlardan foydalanishni o‘z ichiga oladi.QANDAY HUQUQLARINGIZ BOR?Shaxsiy ma’lumotlaringiz Sizga tegishli. Siz bizdan qanday ma’lumotlarniyig‘ishimiz borasida batafsil ma’lumot berishimizni va biz ularni ochirishimizni so‘rashingiz mumkin yoki biron bir noto‘g‘ri ma’lumotni tuzatishni so‘rashingiz mumkin. Shuningdek, siz bizdan o‘zingizning shaxsiy ma’lumotlaringizni qayta ishlashni yoki uzatishni va ularni almashishni cheklashni so‘rashingiz mumkin, shuningdek siz o‘zingizning shaxsiy maqsadlaringiz uchun foydalanishingiz uchun biz yig‘gan shaxsiy ma’lumotingizni sizga taqdim etishimizni so‘rashingiz mumkin. Biroq, shaxsiy ma’lumotlaringizni o‘chirishni talab qilish biz taqdim etgan Xizmatlarga kirishning yo‘qolishiga olib kelishi mumkin. Biz qonunga muvofiq saqlanishi kerak bo‘lgan ma’lumotlarni o‘chirmaymiz.Huquqlaringiz haqida so‘rov berish yoki savol bilan murojaat qilish uchun biz bilan bog‘laning. Qo‘shimcha ma’lumot olish uchun, FIKR-MULOHAZA BERISH bo‘limiga qarang.MA’LUMOTLARINGIZNI QANCHA VAQT DAVOMIDA SAQLAYMIZ?Biz sizning shaxsiy ma’lumotlaringizni u yig‘ilgan maqsadda kerak bo‘lgandan uzoqroq muddat davomida saqlamaymiz. Bu shuni anglatadiki, ma’lumot keraksiz bo‘lganda tizimimizdan o‘chiriladi yoki yo‘q qilinadi.Quyidagi mantiqqa asoslanib, sizning haqingizdagi ma’lumotlarni qayta ishlashimiz va saqlashimizni kafolatlash uchun tegishli choralarni ko‘ramiz:1.  Sizga Xizmatni taqdim qilish uchun ma’lumot ishlatiladigan minimal muddat;2.  Qonun, shartnoma talablariga yoki bizning ustav majburiyatlarimizga muvofiq;3.  Har qanday shartnomaga yoki amaldagi qonunlarga muvofiq yig‘ilgan va ishlov berilgan maqsadlar uchun yoki tegishli ma’lumotlarni himoya qilish vositalaridan foydalangan holda statistik ma‘lumotlarni olish uchun zarur bo‘ladigan vaqtdan ortiq bo‘lmasligi kerak.

SHAXSIY MA’LUMOTLAR XAVFSIZLIGI

Samsung foydalanuvchilarning maxfiyligini himoya qilishga katta ahamiyat qaratadi. Qozog'iston Respublikasining 2013 yil 21 maydagi 94-V-sonli "Shaxsiy ma’lumotlar va ularni himoya qilish borasida" ("Shaxsiy ma’umotlar borasidagi") qonunga muvofiq Shaxsiy ma’lumotlar - bu elektron tashuvchida, qog‘ozda va (yoki) boshqa moddiy muhitda qayd etilgan, ularning shaxsiy ma’lumotlari asosida aniqlangan yoki aniqlanayotgan subyektga tegishki ma’lumotlardir (bundan buyon matnda “Shaxsiy ma’lumotlar”).  Shaxsiy ma’lumotlaringiz Sizga tegishli ekanligini to‘liq anglaymiz va bizga uzatiluvchi ma’lumotlarni saqlash va qayta ishlash xavfsizligini ta’minlash uchun barcha imkoniyatlarni ishga solamiz. Sizning ishonchingiz biz uchun favqulodda ravishda muhimdir. Biz minimal ma’lumotni faqat sizning ruxsatingiz bilan yig‘amiz va undan faqat belgilangan maqsadlar uchun foydalanamiz. Shaxsiy ma’lumotlaringizni uchinchi tomonlarga sizning ruxsatingiz va roziligingizsiz taqdim etmaymiz. Samsung korporatsiyasi, shu jumladan texnik ma’lumotlar xavfsizligini ta’minlash protseduralaridan va ichki boshqarish protseduralari, shuningdek ma’lumotlarni jismoniy himoya qilish choralaridan foydalanishdan iborat ma’lumotlaringiz xavfsizligini ta’minlashning barcha sa’y-harakatlarini amalga oshiradi. Xususan, biz Samsung Knox asosida kuchli shifrlash texnologiyasini ishlab chiqdik. Biz Samsung Knox ni barcha tizimlarimiz va mahsulotlarimizda ishlatamiz, bu bizni boshqa kompaniyalardan ajratib turadi. Biz hayratlantiruvchi va ilhomlantiruvchi raqamli mahsulotlarimizdan foydalanib, hayotingizni yaxshilashga harakat qilamiz. Buning uchun biz sizning ishonchingizni saqlab qolishimiz juda muhim va ma’lumotlaringizni himoya qilish uchun qo’limizdan kelganini qilamiz.Qiziqish va qo‘llab-quvvatlaganingiz uchun tashakkur."Shaxsiy ma’lumotlar borasida" gi qonun talablarini amalga oshirish uchun, shaxsiy ma’lumotlarni yig‘sh, qayta ishlash, saqlash, shu jumladan transchegaraviy ravishda, (bundan keyin "shaxsiy ma’lumotlarni qayta ishlash") sizning roziligingiz bilan (subyektning roziligi bilan) amalga oshiriladi. Shaxsiy ma’lumotlar uchun so‘rovning har bir holatida biz bunday yig‘ishning maqsadi va bunday ma’lumotlar uzatilishi mumkin bo‘lgan subektlar doirasini ko‘rsatamiz.Biz shaxsiy ma’lumotlarni himoya qilish choralarini ko‘ramiz va ulardan faqat sizning roziligingiz shartlariga muvofiq ravishda foydalanish majburiyatini olamiz. Shaxsiy ma’lumotlarni yig‘ish va qayta ishlashga roziligingizni quyidagi pochta manziliga yozma ariza yuborish orqali qaytarib olishingiz mumkin: “SAMSUNG ELECTRONICS CENTRAL EURASIA” (SAMSUNG ELEKTRONIKS MARKAZIY YEVRAZIYA) MChSh Qozog‘iston Respublikasi, Olmaota, 050050, Al-Farobiy shoh ko‘chasi, 36, "AFD" biznes markazi, B-blok, 3-4-qavat.Sizning roziligingiz "Qabul qilaman" belgisini bosish orqali yoki shaxsiy ma’lumotlarni qayta ishlashga rozilik bildirgan boshqa usul bilan berilishi mumkin. Ushbu belgini bosish bilan siz shaxsiy ma’lumotlarni cheksiz ravishda qayta ishlashga, shuningdek ularni (1) Samsung Electronics guruhining sho‘’ba korxonalari va tegishli kompaniyalariga, shu jumladan har qanday hajmda, transchegaraviy ravishda; (2) biz bilan shaxsiy ma’lumotlarni qayta ishlash va oshkor qilmaslik borasida shartnoma tuzgan vakolatli kontragentlar va pudratchilarga; (3) sudning qarori bilan uchinchi tomonlarga topshirishga rozilik bildirasiz.Shaxsiy ma’lumotlarni qayta ishlash quyidagi maqsadlarda amalga oshiriladi: (1) SAMSUNG savdo belgisi ostida mahsulotlarni reklama qilish va ilgari surish, shu jumladan reklama, bilim orttirish ma‘lumotlari, bildirishnomalar va xabarlar tarqatish; (2) bizning faoliyatimizda qatnashish uchun ro‘yxatdan o‘tish; (3) so‘rovlaringizni, shuningdek sizning roziligingiz tavsifida to‘g‘ridan-to‘g‘ri ko‘rsatilgan boshqa maqsadlar uchun.Shaxsiy ma’lumotlar uchun rozilik NAMUNASIXizmatlarimizdan foydalanganingizda yoki bizning loyihalarimizda ishtirok etishda sizdan Shaxsiy ma’lumotlarga nicbatan rozilik so‘ralishi mumkin. Odatda biz quyidagi shakldan foydalanamiz: "Saytdagi shaklni to'ldirib va "Yuborish" tugmasini bosish orqali, Qozog‘iston Respublikasining 2013 yil 21 maydagi "Shaxsiy ma’lumotlar va ularni himoya qilish borasida" ("Shaxsiy ma’lumotlar borasidagi") qonunga muvofiq, “SAMSUNG ELECTRONICS CENTRAL EURASIA” (SAMSUNG ELEKTRONIKS MARKAZIY YEVRAZIYA) MChSh (bundan keyin "Tashkilotchi" deb nomlanadi)ga shaxsiy ma’lumotlar (shaxsiy ma’lumotlar), shu jumladan familiyasi, ismi va otasining ismi, telefon raqami, elektron pochta manzili, shuningdek bunday ma’lumotlarni ommaviy axborot vositalarida, shu jumladan ushbu loyiha doirasida Internetda tarqatish va ulardan foydalanish, yig‘ish, qayta ishlash, saqlash, uzatish (shu jumladan, transchegaraviy ravishda)ga rozilik berasiz.Loyihada ishtirok etgan holda, loyiha ishtirokchisi o‘z aloqa ma’lumotlarini quyidagi miqdorda o‘tkazishga rozilik beradi: reklama, marketing va axborot tarqatishlatini, shuningdek marketing maqsadida boshqa to'g'ridan-to‘g‘ri aloqalarni amalga oshirish uchun tashkilotchidan uchinchi tomonga ism va telefon raqami.Rozilik belgilangan ishlov berish maqsadlariga erishish uchun zarur bo‘lgan uzatilgan ma’lumotlarni qayta ishlashning barcha turlariga qo‘llaniladi, bu turlar quyidagilardan iborat ammo ular bilan cheklanmaydi: qabul qilish, yozib olish, saqlash, aniqlashtirish, foydalanish, o‘tkazish (amaldagi qonunchilikka muvofiq transchegaraviy ravishda o‘tkazish), o‘chirish, yo‘q qilish, boshqa yuridik shaxslarga, shu jumladan “Cheil Kazakhstan” (Chail Kazakhstan) MChSh va tashkilotchining boshqa vakolatli shaxslariga o‘tkazish. Rozilik tashkilotchiga rozilik berilgan paytdan boshlab amaldagi qonunchilikda belgilangan tartibda ushbu rozilik qaytarib olingan paytgacha amal qiladi.Shaxsiy ma’lumotlarni uzatishga rozilik bermaslik loyihada keyingi ishtirok etishning nomumkinligini anglatadi.Rozi bo‘lsangiz, siz har bir holatda o‘z roziligingizni berish so‘ralgan shaklda roziligingizni berasiz.QAYSI UCHINCHI TOMONLAR XIZMATLARIDAN FOYDALANAMIZ?Xizmatlarimizning ba’zi tarkiblari, reklama va funksiyalari uchinchi tomonlar tomonidan ta’minlanadi. Ushbu uchinchi tomonlar ushbu xizmatlardan foydalanishingiz haqidagi ma’lumotlarni to‘plash uchun cookie fayllari, veb-mayoqchalar, kuzatib borish piksellari va boshqa vositalardan foydalanishi mumkin. Ushbu uchinchi tomonlar to‘g‘ridan-to‘g‘ri Samsung tomonidan nazorat qilinmaydi, shuning uchun ularning ma’lumotlardan qanday foydalanishlarini tushunish uchun ularning maxfiylik siyosati bilan tanishib chiqishingizni maslahat beramiz.
Ba’zi ilovalar va xizmatlar, shu jumladan ijtimoiy tarmoqlar uchun, biz tizimga kirish borasidagi ma’lumotlarni, shuningdek, ushbu dastur va xizmatlarga ulanishda bizga ruxsat beradigan boshqa ma’lumotlarni olamiz va saqlaymiz.Cookie fayllari, veb-mayoqchalar va shunga o‘xshash texnologiyalar
Biz va bizning xizmatlarimizda tarkib, reklama yoki biron-bir funksional imkoniyatlarni taqdim etuvchi ba’zi uchinchi tomonlar bizning xizmatlarimizning ma’lum bo‘limlarida cookie-fayllar, piksellar, veb-mayoqchalar va boshqa texnologiyalardan foydalanishimiz mumkin.Cookie fayllariCookie fayllar — bu sizning kompyuteringizda, televizoringizda, mobil telefoningizda yoki boshqa qurilmangizda ma’lumotlarni saqlaydigan kichik fayllardir. Ular qurilmangizga cookie fayllarini joylashtirgan tashkilotga sizni turli veb-saytlar, xizmatlar, qurilmalarda va brauzerdan foydalanganda tanib olishga imkon beradi. Cookie fayllar juda ko‘p foydali vazifalarni bajarishadi. Masalan:•     Cookie fayllari sizning kirish ma’lumotlaringizni eslab qoladi, xizmatga har safar kirishda ularni qayta kiritishni talab qilmaydi.•     Cookie fayllar bizga va uchinchi tomonga xizmatlarimizning qaysi qismi eng mashhurligini tushunishga yordam beradi, chunki ular bizga foydalanuvchilar qaysi sahifalar va funksiyalarga ko‘p kirishini va sahifalarga qancha vaqt sarflashlarini ko‘rish imkonini beradi. Bunday ma’lumotlarni o‘rganish bizga Xizmatlarni moslashtirishga va ularning sifatini oshirishga yordam beradi.•     Cookie fayllar bizga va uchinchi tomonlarga qaysi reklamalarni ko‘rganingizni tushunishga va Xizmatga kirganingizda har doim bir xil reklama olmasligingizni ta’minlashga yordam beradi.•     Cookie fayllar bizga va uchinchi tomonga xizmatlarimizdan, shuningdek boshqa veb-sayt va ilovalardan foydalanishingiz borasidagi ma’lumotlarni yig‘ish orqali sizning qiziqishlaringizga mos keladigan tarkib va reklamalarni taklif qilishda yordam beradi.
Veb-brauzer orqali xizmatlarga kirish orqali siz brauzeringizni barcha cookie fayllarni qabul qilish, barcha cookie fayllarni rad etish yoki yuborilgan har bir cookie fayl borasida xabardor qilish uchun sozlashingiz mumkin. Barcha brauzerlar bir-biridan farq qiladi, shuning uchun cookie-fayllar bilan bog‘liq sozlamalarni qanday o‘zgartirish haqida ma’lumot olish uchun brauzeringizning “Ma’lumot” menyusiga qarang. Qurilmangizning operatsion tizimida cookie fayllarni boshqarish uchun qo‘shimcha elementlar bo‘lishi mumkin. Esda tutingki, ba’zi Xizmatlarning ishlashi cookie fayllardan foydalanishni ko‘zda tutadi, shuning uchun ularni o‘chirib qo‘yish orqali siz ushbu Xizmatlardan yoki ushbu Xizmatlarning biror bir qismidan foydalana olmasligingiz mumkin.Boshqa mahalliy saqlash joyiBiz va ba’zi uchinchi tomonlar xizmatlarimiz faoliyatida boshqa mahalliy saqlash texnologiyalaridan, masalan, mahalliy umumiy obyektlar (shuningdek, "Flash cookies" deb nomlanuvchi) va HTML5 mahalliy saqlashidan foydalanishimiz mumkin. Ushbu texnologiyalar avvalroq ta’riflangan cookie fayllariga o‘xshaydi. Ular qurilmalaringizda saqlanadi va ulardan sizning harakatlaringiz va nimani afzal ko‘rishingiz borasida ma’lum ma’lumotlarni saqlash uchun foydalanish mumkin. Biroq, ushbu texnologiyalar standart qurilmangizning cookie fayllarnikidan farqli qismlaridan foydalanishi mumkin, shuning uchun siz ularni standart vositalar va brauzer sozlamalari yordamida boshqara olmaysiz. Mahalliy umumiy obyektlarda saqlanuvchi ma’lumotlarni o‘chirish yoki yo‘q qilish borasida ko‘proq ma’lumot olish uchunbu erga qarang: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html.Veb-mayoqchalarBiz va ba’zi uchinchi tomonlar, shuningdek, ma’lumotingizni qurilmangizdan serverga uzatuvchi veb-mayoqchalar (yoki "piksellar") texnologiyalaridan foydalanishimiz mumkin. Veb-mayoqlar interaktiv tarkibga, videolarga va elektron pochta xabarlariga joylashtirilgan bolishi mumkin va serverga qurilmangizdan ma’lum bir ma’lumotni o‘qishga imkon beradi, muayyan tarkibni yoki ma’lum elektron pochta xabarini ko‘rganingizni aniqlaydi, veb-mayoqni ko‘rish vaqti va sanasini va shuningdek, qurilmaning IP-manzili aniqlaydi. Biz va ba’zi uchinchi tomonlar veb-mayoqlardan turli maqsadlarda, shu jumladan Xizmatlarimizdan foydalanishni tahlil qilish va (cookie fayllari bilan birgalikda) sizning qiziqishlaringizga mos tarkib va reklama berish uchun foydalanamiz.FIKR-MULOHAZA BERISHMa’lumotlaringizdan foydalanish bo‘yicha nimani afzal ko‘rishingizni yangilash, ma’lumotlaringizni to‘g‘rilash, so‘rov yuborish yoki bizga savollar berish uchun biz bilan bog‘lanishingiz mumkin.Buning eng oson yo'li https://www.samsung.com/ veb-saytning "Fikr-mulohaza berish" bo‘limi orqali amalga oshiriladi.Shuningdek, quyidagilarga murojaat qilishingiz mumkin:Ma’lumotlar boshqaruvchisiSamsung Electronics Co., Ltd.129, Samsung-ro, Yeongtong-gu,Suwon-si, Gyeonggi-do 16677, Republic of Korea[Faqat Evropa iqtisodiy hududi (EEA) mamlakatlari aholisi uchun]
Samsung Electronics kompaniyasining butun Yevropada ofislari bor, shuning uchun sizning so‘rovingiz yoki savolingiz sizning mintaqangizdagi ma’lumotlarni himoya qilish guruhi tomonidan ko‘rib chiqilishini kafolatlaymiz. Biz bilan bog‘lanishning eng oson usuli - https://www.samsung.com/request-desk veb-saytidagi maxfiylikni qo‘llab-quvvatlash sahifasi.
Shuningdek, biz bilan quyidagicha bog‘lanishingiz mumkin:Ma’lumotni himoya qilish bo‘yicha Yevropadagi vakolatdori Samsung Electronics (UK) LimitedSamsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS
Shaxsiy ma’lumotlaringizni qayta ishlash amaldagi qonunlarni buzgan deb hisoblasangiz, tegishli nazorat organiga shikoyat qilishingiz mumkin. EI ning barcha nazorat idoralari bilan bog‘lanish uchun aloqa ma’lumotlarini quyidagi manzildan olishingiz mumkin: https://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080.Telefonlar:Samsung ning kecha-kunduz faoliyat olib boruvchi yagona qo‘llab-quvvatlash xizmati:
Qozog‘iston 8-10-800-500-55-500 - istalgan mintaqadan bepul qo‘ng‘iroq
7799 - istalgan uyali aloqa operatoridan bepul qo‘ng‘iroq
O‘zbekiston 00-800-500-55-500 - istalgan mintaqadan bepul qo‘ng‘iroq
7799 - istalgan uyali aloqa operatoridan bepul qo‘ng‘iroq
Qirg‘izidton 00-800-500-55-500 - istalgan mintaqadan bepul qo‘ng‘iroq
9977 - istalgan uyali aloqa operatoridan bepul qo‘ng‘iroq
Tojikiston 8-10-800-500-55-500 - istalgan mintaqadan bepul qo‘ng‘iroq
8888 - istalgan uyali aloqa operatoridan bepul qo‘ng‘iroq
Mo‘g‘uliston 1800-25-55 - istalgan mintaqadan bepul qo‘ng‘iroqYozma murojaatlar uchun pochta manzillari:
“SAMSUNG ELECTRONICS CENTRAL EURASIA” (SAMSUNG ELEKTRONIKS MARKAZIY YEVRAZIYA) MChSh
Qozog‘iston Respublikasi, Olmaota sh., Al-Farobiy shoh ko‘chasi, 36, B-blok, 3-4-qavat. Tel: +7 (727) 321-12-12Samsung Electronics Co., Ltd.129 Samsung-Ro, Maetan-3dong, Yeongtong-gu, Suwon-si, Gyeonggi-do, KoreaYevropadagi foydalanuvchilar biz bilan quyidagi manzil bo‘yicha bog‘lanishi mumkin:Samsung Electronics (UK) Limited Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PSYevropadagi foydalanuvchilar pullik onlayn xizmatlar borasidagi savollar bilan quyidagi manzil bo‘yicha murojaat qila oladilar:Samsung Electronics GmbHSamsung House, Am Kronberger Hang 6, 65824 Schwalbach/Ts., DeutschlandElektron pochta: http://help.content.samsung.com veb-saytning “Aloqa ma’lumotlari” bo‘limi orqali.

SAMSUNG MAXFIYLIK SIYOSATI — SMART TV BO‘YICHA QO‘SHIMCHA

Samsung kompaniyasining Smart TV xizmati kengaytirilgan videohujjatlar, individual ravishda tanlangan televizion dasturlar, filmlar, ijtimoiy tarmoq xizmatlariga ulanish va Smart TV ni ovozli buyruqlar orqali boshqarish va ta’sir o‘tkazish imkoniyatini ta’minlaydigan bir qator funksiyalarni taklif etadi. Biz Smart TV va unga ulangan qurilmalar orqali olingan ma’lumotlarni Samsung Maxfiylik siyosatida tavsiflangan tartibda yig‘amiz, foydalanamiz, uzatamiz va saqlaymiz. Ushbu Qo‘shimchada Smart TV ning ba’zi funktsiyalari bilan bog‘liq bo‘lgan maxfiylikni himoya qilish usullari haqida batafsil ma'lumotlar keltirilgan.
Smart TV Xizmati videodasturlar va boshqa tarkiblarni topishni osonlashtirish uchun yaratilgan. Masalan, siz kabel yoki sun’iy yo‘ldosh operatori tomonidan efirga uzatiladigan televizion dasturlar haqidagi ma’lumotlarga, shuningdek, Smart TV xizmatingizda aks ettiriladigan qidiruvni qo‘llab quvvatlovchi kataloglar orqali talabga ko‘ra mavjud bo‘luvchi va uchinchi tomon tarkib yetkazib beruvchilari tomonidan taklif etiladigan videohujjatlarga kirishingiz mumkin.
Jonli efirga uzatiladigan teledasturlar holatida, biz siz uchun mavjud tarkibni qisman sizning pochta indeksingiz orqali aniqlaymiz. Bundan tashqari, Smart TV Sizni qiziqtirishi mumkin bo‘lgan dasturlar va tarkiblarni ajratib, yoki tomosha qilish sifatini oshiradigan xizmatlarni taqdim etish orqali Sizga ko‘proq mos keladigan boshqa Smart TV tarkiblarini topishga va ulardan foydalanishga yordam beradi. Bizning tavsiyalarimiz va qo‘shimcha xizmatlarimiz quyidagi ma’lumotlarga asoslanadi:
•     o‘zingizning Smart TV-da yoki boshqa qurilmalardagi Samsung ilovalaridan foydalanib ko‘rgan, sotib olgan, yuklab olgan yoki o‘ynagan tarkibingiz haqida ma’lumot (televizorni tomosha qilish to‘g‘risida ma’lumot olish uchun “Axborot xizmatlarini ko‘rish” bo‘limiga qarang);
•     Siz Smart TV orqali kirgan ilovalar haqida ma’lumot;
•     Smart TV ning “Yoqadi”, “Yoqmaydi”, “Hozir ko‘rish” va boshqa tugmachalarini tanlash to‘g‘risidagi ma’lumotlar;
•     Siz tomondan Smart TV da qidirish funktsiyasidan foydalanganib kiritgan, shu jumladan aniq videohujjatlarni qidirishda kiritgan qidirish so‘rovlari;
•     Smart TV va qurilmadan foydalanish to‘g‘risidagi boshqa ma’lumotlar, shu jumladan boshqa ma’lumotlar qatorida IP manzili, jurnal ma’lumotlari, apparat yoki dasturiy ta’minotni aniqlash ma’lumotlari, brauzer ma’lumotlari va sahifa so‘rovlari.
Tomosha qilish borasidagi ma’lumotlar xizmatlari
Ushbu Maxfiylik eslatmasining qoidalari shuningdek Smart TV soznuvchi imkoniyatlarini qabul qilishingizga ham tegishli Samsungning Maxfiylik siyosati bilan birgalikda izohlanishi kerak,
u bilan https://account.samsung.com/membership/pp manzilida tanishish mumkin.
Smart TV dan foydalanishni sozlash uchun ba’zi funksiyalarimiz va xizmatlarimiz televizor ko‘rish tarixi va Smart TV-dan foydalanish tarixiga tayanadi.
Sizning televizoringizni tomosha qilish tarixingiz Smart TV da ko‘rilgan tarmoqlar, kanallar, kirilgan veb-saytlar va dasturlar, shuningdek ularni ko‘rishga sarflangan vaqt to‘g‘risidagi ma’lumotlardan iborat.
Ushbu ma’lumotni olish uchun tarkibni avtomatik aniqlash (ACR) va boshqa texnologiyalardan foydalanishimiz mumkin. Siz qaysi dasturlarni ko‘rayotganingizni aniqlash uchun Sizning Smart TV video parchalar yoki
TV-tyuneri haqidagi ma’lumotlarni uzatadi.
Istalgan vaqtda istalgan funksiyani yoki xizmatni o‘z xohishinizga ko‘ra o‘chirib qo‘yish uchun sozlash menyusidan foydalanib, Maxfiylik sozlamalarini o‘zgartirishingiz mumkin. Bunday holda, sizning televizor tomosha qilish tarixi haqidagi ma’lumotlarni yig‘ish endi ushbu maxsus funksiya yoki xizmat uchun amalga oshirilmaydi.
[Faqat Evropa iqtisodiy hududi (EEA) mamlakatlari aholisi uchun]
Bizning Xizmatlarimizdan foydalanishingiz ushbu Siyosatga muvofiq mamlakatingizdan tashqarida, Koreyada shaxsiy ma’lumotlaringizni uzatish, saqlash va qayta ishlashni o‘z ichiga oladi. Bundan tashqari, xizmatlardan foydalanishingiz boshqa mamlakatlarga sizning shaxsiy ma’lumotlaringizni uzatish, saqlash va qayta ishlashni ham o‘z ichiga olishi mumkin; Bunday mamlakatlarga Yevropa iqtisodiy hududi, Amerika Qo‘shma Shtatlari va Kanada. Shuga e’tibor bering ki, ma’lumotingiz uzatilishi mumkin bo‘lgan Yevropa iqtisodiy hududiga kirmaydigan mamlakatlarning ma’lumotlarni himoya qilish to‘g‘risidagi qonunlari va boshqa qonunlari sizning davlatingiz qonunlariga qaraganda unchalik batafsil bo‘lmasligi mumkin. Shaxsiy ma’lumotlaringizni himoya qilish uchun amaldagi qonunchilikka muvofiq tegishli choralarni ko‘ramiz. Bunday choralar EEA tashqarisiga ma’lumot uzatilishini himoya qilish uchun standart shartnoma shartlaridan foydalanishni o‘z ichiga oladi. Qo‘shimcha ma’lumot olish yoki mavjud shartnoma kelishuvlarining nusxalarini olish uchun, maxfiylikni qo‘llab-quvvatlash sahifasida biz bilan bog‘laning (https://www.samsung.com/request-desk).
Shuni yodda tutingki, sizning maxfiylik sozlamalarini tanlashingiz tomosha qilish borasidagi ma’lumotlarga asoslangan ba’zi xizmatlarning mavjudligi yoki sifatiga ta’sir qilishi mumkin.
[Faqat quyidagi davlatlar aholisi uchun: Qozog‘iston, Qirg‘iziston, Mo‘g‘uliston, Tojikiston, Turkmaniston, O‘zbekiston]
Bundan tashqari, xizmatlardan foydalanishingiz boshqa mamlakatlarga sizning shaxsiy ma’lumotlaringizni uzatish, saqlash va qayta ishlashni ham o‘z ichiga olishi mumkin; Bunday mamlakatlarga CETS108 Yevropa konvensiyasiga a’zo davlatlar, Amerika Qo‘shma va Kanada kiradi. Shaxsiy ma’lumotlaringizni himoya qilish uchun amaldagi qonunchilikka muvofiq tegishli choralarni ko‘ramiz. Bunday choralar ma’lumotlar uzatilishini himoya qilish uchun qat’iy majburiyatlardan foydalanishni o‘z ichiga oladi.
Shuni yodda tutingki, sizning maxfiylik sozlamalarini tanlashingiz tomosha qilish borasidagi ma’lumotlarga asoslangan ba’zi xizmatlarning mavjudligi yoki sifatiga ta’sir qilishi mumkin.Qiziqishga asoslangan reklama xizmatlari
Qiziqishga asoslangan reklama xizmatlarining ("QAR xizmatlari") maqsadi Samsung Smart TV-da yoki Samsung yoki uchinchi tomonning turli platformalarida yoki qurilmalarida taqdim etiluvchi mahsulotlar va xizmatlar borasida foydali,
interfaol va shaxsiy reklamalarni, jumladan televizion reklamalar, internetdagi reklama, mobil qurilmalar va planshetlardagi reklamalarni olish va ko'rish imkoniyatini taqdim etishdan iboratdir.
Qurilmalaringizda namoyish qilinadigan reklamalar sizning qiziqishlaringizga mos kelishini ta’minlash uchun, QAR xizmati sizning televizoringizni tomosha qilish (jumladan, tarmoqlar, kanallar, kiriluvchi veb-saytlar va Sizning Samsung Smart TV da ko‘riladigan dasturlar, shuningdek ularni ko‘rishga sarflangan vaqt to‘g‘risidagi ma’lumotlar) tarixini, Samsung Smart TV-dan foydalanish to‘g‘risidagi ma’lumotni va ishonchli uchinchi tomon manbalaridan olingan boshqa statistik ma’lumotlarni hisobga olgan holda taqdim etiladi. Sizning televideniyeni tomosha qilish tarixingizni olish uchun tarkibni avtomatik aniqlash (ACR) va boshqa texnologiyalardan foydalanishimiz mumkin.
Yuqorida keltirilgan ma’lumotlarga asoslanib biz Samsung Smart TV ning umumiy qiziqishlarga ega foydalanuvchilar guruhlarini yaratamiz va QAR xizmatini taqdim etishda ushbu guruhlardan foydalanamiz. Yuqorida keltirilgan ma’lumotlarni e’tibiorga olgan holda sizning Samsung Smart TV-ga tayinlanuvchi guruhlar va muvofiq ravishda qurilmalaringiz qaysi reklamalarni olishi aniqlanadi.
Siz Samsung Smart TV dagi Sozlamalar menyusidan QAR Xizmatini istalgan vaqtda o‘chirib qo‘yishingiz mumkin. E'tibor bering, QAR Xizmati uchun maxfiylik sozlamalarini tanlash televizor tomosha qilish tarixi yoki Samsung Smart TV-dan foydalanish to‘g‘risidagi ma’lumot bilan bog‘liq bo‘lmagan boshqa turdagi reklama va marketing takliflarini olishga ta’sir qilmaydi. Reklama va marketingning bu boshqa turlari boshqa ma’lumotlarga, Sizning umumiy joylashishingiz yoki boshqa taxmin qilingan yoki mantiqiy ravishda chiqariluvchi ma’lumotlaringizga asoslangan bo‘ladi. Bunday reklama kamroq muvofiq bo‘lishi mumkin, chunki u sizning qiziqishlaringizga asoslanmaydi.
QAR xizmatlari borasida ko‘proq ma’lumot olish uchun ushbu qo‘shimchaning oxiridagi "QAR xizmati to‘g‘risidagi maxfiylik eslatmasi" ga qarang.
PSID
Qiziqishlarga asoslangan reklamani namoyish etish uchun yig‘ilgan Sizning tomosha qilish tarixingiz va Smart TV-dan foydalanishingiz borasidagi ma’lumotlar tasodifiy ravishda tanlanuvchi, doimiy bolmagan va tashlanuvchi shaxsiylashtirilgan xizmatlar uchun identifikator PSID deb nomlangan indikatorga bog‘lanadi. Siz PSID-ni istalgan vaqtda Smart TV-dagi Sozlamalar menyusidan qayta o‘rnatishingiz mumkin, va qayta o‘rnatilgandan so‘ng, sizning qiziqishingizga asoslangan reklama Smart TV-da tomosha qilish tarixi va Smart TV-dan foydalanish endi oldingi PSID-ga bog‘lanmaydi. E’tibor bering ki, PSID qayta ornatilgan taqdirda Siz qiziqishlar asosida tanlangan reklamalarning sifatini o‘zgartira olmaysiz.
Ovozni aniqlash
Ovozli buyruqlar yordamida Siz Smart TV xizmatini boshqara va uning ko‘plab funktsiyalaridan foydalana olasiz.
Ovozni aniqlash funksiyasi yoqilganda, Smart TV ni ovoz bilan boshqarishingiz mumkin. Ovozni aniqlash funksiyasi qo‘llab-quvvatlanishi uchun Sizning ovozli buyruqlaringiz (qurilmangiz haqidagi ma’lumotlar, shuningdek, qurilma identifikatorlari bilan birga) bizga yuboriladi va ovozli buyruqlaringiz ovozni aniqlash funksiyasi ishlashi uchun zarur bo‘lgan matnga aylantiramiz. Bundan tashqari, biz funksiyalarni baholashimiz va takomillashtirishimiz uchun Samsung ovozli buyruqlar va tegishli matnlarni yig‘isishi mumkin. Smart TV da masofadan boshqarish pultidagi yoki ekrandagi faollashtirish tugmasini bosib, ishga tushirish uchun so‘z aytish (masalan, Hi, Bixby) bilan va masofadan boshqarish pultidagi yoki Smart TV-dagi mikrofonga gapirib, ma’lum bir qidiruvni so‘raganingizda, Samsung kompaniyasi sizning ovozli buyruqlaringizni yig‘adi.
Ovozni aniqlash funksiyasini yoqmasangiz, ovozni aniqlash funksiyalaridan foydalana olmaysiz. Ovozni aniqlash ma’lumotlarini yig‘ishni istalgan vaqtda Sozlamalar menyusidan o‘chirib qo‘yishingiz mumkin. Bunda, ovozni aniqlash funksiyalaridan foydalanish imkonsiz bo‘ladi.
Ovozni aniqlash borasida ko‘proq ma’lumot olish uchun ushbu ilovaning oxiridagi "Ovozni aniqlashning maxfiylik bildirishnomasi" ga qarang.
Uchinchi tomonlar
E'tibor bering, uchinchi tomon yetkazib beruvchi videoni tomosha qilganingizda yoki dasturlari yoki tarkibiga kirganingizda, ushbu yetkazib beruvchi sizning Smart TV (masalan, uning IP-manzili va qurilmaning identifikatorlari), so'ralgan operatsiya (masalan, videoni sotib olish yoki ijaraga olish so‘rovingiz) va dastur yoki xizmatdan foydalanishingiz to‘g‘risida ma’lumot yig‘ishi yoki qabul qilishi mumkin. Samsung kompaniyasi bu kabi yetkazib beruvchilar tomonidan qo‘llanuvchi maxfiylik va xavfsizlikni ta’minlash usullari amaliyoti uchun javobgar emas. Ehtiyot bo‘ling va Siz foydalanadigan uchinchi tomon veb-saytlari va xizmatlariga nisbatan qo‘llanuvchi maxfiylik bayonnomalarini o‘rganing.
Funksiyalarning mamlakatga bog‘liqligi
Shuni esda tutingki, Smart TV qo‘shimchasida tasvirlangan ba’zi funksiyalarning mavjudligi sizning yashash joyingizga bog‘liq.OVOZNI ANIQLASH XIZMATINING MAXFIYLIK BAYONNOMASIKuchga kirish sanasi: 2019 yil 30 aprel
Samsung Electronics va bizning filiallarimiz hamda ularning filiallari ma’lumotlarning maxfiyligi bilan bog‘liq tashvishlaringizni tushunadilar. Ushbu Maxfiylik borasidagi bayonnoma biz ovozni aniqlash xizmati (bundan so‘ng "Ovozni aniqlash xizmati") doirasida yig‘adigan barcha shaxsiy ma’lumotlarga nisbatan qo‘llaniladi.
Ovozni aniqlash xizmati foydalanuvchilarga tarkibni qidirish va ko‘rib chiqish, hamda Samsung mahsulotlarini faqat ovoz bilan boshqarish imkoniyatini beradi. Uning xususiyatlari Samsung Smart TV tarkibini qidirish va boshqarish paytida, Internetda ob-havo xizmatlari va foydalanuvchilar odatda Samsung Smart TV da foydalanadigan boshqalar bilan ishlayotganda, tabiiy tildan foydalanishni nazarda tutadi.
Ayrim tillar uchun ovozni aniqlashning ilg‘or funksiyasi — Bixby dan foydalanish mumkin. Bixby funktsiyasi yoqilgan bo‘lsa, bu haqda Samsung Smart TV ekranidagi alomatlar, bannerlar yoki
boshqa belgilar orqali bilib olish mumkin.
Ushbu Maxfiylik borasidagi bayonnoma ovozni aniqlash xizmati bilan bog‘liq sizning shaxsiy ma‘lumotlaringizdan foydalanish haqida qo‘shimcha aniq ma’lumotlarga ega va uning qoidalari Samsungning Maxfiylik siyosati bilan birgalikda talqin qilinishi kerak, u shuningdek, Siz tomondan Ovozni aniqlash xizmatining ishlatilishiga nisbatan ham qollanadi
va u bilan https://account.samsung.com/membership/pp manzilida tanishish mumkin.
Ushbu maxfiylik bayonnomasida biz Ovozni tanish xizmatini taqdim etish doirasida yig‘iladigan ma’lumotlarning turlarini tavsiflaymiz, undan qanday foydalanishimiz borasida ma’lumot beramiz va ushbu ma’lumotlardan foydalanishimizga nisbatan mavjud tanlov imkoniyatlarini ko‘rsatamiz. Samsung shaxsiy ma’lumotlarni qayta ishlashda ma’lumotlar boshqaruvchisidir.
BIZ YIG‘ADIGAN MA’LUMOT
Ovozni aniqlash xizmati doirasida biz siz borangizda turli yo‘llar bilan ma’lumot olishimiz mumkin. Biz olishimiz mumkin bo‘lgan shaxsiy ma’lumot turlari quyidagilarni o‘z ichiga oladi:
•     Samsung hisob qaydnomasi borasida ma’lumot (ixtiyoriy). Smart TV da Samsung hisob qaydnomangizga kirganingizda, ismingiz, elektron pochta manzili va Samsung qayd yozuvi identifikatori kabi ovozni aniqlash uchun foydalaniladigan Samsung qayd yozuvingiz bilan bog'liq ma‘lumotlarni olishimiz mumkin.
•     Ovozni aniqlash xizmati bilan o‘zaro ta’sir. Ovozni aniqlash xizmati bilan, jumladan ovozli buyruqlaringizning yozuvlari (masalan, savollaringiz, so‘rovlaringiz va ko‘rsatmalaringiz), rasmlar, sensorli o‘zaro ta’sirlar va boshqa kiritiluvchi ma’lumotlar, shuningdek, Xizmatlardan olingan ma’lumotlar (masalan, savollar, javoblar va tarkiblar) Xizmatlari bilan o‘zaro ta’silaringiz orqali almashadigan ma’lumotlaringizni yig‘ishimiz mumkin. Shuningdek, sizning ovozni
aniqlash olish Xizmatidan foydalanishingiz bilan bog‘liq boshqa ma’lumotlarni, jumladan sizga ushbu xizmatlarbilan ishlashni ta’minlash (masalan, musiqiy oqim uzatish yoki ob-havo ma'lumotlari) uchun Ovozni aniqlash xizmati murojaat qiladigan yoki ishlatadigan biz Samsung dasturlari va xizmatlaridan va uchinchi tomon tyetkazib beruvchilaridan oluvchi ma’lumot (masalan, foydalaniladigan ilovalar, kiriladigan veb-saytlar, shuningdek rasmlar, musiqa, taqvim yozuvlari, xatcho‘plar, tarkib borasidagi ma’lumotlar va Samsung hamda uchinchi tomon yetkazib beruvchilarining boshqa ilovalari, veb-saytlari va xizmatlari borasidagi ma’lumotlar)ni olishimiz mumkin.
•      Jug‘rofiy joylashuv ma’lumotlari. Biz sizning joylashuvingiz bilan bog‘liq bo‘lgan geolokatsion va boshqa ma’lumotlarni sizning IP manzilingiz yoki ma’lum maqsadlar, masalan, sizga Xizmatlarni taqdim etish uchun so‘rovlaringiz yordamida olinishi mumkin bo‘lgan televizorda saqlanadigan indekslar yordamida olishimiz mumkin.
•     Qurilma va ilova borasidagi ma’lumot. Ovozni aniqlash xizmatlarini qo‘llab-quvvatlaydigan qurilmalaringiz borasidagi qurilma modellari, operatsion tizim versiyalari, qurilma konfiguratsiyasi va sozlamalari, IP manzillari, qurilma identifikatorlari va boshqa noyob identifikatorlar kabi ma’lumotlarni avtomatik ravishda yig‘ishimiz mumkin. Bundan tashqari, biz ovozni aniqlash xizmatlarini qo‘llab-quvvatlaydigan qurilmalarni qanday, qachon va qancha vaqt ishlatganligingiz borasida ma’lumot jumladan qurilmalarda Ovozni aniqlash xizmatlaridan hamda Samsung va uchinchi tomon dasturlari va xizmatlaridan foydalanish borasida ma’lumot (masalan, qurilmalardagi ilovalar ro‘yxati, qurilmalarda ijro etilgan musiqa, kirilgan veb-saytlar va qidiruv so‘rovlari) olishimiz mumkin.MA’LUMOTLARINGIZDAN QANDAY FOYDALANAMIZ?
Ovozni aniqlash xizmati orqali olingan ma’lumotdan quyidagi maqsadlarda foydalanishimiz mumkin:
•     ovozni aniqlash xizmati orqali amalga oshirilgan so‘rovlarga, savollarga va ko‘rsatmalarga javob berish kabi Xizmatlarni taqdim etish;
•     ovozni aniqlash xizmatidan foydalanishingiz uchun sizni aniqlash va haqiqiyligingizni tasdiqlash;
•     ovozni aniqlash xizmatlaridan foydalanishingizni, masalan, foydalanuvchilarimizga moslashtirilgan tarkib va javoblarni ular ovozni aniqlash Xizmati bilan
o‘zaro ta’sirda bo‘lgan uslubda yetkazib berishni yaxshilash va sozlash;
•     (sizning alohida roziligingiz sharti bilan) bizning mahsulotlarimiz va xizmatlarimiz borasida Siz bilan bog‘lanish va Sizga bildirishnomalar, tarkiblar, bildirishnomalar, takliflar, reklama va marketing ma’lumotlarini taqdim etish; so‘rovlaringizga javob berish;
•     faoliyatimizni olib borish, tahlil qilish va takomillashtirish (shu jumladan yangi mahsulotlarni ishlab chiqish; mahsulotlarimiz va xizmatlarimiz sifatini takomillashtirish va yaxshilash; aloqalarni boshqarish; mahsulotimizni tahlil qilish; marketing tadqiqotlari o‘tkazish; ma’lumotlarni tahlil qilish; shuningdek, buxgalteriya hisobi, audit va boshqa ichki funksiyalarni bajarish);
•     Sizga ma’lum uchinchi tomon dasturlari va xizmatlari bilan o‘zaro ishlashga va ulardan foydalanishga ruxsat berish;
•     firibgarlik va boshqa jinoiy harakatlar, da’volar va boshqa majburiyatlardan himoya qilish, shuningdek bunday harakatlarni oshkor etish va ularning oldini olish;
•     barcha tegishli qonuniy talablarga, muvofiq sohaviy standartlarga va bizning siyosatlarimizga, shu jumladan Samsung qayd yozuvingiz uchun ushbu Maxfiylik bayonnomasi va Maxfiylik siyosatiga rioya qilish va ularni amalga oshirish.
Ma’lum xizmatlardan foydalangan holda, biz Internetda Ovozni aniqlash xizmatlarini qo'llab-quvvatlaydigan qurilmalarda uzoq vaqt davomidagi harakatlaringiz borasidagi, shuningdek uchinchi tomon ilovalari, veb-saytlari, va boshqa onlayn xizmatlar orqali shaxsiy ma’lumotlaringizni yig‘ishimiz mumkin. Xizmatlarimizda biz uchinchi tomon tahlil xizmatlaridan foydalanishimiz mumkin.  Ushbu tahlil xizmatlarini boshqaruvchi yetkazib beruvchilar bizga xizmatlardan foydalanishingizni tahlil qilishda va ushbu xizmatlarni yaxshilashda yordam beradi. Biz oladigan ma’lumotlar ushbu xizmat ko‘rsatuvchilar tomonidan va ushbu ma’lumotlardan, masalan, xizmatlardan foydalanishni baholash, xizmatlarni yetkazishda yordam berish va texnik muammolarni aniqlash uchun foydalanuvchi boshqa tegishli uchinchi tomonla tomonidan roshkor qilinishi yoki to‘g‘ridan-to‘g‘ri yig‘ilishi mumkin.
SIZNING TANLOV IMKONIYATLARINGIZ
Ovozni aniqlash xizmatini istalgan vaqtda Sozlamalar menyusidan o‘chirib qo‘yishingiz mumkin, ammo bu undan foydalanishni imkonsiz qiladi. Shuningdek, biz sizdan oluvchi sizning shaxsiy ma’lumotlaringiz bilan bog‘liq ba’zi tanlov imkoniyatlarini taklif etamiz. Afzal ko‘rgan sozlamalaringizni o‘zgartirish,
bizdan olgan xabarlar sonini cheklash yoki so‘rov yuborish uchun Samsung maxfiylik siyosatining "Fikr-mulohaza berish" bo‘limida ko‘rsatilganidek
MAXFIYLIK BAYONNOMAMIZGA YANGILANISHLARXizmatlar doirasida taqdim etiladigan shaxsiy ma’lumotlar bilan ishlashdagi usullarimizdagi o‘zgarishlarni yoki amaldagi qonun hujjatlaridagi o‘zgarishlarni aks ettirish uchun muntazam ravishda ushbu Maxfiylik bayonnomasi yangilanib borilishi mumkin. Maxfiylik bayonnomasidagi har qanday
muhim o‘zgarishlar to‘g‘risida sizni xabardor qilish uchun biz veb-saytimizda yoki qurilmangizda xabarnoma nashr qilamiz, bunda bu kabi xabarnomaning so‘nggi yangilanish sanasi Maxfiylik bayonnomasining yuqori qismida ko‘rsatiladi.QIZIQISHGA ASOSLANGAN REKLAMA XIZMATINING MAXFIYLIK BAYONNOMASI
Kuchga kirish sanasi: 2019 yil 30 aprel
Samsung Electronics va bizning filiallarimiz hamda ularning filiallari ma’lumotlarning maxfiyligi bilan bog‘liq tashvishlaringizni tushunadilar. Ushbu
Maxfiylik borasidagi bayonnoma biz qiziqishga asoslangan reklama xizmati (bundan so‘ng “QAR xizmati”) doirasida yig‘adigan barcha shaxsiy ma’lumotlarga nisbatan qo‘llaniladi.Ushbu Maxfiylik borasidagi bayonnoma QAR xizmati bilan bog‘liq sizning shaxsiy ma‘lumotlaringizdan foydalanish haqida qo‘shimcha aniq ma’lumotlarga ega va uning qoidalari Samsungning Maxfiylik siyosati bilan birgalikda talqin qilinishi kerak, u shuningdek, Siz tomondan QAR xizmatining ishlatilishiga nisbatan ham qo‘llanadi, u bilan https://account.samsung.com/membership/pp manzilida tanishish mumkin.
Ushbu Maxfiylik bayonnomasida biz qiziqishlarga asoslangan reklama doirasida ishlatiladigan ma’lumot turlarini tavsiflaymiz, undan qanday foydalanganishimiz haqida xabar beramiz, ushbu ma’lumotlardan foydalanishimiz va
Sizning o‘z huquqlaringizni amalga oshirishingiz bo‘yicha mavjud imkoniyatlarni ko‘satamiz. Samsung shaxsiy ma’lumotlarni qayta ishlashda ma’lumotlar boshqaruvchisidir.QAR XIZMATI BORASIDA UMUMIY MA’LUMOT
"QAR xizmatlari" maqsadi Samsung Smart TV-da yoki Samsung yoki uchinchi tomonning turli platformalarida yoki qurilmalarida taqdim etiluvchi mahsulotlar va xizmatlar borasida foydali,
interfaol va shaxsiy reklamalarni, jumladan televizion reklamalar, internetdagi reklama, mobil qurilmalar va planshetlardagi reklamalarni olish va ko'rish imkoniyatini taqdim etishdan iboratdir.
Qurilmalaringizda namoyish qilinadigan reklamalar sizning qiziqishlaringizga mos kelishini ta’minlash uchun, QAR xizmati sizning televizoringizni tomosha qilish (jumladan, tarmoqlar, kanallar, kiriluvchi veb-saytlar va Sizning Samsung Smart TV da ko‘riladigan dasturlar, shuningdek ularni ko‘rishga sarflangan vaqt to‘g‘risidagi ma’lumotlar) tarixini, Samsung Smart TV-dan foydalanish to‘g‘risidagi ma’lumotni va ishonchli uchinchi tomon manbalaridan olingan boshqa statistik ma’lumotlarni hisobga olgan holda taqdim etiladi. Sizning televideniyeni tomosha qilish tarixingizni olish uchun tarkibni avtomatik aniqlash (ACR) va boshqa texnologiyalardan foydalanishimiz mumkin.
Yuqorida keltirilgan ma’lumotlarga asoslanib biz Samsung Smart TV ning umumiy qiziqishlarga ega foydalanuvchilar guruhlarini yaratamiz va QAR xizmatini taqdim etishda ushbu guruhlardan foydalanamiz. Yuqorida keltirilgan ma’lumotlarni e’tibiorga olgan holda sizning Samsung Smart TV-ga tayinlanuvchi guruhlar va muvofiq ravishda siz tomondan ishlatiluvchi qurilmalar qaysi reklamalarni olishi aniqlanadi.PSID
QAR xizmati taqdim etilishi maqsadida yig‘ilgan qurilmangizdan foydalanishingiz borasidagi ma’lumotlar tasodifiy ravishda tanlanuvchi, doimiy bo‘lmagan va tashlanuvchi shaxsiylashtirilgan xizmatlar uchun identifikator PSID deb nomlangan indikatorga bog‘lanadi. Siz PSID-ni ushbu Maxfiylik bayonnomasining "Sizning tanlovlaringiz" bo‘limida ko‘rsatilgandek qayta o‘rnatishingiz mumkin.
BIZ YIG‘ADIGAN MA’LUMOT
QAR xizmatining doirasida biz turli xil usullardan foydalangan holda qurilmalaringiz haqida ma’lumot olamiz. Biz oladigan ma’lumot turlari:
•     Qurilma borasidagi ma’lumot. Biz sizning qurilmangiz modeli, operatsion tizim versiyalari, qurilmaning konfiguratsiyasi va sozlamalari, IP manzili, qurilma
identifikatorlari va boshqa identifikatorlari kabi ma’lumotlarni yig‘amiz.
•     Qurilmadan foydalanish to‘g‘risidagi ma’lumot va jurnal ma’lumotlari. Biz sizning qurilmalaringizni qanday, qachon va qancha muddat davomida ishlatishingiz haqidagi ma’lumotlarni, shu jumladan QAR xizmati bilan o‘zaro ta’siringiz, shuningdek ushbu qurilmalardagi Samsung va uchinchi tomonlarning ilovalari va xizmatlari (masalan, qurilmalaringizdagi ilovalar ro‘yxati) borasidagi ma’lumotlarni yi‘gamiz.
•     Ko‘rish borasidagi ma’lumotlar. Biz sizning televizor ko‘rish tarixidan ma’lumotlarni yi‘gamiz. Televizor ko‘rishingiz tarixi tarmoqlar, kanallar, kiriluvchi veb-saytlar va Sizning Samsung Smart TV da ko‘riladigan dasturlar,
shuningdek ularni ko‘rishga sarflangan vaqt to‘g‘risidagi ma’lumotlarni o‘z ichiga oladi. Televizorni tomosha qilishning ushbu tarixini olish uchun biz ACR va boshqa texnologiyalardan foydalanishimiz mumkin.
•     Statistik ma’lumotlar. Sizning umumiylashtirilgan joylashuvingiz va taxminiy yosh guruhingiz kabi Siz yokiqurilmangiz borasidagi umumiy ma’lumotingizdan foydalanishimiz mumkin. Biz ushbu statistik ma’lumotlarni tijoriy jiihatdan mavjud bo‘lgan manbalardan (qonun tomonidan ruxsat etilgan tartibda), masalan, uchinchi tomon xizmat ko‘rsatuvchilarimizdan olamiz. Biz faqat ushbu ma’lumotlar amaldagi qonunlarga muvofiq ravishda olinganligi hamda foydalanish va oshkor qilish uchun bizga berilishi mumkinligini kafolatlaydigan uchinchi tomon xizmat ko‘rsatuvchilar bilan hamkorlik qilamiz.Samsung serverlari QAR Xizmati bilan o‘zaro aloqada bo‘lgan paytingizda QAR Xizmati bilan o‘zaro aloqalaringiz, geografik joylashuvingiz va QAR Xizmatini olish uchun foydalanadigan qurilmalar kabi ma’lumotlarni oladi.
MA’LUMOTLARINGIZDAN QANDAY FOYDALANAMIZ?
QAR Xizmati doirasida olingan ma’lumotlardan biz quyidagi maqsadlarda foydalanamiz:
•      sizga QAR Xizmatini taqdim etish;
•     QAR Xizmatining sifati va shaxsiylashtirilishini yaxshilash;
•     (sizning alohida roziligingiz sharti bilan) elektron pochta orqali siz bilan bog‘lanish hamda Samsung va uchinchi tomonlarning ehtiyojlaringiz va qiziqishlaringizni
hisobga olgan holda ishlab chiqilgan mahsulotlari va xizmatlari to‘g‘risida xabarlarni yuborish;
•     so‘rovlaringizga javob berish;
•     faoliyatimizni olib borish, tahlil qilish va takomillashtirish (shu jumladan yangi mahsulotlarni ishlab chiqish; mahsulotlarimiz va xizmatlarimiz sifatini takomillashtirish va yaxshilash; aloqalarni boshqarish; mahsulotimizni tahlil qilish; marketing tadqiqotlari o‘tkazish; ma’lumotlarni tahlil qilish; shuningdek, buxgalteriya hisobi, audit va boshqa ichki funksiyalarni bajarish);•     firibgarlik va boshqa jinoiy harakatlar, da’volar va boshqa majburiyatlardan himoya qilish, shuningdek bunday harakatlarni oshkor etish va ularning oldini olish;
•     barcha tegishli qonuniy talablarga, muvofiq sohaviy standartlarga va bizning siyosatlarimizga, shu jumladan Samsung qayd yozuvingiz uchun ushbu Maxfiylik bayonnomasi
 va Maxfiylik siyosatiga rioya qilish va ularni amalga oshirish.
SIZNING TANLOV IMKONIYATLARINGIZ
Siz PSID identifikatorini istalgan vaqtda sozlamalar menyusidan qayta o‘rnatishingiz mumkin, bu holatda televideniye tomosha qilish tarixi va oldingi PSID
bilan Smart TV-dan foydalanish aloqasi uziladi. PSID identifikatorini qayta o‘rnatish QAR Xizmatining sifatiga ta'sir qilishi mumkin.
Bundan tashqari Siz Samsung Smart TV dagi Sozlamalar menyusidan QAR xizmatini istalgan vaqtda o‘chirib qo‘yishingiz mumkin.
E'tibor bering, QAR Xizmati uchun maxfiylik sozlamalarini tanlash televizor tomosha qilish tarixi
 yoki Samsung Smart TV-dan foydalanish to‘g‘risidagi ma’lumot bilan bog‘liq bo‘lmagan boshqa turdagi reklama va marketing takliflarini olishga ta’sir qilmaydi. Reklama va marketingning bu boshqa turlari boshqa ma’lumotlarga, Sizning umumiy joylashishingiz yoki boshqa taxmin qilingan yoki mantiqiy ravishda chiqariluvchi ma’lumotlaringizga asoslangan bo‘ladi. Bunday reklama kamroq muvofiq bo‘lishi mumkin, chunki u sizning qiziqishlaringizga asoslanmaydi.
MAXFIYLIK BAYONNOMAMIZGA YANGILANISHLARQAR Xizmati doirasida taqdim etiladigan shaxsiy ma’lumotlar bilan ishlashdagi usullarimizdagi o‘zgarishlarni yoki amaldagi qonun hujjatlaridagi o‘zgarishlarni aks ettirish uchun muntazam ravishda ushbu Maxfiylik bayonnomasi yangilanib borilishi mumkin. Maxfiylik bayonnomasidagi har qanday muhim o‘zgarishlar to‘g‘risida
sizni xabardor qilish uchun biz veb-saytimizda yoki qurilmangizda xabarnoma nashr qilamiz, bunda bu kabi xabarnomaning so‘nggi yangilanish sanasi Maxfiylik bayonnomasining yuqori qismida ko‘rsatiladi.