Perheenjäsenen älypuhelimen lisääminen SmartThings Find -toimintoon

Família a usar a SmartThings Find nos seus smartphones.

Kutsumalla toisen perheenjäsenen SmartThings-sovellukseen, voit jakaa laitteen sijaintitiedot kutsutulle perheenjäsenelle SmartThings Find -toiminnolla.

• Jos jaat Galaxy SmartTag -jäljittimen toisen jäsenen kanssa, Galaxy SmartTag -jäljittimen sijainti määritetään käyttämällä jaetun henkilön sijaintia. Myös toisen jäsenen on otettava sijainnin jakaminen käyttöön, jotta toiminto toimii oikein.
  • Toisen jäsenen jakamat laitteet näkyvät Jäsenen laitteet -välilehdessä SmartThings Find -näytön alalaidassa.

Jäsenen kutsuminen

Jäsenen laitteet valittuna SmartThings Find -toiminnossa. Jäsenen laitteet valittuna SmartThings Find -toiminnossa.

Vaihe 1. SmartThings Find > Jäsenen laitteet.

Kutsu SmartThings Find -toiminnossa valittu jäsen. Kutsu SmartThings Find -toiminnossa valittu jäsen.

Vaihe 2. Valitse Kutsu jäsen.

Näyttö , jossa jäsen kutsutaan valitsemalla Lähetä kutsu tai Käytä QR-koodia. Näyttö , jossa jäsen kutsutaan valitsemalla Lähetä kutsu tai Käytä QR-koodia.

Vaihe 3. Kutsu jäsen valitsemalla Lähetä kutsu tai Käytä QR-koodia.