Videoiden katsomisen jatkaminen poistuttuasi Samsung TV Plus -sovelluksesta

Vaikka poistuisit Samsung TV Plus -sovelluksesta, voit jatkaa videoidesi katselemista käyttämällä kuva kuvassa -toimintoa, joka on yksi hyödyllisimmistä toiminnoistamme.

Näkymä kuva kuvassa -toiminnosta Samsung TV Plus -sovelluksessa.

Kuva kuvassa -toiminnon määrittäminen

Voit jatkaa Samsung TV Plus -sovelluksessa katselemasi videon katselua käyttämällä "Kuva kuvassa" -toimintoa sovelluksen asetusvalikosta

1 Avaa Samsung TV Plus, napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta ja valitse "Asetukset".
2 Valitse "Kuva kuvassa".
3 Ota toiminto käyttöön napauttamalla valitsinta "Salli kuva kuvassa".