HW-LST70T 3ch The Terrace Soundbar (2020)

HW-LST70T 3ch The Terrace Soundbar (2020)

HW-LST70T/EN

Odaberite boju

Boja :
 • Moćan zvuk od trenutka kada ga uključite
  210 vati sa ugrađenim niskotoncem
 • Zvuk se jasno čuje preko vanjske buke
  Centralni zvučnik (3.0CH)
 • The Terrace Soundbar
  Izdržljivost na vremenske uslove (IP55)

Savršen spoj za The Terrace TV uređaj

(Molimo provjerite kod za Vaš lokalni model i karakteristike sa lokalnim PM.)

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Specifikacije GUI (Grafičkog korisničkog interfejsa) koje ne utječu na performanse proizvoda podložne su promjenama bez prethodnog obavještenja. *Stvarni izgled proizvoda se može razlikovati od prikazanog. Pogledajte našu galeriju proizvoda. *TV uređaj se prodaje zasebno.

Moćan zvuk od trenutka kada ga uključite

210 vati sa ugrađenim niskotoncem

Čujte svoje serije i filmove jasno pomoću The Terrace Soundbar uređaja — čak i na velikim otvorenim prostorima. Snaga od 210 vati i ugrađeni niskotonac omogućavaju snažan bas, dok tehnologija kontrole višestrukih zvučnika pokreće četiri niskotonca istovremeno da stvori snažan, bogat zvuk za Vaše dvorišne filmske maratone.

Zvuk se jasno čuje preko vanjske buke

Centralni zvučnik (3.0CH)

The Terrace Soundbar je podešen za zvuk koji se može čuti čak i preko vanjske ambijentalne buke. Namjenski centralni zvučnik (3.0CH) pruža zvuk koji Vas okružuje u kristalno jasnom dijalogu.

Nevjerovatan zvuk bez obzira gdje sjedite

Visokotonac sa širokim spektrom

Svako je mjesto optimalno mjesto. Uvijek dobijte nevjerovatan zvuk bilo gdje na otvorenom sa vrhunskim visokotoncem širokog spektra.

Osjetite duboki bas

Poništavanje deformacije

Naša tehnologija poništavanja deformacije predviđa i poništava deformacije prije nego što se one dese, dajući dublji i detaljniji bas bez potrebe za zasebnim subwooferom.

Eksperti u inovaciji zvuka

Samsung Audio laboratorija

„Naš fokus započinje u uhu slušaoca i prostire se na okruženje u kojem se sluša zvuk - pretvarače (niskotonce i visokotonce), pojačivače zvuka i procesore digitalnog zvuka (DPS).”

Zaštićen od vode i prašine

Izdržljivost na vremenske uslove (IP55)

Proizveden da izdrži vremenske uslove, ovaj zvučnik otporan na vremenske prilike ocijenjen je ocjenom IP55, za zaštitu od vode i prašine. On ostaje postojan pa tako dobijate maksimalno uživanje, čak i kada se vremenske prilike pogoršaju.

*Zaštita od vode i prašine zasnovana na IP55 (Međunarodna ocjena zaštite) standardu i uglađenom radu na temperaturama u rasponu od -30 do 50℃.

Prikazujte sa Vaših uređaja, lakše nego ikad

Reprodukcija muzike putem Wi-Fi i Bluetooth®

The Terrace Soundbar koristi Wi-Fi i Bluetooth® za jednostavno bežično povezivanje na druge uređaje. Uživajte u muzici s Vašeg mobilnog telefona u vrhunskom kvalitetu zvuka bilo gdje, bez obaveze.

*Samo za kompatibilne uređaje.

*Samo za kompatibilne uređaje.

Zvuk optimiziran za svaku scenu

Prilagodljiv zvuk

The Terrace Soundbar analizira zvučni signal i automatski isporučuje zvuk koji je prilagođen svakoj pojedinačnoj sceni. Prilagodljiv zvuk Vam omogućava da čujete jasne tonove čak i kada je zvuk stišan, tako se i veoma tihi dijalozi mogu razgovijetno čuti.

Cijeli svijet zvuka uz samo jedan daljinski upravljač

One Remote daljinski upravljač

Ne treba Vam nekoliko daljinskih upravljača. Sa Samsung daljinskim upravljačem za TV uređaj kontrolišite glavne funkcije soundbara kao što su paljenje, podešavanja jačine zvuka, pa čak i zvučne efekte - direktno sa Vašeg TV uređaja.

*Funkcije i dizajn daljinskog upravljača mogu varirati ovisno o TV modelu i regionu. *Kompatibilan je sa odabranim Samsung TV uređajima. Provjerite specifikacije Samsung TV uređaja.

*Funkcije i dizajn daljinskog upravljača mogu varirati ovisno o TV modelu i regionu. *Kompatibilan je sa odabranim Samsung TV uređajima. Provjerite specifikacije Samsung TV uređaja.

Jednostavna instalacija za brzu zabavu

Uključen set za zidno i montiranje na TV uređaj

Nema potrebe za profesionalnom instalacijom — možete sami započeti čim stignete kući. Sa uključenim setom za montiranje moći ćete podesiti svoj zvučnik na zid ili uredno ispod Vašeg Samsung The Terrace TV uređaja za besprijekorno iskustvo zvuka.

*Razmak između The Terrace TV uređaja i Soundbara može se razlikovati ovisno o instalaciji, vrsti zida i veličini TV uređaja. *Dostupno samo za kompatibilne modele.

Muzika oživljava s Vašim glasom

Radi sa Alexa

Ne možete se sjetiti naslova? Uživajte u upotrebi svog soundbar zvučnika bez korištenja ruku uz Alexa glasovnu kontrolu. Zatražite da Alexa pusti neki sadržaj jednostavno izgovarajući naslov ili nekoliko početnih stihova pjesme. Za koju god vrstu muzike ste raspoloženi Alexa će je pronaći.

*Amazon, Alexa, i svi povezani logotipi su zaštitne oznake Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica. *Amazon Echo uređaj je potreban da bi se koristila ova funkcija. Ovu uslugu pruža Amazon i može se okončati bilo kada. *Neke karakteristike i funkcije koje pružaju povezani uređaji mogu biti ograničeni ili neće biti podržani za upotrebu. *Ova karakteristika može varirati ovisno o regiji.

Jednostavno dodirnite i uživajte

Zvuk na dodir

Za trenutke u kojima želite da uživate u muzici na višem nivou. Kada slušate Vaše omiljene pjesme na telefonu, jednostavno dodirnite istu na Vašem soundbaru. Soundbar vibrira kada prepozna uređaj i jednostavno Vas povezuje i pušta pjesmu koju ste slušali — ali ovaj put uz nevjerovatan zvuk kojeg pruža soundbar.

Rukom tapkate pametni telefon pomoću Samsung muzičke aplikacije na ekranu na zvučnoj traci i zvučna traka trenutno reprodukuje muziku, pokazujući kako je lako prebaciti se sa pametnog telefona na zvučnu traku. Rukom tapkate pametni telefon pomoću Samsung muzičke aplikacije na ekranu na zvučnoj traci i zvučna traka trenutno reprodukuje muziku, pokazujući kako je lako prebaciti se sa pametnog telefona na zvučnu traku.

*Samo za kompatibilne uređaje. *Ova usluga funkcioniše samo kada je mobilni telefon uključen. *Usluga možda neće biti lansirana u isto vrijeme kada i model.

Jedna aplikacija za pametno slušanje

SmartThings aplikacija

Podignite povezano življenje na viši nivo. SmartThings aplikacija omogućava da dodate Vaše zvučnike na Vašu mrežu, pružajući veću kontrolu zvuka kroz Vaš pametni dom.

*Svaki uređaj mora biti povezan na Wi-Fi ili bilo koju drugu bežičnu mrežu. *Obavezno preuzimanje i instaliranje SmartThings aplikacije. *Za interoperabilnost u SmartThings aplikaciji svi uređaji treba da budu povezani na jedan Samsung nalog. *Dostupnost funkcije može varirati ovisno o regiji, operateru, mrežnom okruženju ili mobilnom uređaju, i podložna je izmjenama bez prethodnih obavještenja.

*Svaki uređaj mora biti povezan na Wi-Fi ili bilo koju drugu bežičnu mrežu. *Obavezno preuzimanje i instaliranje SmartThings aplikacije. *Za interoperabilnost u SmartThings aplikaciji svi uređaji treba da budu povezani na jedan Samsung nalog. *Dostupnost funkcije može varirati ovisno o regiji, operateru, mrežnom okruženju ili mobilnom uređaju, i podložna je izmjenama bez prethodnih obavještenja.

Specifikacije

 • Opšte karakteristike 210W
 • Broj kanala 3
 • Bruto dimenzije (Š×V×D): jedno pakiranje 1703 x 150 x 203 mm
 • Bruto težina (jedan paket) 10.7 kg
 • Snaga 0.45 W
 • Potrošnja snage prilikom rada (glavna) 25 W

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • User Manual
  ENGLESKI, NJEMAČKI, Rumunski, BUGARSKI, POLJSKI, FRANCUSKI, TALIJANSKI, ČEŠKI, SLOVAČKI, MAĐARSKI, HRVATSKI, SRPSKI, SLOVENSKI, GRČKI, Letonski, Estonski, Litvanski
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.