Samsung Internet -sovelluksen valikon oletussijainnin muuttaminen

Voit mukauttaa Samsung Internet -sovellusta samalla tavoin kuin muita sovelluksia. Se sisältää useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit järjestää kuvakkeita, muuttaa asetuksia ja tehdä asettelusta juuri sinulle sopivan.

Samsung Internet -kuvake muokkausvalikon vieressä.

Samsung Internet -valikon mukauttaminen

Vaihe 1. Avaa "Samsung Internet -selain" ja napauta valikkoa (≡) oikeassa yläkulmassa. Vaihe 1. Avaa "Samsung Internet -selain" ja napauta valikkoa (≡) oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 1: Avaa "Samsung Internet -selain" ja napauta valikkoa (≡) oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 2. Napauta "Asetukset"-kuvaketta. Vaihe 2. Napauta "Asetukset"-kuvaketta.

Vaihe 2: Napauta "Asetukset"-kuvaketta.

Vaihe 3. Valitse "Asettelu ja valikko". Vaihe 3. Valitse "Asettelu ja valikko".

Vaihe 3: Valitse "Asettelu ja valikko".

Vaihe 4. Valitse "Mukauta valikko". Vaihe 4. Valitse "Mukauta valikko".

Vaihe 4: Valitse "Mukauta valikko".

Vaihe 5. Valitse valikon asettelu. Vaihe 5. Valitse valikon asettelu.

Vaihe 5: Valitse valikon asettelu.