Käytä Samsung Cloudia varmuuskopioidaksesi ja palauttaaksesi tietoja Galaxy-laitteeseesi

Koska henkilökohtaiset ja liiketoimintaan liittyvät tiedot tallennetaan yksilöiden puhelimiin, on viisasta varmuuskopioida tällaiset tiedot turvalliseen paikkaan, kuten Samsung Cloudiin. Voit synkronoida kaiken tallentamasi tiedon Galaxy-laitteidesi välillä ja luoda palautuspisteitä, jotta et koskaan menetä sinulle tärkeitä tietoja.

Galaxy-puhelin, joka lepää lappeellaan, Samsung-sovellusten logot leijuvat puhelimen näytön yläpuolella.

Varmuuskopioinnin/palautuksen kohteisiin sisältyvät:

• Puhelin: puhelu- ja viestihistoria
  • Viestit: parannellut viestit, multimediaviestit ja tekstiviestit (joitakin suuria tiedostoja ei välttämättä varmuuskopioida)
  • Yhteystiedot (tallennettu laitteelle): yhteystiedot, sähköpostiosoitteet ja käyntikortit
  • Kalenteri (tallennettu laitteelle): aikataulut, tapahtumat ja tehtävät
  • Kello: hälytykset, maailmankellot ja ajastimet
  • Asetukset: saavutettavuusasetukset, soittoäänet (oletussoittoäänet pois lukien), Samsung-näppäimistöasetukset, Wi-Fi-asetukset, paritetut Bluetooth-laitteet, kasvojentunnistusasetukset, sormenjälkiasetukset ja Aina päällä -näyttöasetukset
  • Kotinäyttö: asettelu, taustakuvat (oletustaustakuvat pois lukien) ja Samsung DeX -asetukset
  • Sovellukset: asennustiedostot ja Samsungin sovellusasetukset
  • Ääninauhuri: tallenteet
  • Voit varmuuskopioida tietoja, jotka voivat vaihdella käyttöjärjestelmäsi tai puhelimesi version mukaan.

Galaxy-laitteidesi varmuuskopiointi Samsung Cloudiin kopioi tietosi (kuten yhteystiedot, viestit ja asetukset) turvalliseen tallennustilaan, johon voit päästä käsiksi mistä tahansa Galaxy-laitteestasi.

Samsung-sovellusten aloitusnäyttö Samsung-sovellusten aloitusnäyttö

Vaihe 1. Mene ja avaa Samsung Cloud -sovellus.

Samsung Cloudin aloitusnäyttö Samsung Cloudin aloitusnäyttö

Vaihe 2. Valitse Varmuuskopioi tiedot.

Huomaa: Tällä näytöllä voit myös napauttaa kytkimiä valitaksesi kohteet, jotka haluat varmuuskopioida automaattisesti. Automaattisen varmuuskopioinnin toimiakseen laitteesi on oltava latauksessa näyttö pois päältä ja yhdistettynä Wi-Fi-verkkoon.

Varmuuskopioi tiedot -näyttö Varmuuskopioi tiedot -näyttö

Vaihe 3. Valitse, mitkä kohteet varmuuskopioidaan Samsung Cloudiin > napauta Varmuuskopioi nyt.

Näyttö vahvistaa, että tiedon varmuuskopiointi on valmis Näyttö vahvistaa, että tiedon varmuuskopiointi on valmis

Vaihe 4. Napauta Valmis.

Kun tiedot on varmuuskopioitu Samsung Cloudiin, voit palauttaa Galaxy-puhelimesi tehdasasetusten palautuksen yhteydessä tai voit siirtää tiedostot uutta Galaxy-laitetta asentaessasi.

Samsung-sovellusten aloitusnäyttö Samsung-sovellusten aloitusnäyttö

Vaihe 1. Mene ja avaa Samsung Cloud -sovellus.

Samsung Cloudin aloitusnäyttö Samsung Cloudin aloitusnäyttö

Vaihe 2. Valitse Palauta tiedot.

Näyttö, joka näyttää viimeisimmät varmuuskopiot eri laitteista Näyttö, joka näyttää viimeisimmät varmuuskopiot eri laitteista

Vaihe 3. Valitse varmuuskopio, josta tiedot palautetaan.

Näyttö, joka näyttää, mitä tietoja voidaan palauttaa Näyttö, joka näyttää, mitä tietoja voidaan palauttaa

Vaihe 4. Valitse mitä tietoja haluat palauttaa > napauta Palauta.

Näyttö vahvistaa tietojen palautuksen valmistumisen Näyttö vahvistaa tietojen palautuksen valmistumisen

Vaihe 5. Napauta Valmis.

Osa tietojesi turvallisuuden varmistamista on synkronoida ne Samsung Cloudin kanssa, jotta ne tallentuvat Cloudiin automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee tehdä manuaalista varmuuskopiointia. Tämän ominaisuuden asettamiseksi sinun on oltava kirjautuneena Samsung-tilillesi ja varmistettava, että synkronointitoiminto on päällä.

Voit synkronoida seuraavat Samsung Cloudin kanssa:

• Kalenterisovellus (Samsung-tili): Kalenteri, Tehtävät
  • Yhteystietosovellus (Samsung-tili): yhteystiedot, sähköpostiosoitteet, käyntikortit
  • Bluetooth: Rekisteröidyt Galaxy Home -kaiuttimet, Galaxy Buds -kuulokkeet
  • Muistutukset: Muistutukset
  • Samsung Internet: kirjanmerkit, tallennetut sivut, avoimet välilehdet ja pikakäynnistyspikakuvakkeet
  • Samsung Notes: Muistiinpanot ja muut tiedot
  • Samsung Pass: Sisäänkirjautumistiedot
  • Wi-Fi: Tallennetut Wi-Fi-verkot
  • AR Emoji: Emojit ja itse suunnittelemasi kohteet
  • Samsung Health: Profiilitiedot, kehon koostumusmittaukset, treenit, ateriat, nesteenotto, unitiedot, Yhdessä-haasteet ja tieto liitetyistä laitteista
  • Galleria-sovellus: Valokuvat, videot ja jutut

* Google-tilillä luodut yhteystiedot ja kalenterit eivät synkronoidu.

Asetukset-aloitusnäyttö Asetukset-aloitusnäyttö

Vaihe 1. Siirry kohtaan Asetukset > Tilit ja varmuuskopiointi.

Tilit ja varmuuskopiointi -näyttö Tilit ja varmuuskopiointi -näyttö

Vaihe 2. Valitse Hallitse tilejä.

Lista tileistä, joihin puhelin on yhdistetty Lista tileistä, joihin puhelin on yhdistetty

Vaihe 3. Valitse Samsung-tilisi.

Samsung-tilin näyttö Samsung-tilin näyttö

Vaihe 4. Valitse Synkronoi tili.

Sovellukset, jotka voidaan synkronoida Samsung Cloudiin Sovellukset, jotka voidaan synkronoida Samsung Cloudiin

Vaihe 5. Napauta kytkimiä valitaksesi, mitkä kohteet synkronoidaan, ja olet valmis.

Huomautukset:

• Tiedostoja, joiden koko on yli 1 Gt, ei voida varmuuskopioida Samsung Cloudiin.
  • Kustannuksia voi syntyä, kun käytetään muita kuin Wi-Fi-tietoverkkoja.

Huomautukset:

• Riippuen maasta ja matkapuhelinoperaattorista, jotkut maat tai mallit eivät ehkä tue Samsung Cloudia tai ne saattavat tukea vain joitakin kohteita. Tarkista tarkat kohteet laitteessasi olevasta Samsung Cloud -sovelluksesta.
  • Jos haluat oppia käyttämään Smart Switch -sovellusta Galaxy-laitteesi tietojen varmuuskopiointiin ja palauttamiseen, lue tämä artikkeli.