Suorituskyvyn seurannan käyttäminen Game Booster -sovelluksessa

"Suorituskyvyn seuranta" on Game Booster -sovelluksen toiminto, joka seuraa laitteen lämpötilaa ja muistia pelin aikana käyttökokemuksen parantamiseksi.

Kuva suorituskyvyn seurannan näytöstä pelin aikana.

Pääset suorituskyvyn seurantanäyttöön napauttamalla tiettyä kohtaa Game Booster -sovelluksen aloitusnäytössä. Valitse sitten "Lämpötilan seuranta" tai "Muistin seuranta".

Näyttökuva Game Booster -päävalikosta "Lämpötilan seuranta"- ja "Muistin seuranta" -kuvakkeet korostettuina.

Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön tai pois käytöstä valitsemalla "Suorituskyvyn hallinta" -näytössä "Automaattinen suorituskyvyn hallinta". Jos laitteen lämpötila nousee liian korkeaksi, äänenvoimakkuutta ja näytön ruutunopeutta säädetään automaattisesti.

Jos laitteen muisti täyttyy, muut taustalla käynnissä olevat sovellukset suljetaan.

Kuva "Suorituskyvyn hallinta" -näytöstä "Automaattinen suorituskyvyn hallinta" otettuna käyttöön.

Voit määrittää sovellukset, jotka käynnistyivät automaattisesti ja vaikuttivat pelisi toimivuuteen pelatessasi toimimalla seuraavasti:

Vaihe 1: Kuva "Suorituskyvyn seuranta" -näytöstä "Sovellusten aiheuttamat häiriöt" korostettuna.  Vaihe 1: Kuva "Suorituskyvyn seuranta" -näytöstä "Sovellusten aiheuttamat häiriöt" korostettuna.

Vaihe 1. Valitse "Sovellusten aiheuttamat häiriöt".

Vaihe 2: Kuva "Suorituskyvyn seuranta" -näytöstä "Sovellusten aiheuttamat häiriöt" korostettuna Vaihe 2: Kuva "Suorituskyvyn seuranta" -näytöstä "Sovellusten aiheuttamat häiriöt" korostettuna

Vaihe 2. Tässä näytössä näkyvät sovellukset, jotka keskeyttivät pelisi.

Laitteen lämpötila tai muistin tila ilmoitetaan kuvakkeen värillä:

Harmaa piste. Harmaa piste.

Normaali.

Oranssi piste. Oranssi piste.

Korkea lämpötila tai muisti vähissä.

Sininen piste. Sininen piste.

"Automaattinen suorituskyvyn hallinta" on käytössä.

Jos "Automaattinen suorituskyvyn hallinta" on käytössä, se ilmoittaa, että lämpötilan tai muistin hallinta on käynnissä näyttämällä reunailmoituksen.