Prva integracija olovke S Pen u Galaxy Z Fold3 5G

Sada se vaš Galaxy Z Fold3 5G može koristiti s olovkom S pen. Vodite bilješke dok uživate u sadržaju ili stvarajte ručno pisane bilješke u Samsung Notesu. U nastavku saznajte kako koristiti olovku S pen, koja se prodaje zasebno, s preklopnim telefonom.

Prije nego što isprobate dolje navedene preporuke u vezi s rješenjima, provjerite jesu li softver i povezane aplikacije uređaja ažurirani najnovijom verzijom. Za ažuriranje vašeg softvera molimo izvršite sljedeće korake: 

Korak 1. Idite na Postavke> Ažuriranje softvera.

Korak 2. Dodirnite Preuzmi i instaliraj.

Korak 3. Slijedite upute na zaslonu.

Prva olovka S Pen u sklopivim uređajima

Za Galaxy Z Fold3 5G možete koristiti olovku S Pen Pro ili S Pen Fold Edition koja je dizajnirana isključivo za sklopive uređaje. Olovka S Pen, koja se prodaje zasebno, a  dizajnirana je za Galaxy Z Fold3 5G ima zaobljeni, uvlačivi vrh olovke kako bi se spriječio prekomjerni pritisak i zaštitio sklopivi ekran pri uporabi prevelikog pritiska.

Galaxy Z Fold3 5G, dekor olovke s pen.
  • S Pen Pro: kompatibilna s Galaxy Z Fold3 5G i drugim olovkama S Pen koje podržavaju uređaje Galaxy putem BLE -a, potrebno punjenje.
  • S Pen Fold Edition: kompatibilno samo s uređajem Galaxy Z Fold3 5G, ne podržava BLE, nije potrebno punjenje.

Napomena:

  • Koristite samo olovku S Pen Pro ili S Pen Fold Edition koja je dizajnirana isključivo za uređaj Galaxy Z Fold3 5G. Za više informacija o uporabi olovke S Pen pogledajte korisnički priručnik za olovku S Pen.
  • Sve ostale olovke S pen ili olovke koje nisu dizajnirane za Galaxy Z Fold3 5G (uključujući one drugih proizvođača) mogu oštetiti zaslon.
  • Olovke S Pen Pro i S Pen Fold Edition prodaju se zasebno.
  • Nemojte pretjerano pritiskati zaslon olovkom S Pen jer to može uzrokovati oštećenje zaslona.
  • Vrh olovke se uvlači kad se prekorači granica sile, sprječavajući tako uporabu olovke.
  • Značajke olovke S Pen podržane su samo na glavnom zaslonu.

Intuitivno bilježenje uz uživanje u sadržaju

Najzanimljivija značajka kada koristite olovku S Pen na uređaju Galaxy Z Fold3 5G jest da možete jednostavno i brzo pokrenuti Samsung Notes i bilježiti dok uživate u sadržaju. Za brzu izradu nove bilješke pritisnite i držite tipku S Pena, a zatim dvaput dodirnite zaslon olovkom S Pen. Samsung Notes možete aktivirati tako da ga dodirnete dva puta.

Galaxy Z Fold3 5G, s pen, samsung note.

Upotrijebite značajku olovke S Pen za pisanje teksta

Galaxy Z Fold3 5G pruža mogućnost pisanja rukom u okviru za unos teksta na zaslonu a značajka Olovka S pen za tekst omogućuje vam da svoj rukopis pretvorite u tekst.

S olovkom S Pen možete pisati u polja za pretraživanje, adresne trake i druga područja za tekst. Vaš će se rukopis pretvoriti u tekst, ali i dalje možete ispisati, dodavati i urediti pretvoreni tekst pomoću olovke S Pen. 

Galaxy Z Fold3 5G, olovka s pen za tekst.

Za aktiviranje značajke Olovka S Pen za tekst, slijedite korake u nastavku.

Korak 1. Otvorite Postavke, a zatim odaberite Napredne značajke. Odaberite S Pen.

Korak 2. Dodirnite prekidač kako biste aktivirali Olovka S Pen za tekst.

Galaxy Z Fold3 5G, olovka s pen za tekst.

Napomena: snimke zaslona uređaja i izbornika mogu se razlikovati ovisno o modelu uređaja i verziji softvera.

Saznajte više o tome kako se brinuti o sklopivim uređajima Galaxy pod 'Mjere opreza pri korištenju Galaxy sklopivih uređaja’ uz Samsungovu podršku.

Kako koristiti aplikaciju Samsung Members

Ako primijetite neobično ponašanje Samsung mobilnih telefona, tableta ili nosivih uređaja, možete nam postaviti pitanje putem aplikacije Samsung Members. Saznajte više o slanju izvješća o pogrešci.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama