Galaxy Tab A8 WiFi

Galaxy Tab A8 WiFi

SM-X200NZSEEUC

Odaberite boju

Boja :

Odaberite mrežu

Odaberite kapacitet memorije

Veći pogled u širi svijet

Ekran širine 10,5 inča sa simetričnim okvirom od samo 10,2 mm, omogućava da ostanete potpuno uronjeni u sadržaj na ekranu. Istražujte, bez kompromisa. Od epskih filmova do sadržaja sa uputstvima za hobi koji volite, Galaxy Tab A8 Vas poziva u širi svijet kroz veći, bolji pogled.

*Slika ekrana simulirana u ilustrativne svrhe.

Klasičan. Savremen

Razigrane estetike uz dozu hladnog, Galaxy Tab A8 ima živahnu auru i mladalački izgled. Sa elegantnim metalnim kućištem i ultratankim profilom od svega 6,9 mm, donosi prepoznatljiv Samsung dizajn tableta u sivoj, fantomski srebrnoj i ružičasto zlatnoj boji naglašavajući njegov šarm bez napora.

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

Uronite u dinamične zvukove

Pospješite svoj doživljaj zabave jer četiri zvučnika sa Dolby Atmos® surround zvukom otkrivaju svaki zvučni detalj sa nevjerovatnom jasnoćom i dubinom. Izrađen da pruži uranjanje u pokretu, Galaxy Tab A8 otvara sveobuhvatan univerzum sadržaja, igara i aktivnosti koje vole mladi.

*Slika ekrana simulirana u ilustrativne svrhe.

Neka viša snaga preuzme

Uz osmojezgreni procesor uparen sa do 4GB RAM i 128GB interne memorije, Galaxy Tab A8 je uvijek spreman za izazove bez trošenja brzine ili baterije. Uštedite više uz microSD karticu do 1TB i neka Vas podržava baterija od 7040mAh (tipično) i brzo punjenje od 15W.

*Galaxy Tab A8 dolazi uz nekoliko varijanti RAM memorije i opcija za skladištenje. Osnovna varijanta nudi 3GB RAM memorije i 32GB skladišnog prostora, a varijanta od 4GB RAM memorije je dostupna u kapacitetima od 64GB i 128GB. *Kombinacije memorije i kapaciteta za skladištenje se mogu razlikovati ovisno od zemlje ili regiona. *Ukupna količina dostupne korisničke memorije je manja od ukupne memorije zbog skladištenja operativnog sistema i softvera koji se koristi za rad funkcijama uređaja. Stvarna korisnička memorija varira ovisno o operateru i može se promijeniti nakon izvršene nadogradnje softvera. *MicroSD kartica se prodaje zasebno. *Tipična vrijednost je testirana u laboratorijskim uslovima treće strane. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost obzirom na odstupanje u kapacitetu baterije između uzoraka baterija testiranih prema standardu IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 6,820mAh. *Brzi punjač od 15W se prodaje zasebno. *Slika na ekranu simulirana u ilustrativne svrhe.

Obilan. Pristupačan. Sav samo za Vas

Uz Samsung TV Plus, Galaxy Tab A8 pruža trenutnu, besplatnu televiziju bilo kada i bilo gdje. Uživajte u hiljadama sati vijesti, sportskih programa, filmova, raznih sadržaja za djecu i mnogo više. Jednostavno pokrenite aplikaciju Samsung TV Plus i upotrijebite VODIČ da vidite šta se emituje trenutno i šta slijedi.

*Slika ekrana simulirana je u svrhu ilustracije. *Dostupnost Samsung TV Plus aplikacije može varirati ovisno od države, regiona ili mrežnog provajdera. *Obavezna je mrežna veza. *Dostupni kanali i programi variraju ovisno od države/regije i podložni su promjenama bez prethodne najave.

Isprobajte YouTube Premium

Priuštite sebi dvomjesečnu pretplatu na YouTube Premium, bez dodatnih troškova i doživite YouTube doživljaj bez oglasa. Uz besplatan pristup koji ćete dobiti kupovinom Galaxy Tab A8, možete gledati i videozapise dok koristite druge aplikacije ili dok Vam je ekran zaključan.

*Dostupnost YouTube Premium opcije može varirati ovisno od države ili regije. Korisnici moraju imati pretplatu na YouTube Premium računu da bi uživali u svim njegovim pogodnostima. Ova pogodnost se odnosi samo na uređaje koji se aktiviraju do 5.3.2022. a ista se mora iskoristiti do 5.4.2022. YouTube Premium je zaštitni znak Google LLC kompanije. Kompletni uslovi: https://www.youtube.com/premium/restrictions *Slika ekrana simulirana u ilustrativne svrhe.

*Dostupnost YouTube Premium opcije može varirati ovisno od države ili regije. Korisnici moraju imati pretplatu na YouTube Premium računu da bi uživali u svim njegovim pogodnostima. Ova pogodnost se odnosi samo na uređaje koji se aktiviraju do 5.3.2022. a ista se mora iskoristiti do 5.4.2022. YouTube Premium je zaštitni znak Google LLC kompanije. Kompletni uslovi: https://www.youtube.com/premium/restrictions *Slika ekrana simulirana u ilustrativne svrhe.

Video lekcije su olakšane uz Snimač ekrana

Sa Snimačem ekrana koji je ugrađen u Vaš Galaxy Tab A8, snimanje online predavanja uživo je jednostavno, besprijekorno i bez problema. Ostanite angažovani za vrijeme sesije tako što ćete direktno označavati na sadržaju i bilježiti ključne zaključke. Voilà! Vaša video lekcija je spremna za gledanje kad god to poželite.

*Slika ekrana simulirana u ilustrativne svrhe.

Neka Vaše dijete bude angažovano i sigurno uz Samsung Kids

Uz mnoštvo zabavnih aktivnosti koje podstiču djecu na učenje, Samsung Kids predstavlja bezbjedno okruženje za Vaše dijete da istražuje i povezuje se sa svijetom. Korištenjem poboljšane Roditeljske kontrole možete postaviti ograničenja za vrijeme igranja, odobriti selektivan pristup aplikacijama i u tren oka vidjeti njihove aktivnosti.

*Sadržaj koji pruža Samsung Kids varira ovisno o državi i regionu. *Slika ekrana je simulirana u ilustrativne svrhe.

Uradite više stvari na nekoliko načina

Na najbolji način iskoristite poboljšan Samsung doživljaj sa više prozora. Na Galaxy Tab A8 možete podijeliti ekran na pola i istovremeno raditi dvije stvari. Po potrebi možete podesiti fokus prozora jednostavnim pokretom „prevucite i ispustite”, dijeliti sadržaj između aplikacija, pa čak i prevući i ispustiti obavještenja.

*Slika ekrana simulirana u ilustrativne svrhe.

Ostanite zaštićeni uz Samsung Knox

Počevši na hardverskom nivou, Samsung Knox zaključava upade. U realnom vremenu, jezgro koje služi kao mozak uređaja je zaštićeno od ugroženosti. Ova višeslojna, najsavremenija platforma konstantno provjerava osnovni softver i integritet uređaja.

*Slike ekrana su simulirane u ilustrativne svrhe.

Nikada ne gubite trag

Continue aplikacije i na drugim uređajima

Nastavite tamo gdje ste stali kada god Vam zatreba. Jednostavno se prijavite na isti Samsung nalog da se možete vratiti na svoje bilješke ili pretraživanje interneta a da ne morate počinjati iznova dok se slobodno prebacujete sa jednog na drugi uređaj.

Proširite svoje horizonte

Kopirajte i zalijepite

Stvarajte, isporučujte i postižite rezultate izvan granica besprijekornim kopiranjem i lijepljenjem na različite uređaje. Bilo da kreirate ploču raspoloženja ili stavljate informacije u PowerPoint slajdove, Vaša produktivnost i kreativna energija će imati slobodniji i efikasniji tok.

Uparite bez zadržavanja

Automatsko sinhronizovanje

Neka dugotrajno ručno uparivanje Vaših omiljenih uređaja postane stvar prošlosti. Od laptopa i slušalica do Galaxy sata, vidjet ćete da se svi uređaji upareni s Vašim Galaxy telefonom automatski pojavljuju na listi Bluetooth uređaja Vašeg Galaxy Tab A8.

Nikada ne propustite ritam

Automatsko prebacivanje

Ne brinite da ćete nešto propustiti. Ostanite u trenutku uz muziku ili sadržaj koji volite. Kad god Vam pristigne poziv, Vaše Galaxy Buds slušalice će se automatski prebaciti na Vaš tablet tako da možete odmah preuzeti poziv.

  • *Sve funkcije su podržane od One UI 3.1. Dostupnost One UI 3.1 može varirati ovisno od uređaja, države, regije i operatera. *Svaki uređaj treba da ima One UI 3.1, uključen Bluetooth i da bude povezan na isti Samsung nalog. *Continue aplikacija na drugim uređajima je kompatibilna samo sa Samsung Internetom i Samsung Notes. Kako bi ova funkcija radila, dva uređaja koja ćete koristiti moraju biti prijavljeni na isti Samsung nalog i na istu Wi-Fi mrežu, sa omogućenim funkcijama Bluetooth i Continue na oba uređaja. *Slike ekrana simulirane u ilustrativne svrhe.

Specifikacije

  • Procesor 2 GHz
  • Displej 10.5" (266.9mm)
  • Glavna kamera - rezolucija 8.0 MP
  • Težina (g) 508

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

*Galaxy Tab A8 dolazi uz nekoliko varijanti RAM memorije i opcija za skladištenje. Osnovna varijanta nudi 3GB RAM memorije i 32GB skladišnog prostora, a varijanta od 4GB RAM memorije je dostupna u kapacitetima od 64GB i 128GB.

*Tipična vrijednost je testirana u laboratorijskim uslovima treće strane. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost obzirom na odstupanje u kapacitetu baterije između uzoraka baterija testiranih prema standardu IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 6,820mAh.

*Ukupna količina dostupne korisničke memorije je manja od ukupne memorije zbog skladištenja operativnog sistema i softvera koji se koristi za rad funkcijama uređaja. Stvarna korisnička memorija varira ovisno o operateru i može se promijeniti nakon izvršene nadogradnje softvera.

*Vrijeme trajanja baterije je na osnovu kompanijskih laboratorijskih mjerenja i može varirati u zavisnosti od podešavanja uređanja, načina korišćenja i uslova u kojima uređaj funkcioniše.

*Mreže koje podržava uređaj se mogu razlikovati zavisno od regiona i provajdera.