Divna iskustva s One UI 3 s Androidom 11 kod serije Galaxy S21

One UI 3 osmišljen je kako bi vam pomogao da se usredotočite na ono što je važno. Naš vizualni redizajn poboljšao je mjesta koja najviše posjećujete kako bi se smanjile smetnje, istaknule važne informacije i vaše iskustvo učinilo dosljednijim. Poboljšane performanse pomoći će aplikacijama da rade brže uz manju potrošnju baterije. I One UI 3 pomoću novih kontrola privatnosti, jednokratnih dozvola i poboljšane digitalne dobrobiti kontrolu predaje u vaše ruke.

Osvježeni vizualni dizajn

Promijenili smo izgled i osjećaj koji pruža One UI 3, posebice mjesta koja najčešće posjećujete, poput početnog zaslona i brze kontrolne ploče. Pokret je uglađeniji i prirodniji s poboljšanim animacijama i haptičnim povratnim informacijama za uobičajene interakcije. A sučelje reagira na različite veličine zaslona kako bi pružilo najbolje iskustvo na bilo kojem uređaju, bilo da se radi o telefonu, preklopnom uređaju ili tabletu.

Nove značajke dizajna One UI 3 prikazane na četiri različita zaslona Galaxy S21

Poboljšane performanse

Optimizirali smo One UI 3 s poboljšanom dinamičkom raspodjelom memorije, tako da aplikacije rade brže i bolje. Također smo ograničili pozadinske aktivnosti kako bismo osigurali bolje performanse i potrošnju energije.

Bolja prilagodba

Kako su aplikacije sve prilagodljivije i personaliziranije, potreban je veliki broj osnovnih značajki One UI kako biste stvorili više radosti u svom životu. Možete dodati widget za provjeru vremena korištenja na zaključanom zaslonu ili pozadinu za poziv tijekom pozivanja ili primanja poziva. Bixby Routines ima još više kontrola koje će vam pomoći da automatizirate svoj život.

Poboljšane značajke

Svakodnevna iskustva poput pozivanja, slanja tekstualnih poruka, fotografiranja i kretanja kroz postavke poboljšana su na mnogo načina, velikih i malih.

Poboljšane značajke One UI 3 prikazane na četiri različita zaslona Galaxy S21

Početni zaslon i zaključani zaslon

 • Dodajte widgete dodirom i držanjem aplikacije na početnom zaslonu.
 • Isključite zaslon dvostrukim dodirom praznog prostora na početnom ili zaključanom zaslonu.

Pozivi i razgovori

 • Pogledajte razgovore odvojeno na ploči s obavijestima. Radi s aplikacijom Messages i vašim omiljenim aplikacijama za razgovore.
 • Personalizirajte svoj najprivatniji prostor još više. Novo dodane mogućnosti prilagodbe dizajna omogućit će vam da se osjećate blisko i povezano s ljudima s kojima razgovarate.

Slike i videozapisi

 • Fotografirajte brže s poboljšanim automatskim fokusom i automatskom ekspozicijom.
 • Brže pronađite slike i videozapise pomoću novih značajki i kategorija pretraživanja u galeriji.
 • Vratite uređene slike u izvorne verzije u bilo kojem trenutku, čak i nakon što su spremljene, tako da nikada nećete izgubiti snimku.
 • Uvijek snimajte hranu ili portrete u najboljoj kvaliteti. Kamera vam, na temelju scene i predmeta, pametno preporučuje prebacivanje na najbolji način snimanja.
Kamera Galaxy S21 preporučuje najbolji način snimanja kad snimate hranu ili portrete

Postavke

 • Postavke imaju novi jednostavniji izgled i dojam. Vaš Samsung račun prikazan je pri vrhu te sada lakše možete pristupiti postavkama početnog zaslona.
 • Pomoću novih značajki pretraživanja jednostavnije pronađite postavke koje trebate. Dobit ćete bolje rezultate za sinonime i uobičajene pravopisne pogreške, a možete dodirnuti oznake kako biste vidjeli skupine povezanih postavki.
Prijenos podataka i povezane postavke na zaslonu Galaxy S21

Samsung tipkovnica

 • Povećan je broj jezika za unos na 370.
 • Pojednostavljeno je lijepljenje kopiranih slika i kontrolnih kodova iz tekstualnih poruka.
 • Dodani su prijedlozi za emojije i naljepnice kada unesete emotikon na temelju teksta.
 • AR emojiji dostupni su za prilagodbu zaslona dolaznog poziva i zaključanog zaslona. Jednostavan, kreativan i zabavan način za daljnju personalizaciju vašeg telefona.
AR emojiji dostupni su za prilagodbu zaslona dolaznog poziva i zaključanog zaslona

Produktivnost

 • Održavajte zdravu ravnotežu između posla i života smanjivanjem ponavljajućih i složenih zadataka i njihovim učinkovitim rješavanjem.
 • Započnite svoj posao na jednom uređaju, a zatim ga bez problema nastavite tamo gdje ste stali na drugom uređaju koji se nalazi u blizini. 
Otvorite sadržaj sa svog pametnog telefona Galaxy s One UI 3 na tabletu ili računalu

 • Odaberite sadržaj koji želite kopirati s mobilnog telefona, a zatim ga zalijepite na druge Galaxy uređaje. Možete kopirati sadržaj kao što su tekst i slike.
 • Bolje upravljajte svojim uređajima sa sustavom Windows. Uređaje s poboljšanim dizajnom možete jednostavno dodati, aktivirati ili deaktivirati.
 • Od teksta brzo izradite događaj u kalendaru. Kalendar iz teksta automatski prepoznaje i raščlanjuje naziv događaja, raspored i podatke o mjestu iz teksta.
Pomoću One UI 3 na Galaxy S21 događaj u kalendaru lako se stvara od običnog teksta

 • Book cover tipkovnica postaje tipkovnica za više uređaja. Dok je spojena na tablet, može se povezati i s telefonom, tako da možete brzo prebacivati ​​između tableta i telefona dok tipkate.
 • Sada možete povući PiP prozor na rub zaslona, ​​gdje gotovo potpuno nestane, ostavljajući vam karticu za povlačenje kad ga želite ponovno izvući.

Jednostavna kontrola medija i uređaja

 • Upravljanje medijima i uređajima lakše je pomoću poboljšane ploče s medijima u obavijestima. Svojim povezanim uređajima možete upravljati s jednog mjesta. Ažuriranjem Androida 11, na ploči SmartThings Devices sada su uređaji povezani s Google Homeom i više.
Ploča za uređaje i medija kod serije Galaxy S21 s One UI 3

Prepoznajte i poboljšajte svoje digitalne navike

Poboljšane značajke digitalne dobrobiti olakšavaju stvaranje dobrih digitalnih navika. Provjerite svoju upotrebu tijekom vožnje ili pogledajte tjedne promjene vremena na zaslonu po funkcijama putem nadograđenih tjednih izvješća.

Značajke digitalne dobrobiti i načina spavanja kod serije Galaxy S21 s One UI 3

Pristupačnost za svakoga

Poboljšane postavke pristupačnosti čine one UI otvorenim za sve. Poboljšani prečac za pristupačnost olakšava pokretanje i korištenje značajki pristupačnosti. Značajku glasovnog unosa tipkovnice možete koristiti za dobivanje glasovnih povratnih informacija o tipkanju čak i kad je funkcija TalkBack isključena.

Jača zaštita privatnosti

Sada aplikaciji možete dopustiti pristup mikrofonu, kameri ili lokaciji samo jednom. Sva dopuštenja koja aplikacija neko vrijeme nije koristila automatski će se opozvati. Kako biste aplikacijama omogućili pristup vašoj lokaciji kada se ne koriste, u postavkama morate otvoriti stranicu s dozvolama za lokaciju za tu aplikaciju.

Aplikacija 'Korištenje dozvola' i 'Povijest dozvola' u izborniku Postavki serije Galaxy S21

Napomena: snimke zaslona uređaja i izbornika mogu se razlikovati ovisno o modelu uređaja i verziji softvera.

Kliknite gumb "POŠALJI" kako biste poslali svoju povratnu informacije. Zahvaljujemo na sudjelovanju.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama