Što trebam učiniti kad je glasnoća u lijevoj slušalici različita od one u desnoj slušalici Galaxy Buds Pro?

Ako koristite Galaxy Buds Pro i čini vam se da je glasnoća u lijevoj slušalici različita od one u desnoj, pokušajte problem riješiti kako je navedeno u nastavku.

Prije nego što isprobate donje preporuke, provjerite jesu li softver i povezane aplikacije vašeg uređaja ažurirani na najnoviju verziju. Kako biste ažurirali softver svog mobilnog uređaja, slijedite ove korake.

Korak 1. Idite na Postavke> Ažuriranje softvera.

Korak 2. Dodirnite Preuzmi i instaliraj.

Korak 3. Slijedite upute na zaslonu.

Zašto glasnoća zvuka u lijevoj i desnoj slušalici nije ujednačena?

Glasnoća zvuka vaših slušalica Galaxy Buds Pro može biti različita na lijevoj odnosno desnoj strani ako slušalice nisu pravilno postavljene u uho.

Za najbolju kvalitetu zvuka i normalan rad, vrlo je važno slušalice Galaxy Buds Pro savršeno namjestiti u svoje uši. Ako slušalice ne nosite pravilno, možda neće raditi ili će možda kvaliteta zvuka biti loša.

Prvo, možete saznati više o pravilnom nošenju slušalica Galaxy Buds Pro i njihovoj upotrebi na „Kako pravilno koristiti Galaxy Buds Pro” putem Samsung podrške.

Neujednačeni zvuk

Provjerite postavke aplikacije Galaxy Wearable

Ako glasnoća zvuka na lijevoj i desnoj strani nije ista iako pravilno nosite slušalice, provjerite postavku Balans zvuka lijevo/desno u aplikaciji Galaxy Wearable i promijenite je na sredinu kako je prikazano u nastavku.

Korak 1. Otvorite aplikaciju Galaxy Wearable, zatim dodirnite Napredno.

Korak 2. Dodirnite izbornik Poboljšanje zvuka.

Postavke balansa zvuka 1

Korak 3. Postavite Balans zvuka lijevo/desno na sredinu.

Postavke balansa zvuka 2

Napomena:

  •  Aplikacija Galaxy Wearable kompatibilna je s Android uređajima na sustavu Android 7.0 ili novijem te s 1,5 GB ili više Radna memorija-a, no slušalice Galaxy Buds Pro nisu kompatibilne s aplikacijom iOS Buds te se mogu povezati samo putem Bluetootha.
  •  U slučaju Android uređaja koji nisu Samsung neke značajke možda neće biti dostupne kao što su na Samsung uređajima.
  • Snimke zaslona i izbornici uređaja mogu se razlikovati ovisno o modelu uređaja i verziji softvera.

Ako imate poteškoća sa svojim Samsung mobitelima, tabletima ili nosivim uređajima, možete nam poslati pitanje u aplikaciji Samsung Members.

To nam omogućuje da pobliže pogledamo što se događa. Podaci su anonimni i čuvaju se samo tijekom trajanja provjere. Saznajte više o slanju izvješća o pogreškama putem Kako koristiti aplikaciju Samsung Members”.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama