Kuinka Smart Switch -sovellusta voi käyttää tiedonsiirtoon Galaxy-laitteiden välillä

Välillä tapahtuu ikäviä asioita ja puhelimiin ja tabletteihin tallennettu tieto katoaa. Jos kuitenkin sama tieto oli varmuuskopioitu etukäteen, se voidaan palauttaa. Samsung Smart Switch -sovellus voi auttaa sinua.

Kaksi Galaxy-puhelinta yhdistetty USB-kaapelilla

Huomio: Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käytät Smart Switch -sovellusta tiedon lataamiseen tai palauttamiseen, sovellus saattaa pyytää sinulta joitain käyttöoikeuksia. Noudata näitä ohjeita täyttääksesi käyttöoikeusvaatimukset:

• Vaihe 1. Samsung Smart Switch -näytössä joko vieritä alareunaan tai napauta Lisää ja sitten Jatka.
  • Vaihe 2. Näytössä, jossa lukee "Samsung Smart Switch käyttää näitä käyttöoikeuksia", joko vieritä alareunaan tai napauta Lisää ja sitten Salli.

Yksi tapa varmuuskopioida ja palauttaa tietosi on käyttää Smart Switch -sovellusta ja SD-korttia. Huomaa, että joillakin puhelimilla ei ole SD-korttipaikkaa, joten tarvitset yhteensopivan USB-kaapelin ja SD-kortin sovittimen.

Huomiot:

• Kun varmuuskopioit SD-korttia, poista aiemmin varmuuskopioidut tiedot Smart Switch SD-kortilta ja säilytä vain viimeisin päivämäärä varmuuskopiotietoina.
  • Varmista, että puhelimesi on ladattu, koska tiedonsiirto voi kestää jonkin aikaa.
  • SD-korttia ja SD-kortin sovitinta ei sisälly puhelimen mukana ja ne on ostettava erikseen.

Vaihe 1. Aseta SD-kortti SD-kortin sovittimeen.

Vaihe 2. Aseta USB-kaapeli SD-kortin sovittimen kanssa Galaxy-puhelimeesi.

Samsung-sovellukset aloitusnäytöllä Samsung-sovellukset aloitusnäytöllä

Vaihe 3. Avaa Smart Switch -sovellus Galaxy-puhelimessasi.

Smart switch -sovellus Smart switch -sovellus

Vaihe 4. Napauta SD-kortin kuvaketta.

Varmuuskopioi ja palauta valintasivu Varmuuskopioi ja palauta valintasivu

Vaihe 5. Siirry kohtaan Varmuuskopioi kohteeseen tai Palauta kohteesta > valitse USB-tallennuslaite.

Valitse sivu, jonka tiedot haluat varmuuskopioida Valitse sivu, jonka tiedot haluat varmuuskopioida

Vaihe 6. Valitse mitä tietoja haluat varmuuskopioida > napauta Seuraava > OK.

Varmuuskopion vahvistussivu Varmuuskopion vahvistussivu

Vaihe 7. Jos varmuuskopioit tietoja, odota, kunnes prosessi on valmis, ja napauta Seuraava. Jos palautat tietoja, voit joko valita Mene aloitusnäyttöön tai odottaa, kunnes varmuuskopion tulossivu tulee näkyviin ja valita Seuraava.

Prosessi valmis -sivu Prosessi valmis -sivu

Vaihe 8. Napauta Valmis.

Toinen tapa siirtää tietoja laitteiden välillä on käyttää Smart Switch -sovellusta ja yhteensopivaa USB-kaapelia.

Kuva, joka näyttää, miten kaksi Galaxy-puhelinta yhdistetään USB-kaapelilla Kuva, joka näyttää, miten kaksi Galaxy-puhelinta yhdistetään USB-kaapelilla
Kuva, joka näyttää miten kaksi Galaxy-puhelinta yhdistetään USB-kaapelilla ja porttisovittimella Kuva, joka näyttää miten kaksi Galaxy-puhelinta yhdistetään USB-kaapelilla ja porttisovittimella

Vaihe 1. Yhdistä Galaxy-puhelimesi (vanha laite) toiseen Galaxy-puhelimeen tai tablettiin (uusi laite) käyttäen puhelimesi USB-kaapelia. USB-sovitin saattaa olla tarpeen riippuen puhelimesi malliversiosta ja toisesta Galaxy-laitteesta.

Galaxy-puhelin, jossa on ponnahdusikkuna, joka kysyy, mitä sovellusta haluat käyttää USB-laitteelle Galaxy-puhelin, jossa on ponnahdusikkuna, joka kysyy, mitä sovellusta haluat käyttää USB-laitteelle

Vaihe 2. Kun ponnahdusikkuna ilmestyy jollekin laitteista, valitse Smart Switch.

Siirrä tietosi -näyttö, jossa on vaihtoehdot joko lähettää tai vastaanottaa tietoja Siirrä tietosi -näyttö, jossa on vaihtoehdot joko lähettää tai vastaanottaa tietoja

Vaihe 3. Valitse Lähetä tiedot vanhasta laitteesta ja valitse Vastaanota tietoja uudesta laitteesta.

Huomio: Jos valitset Lähetä tiedot, toiselle laitteelle ilmestyy ponnahdusikkuna. Valitse Smart Switch > Vastaanota tietoja tai Lähetä tiedot.

Tästedes Vanha laite viittaa laitteeseen, joka siirtää tietoja Uudelle laitteelle.

Ponnahdusikkuna kysyy, haluatko Smart Switch -sovelluksen hoitavan laitteen yhteyden. Ponnahdusikkuna kysyy, haluatko Smart Switch -sovelluksen hoitavan laitteen yhteyden.

Vaihe 4. Vanhalla laitteellasi napauta Yhdistä.

Näyttö, jossa pyydetään, mitä tietoja haluat siirtää Näyttö, jossa pyydetään, mitä tietoja haluat siirtää

Vaihe 5. Valitse uudessa laitteessasi siirrettävät tiedot > napauta Seuraava.

Huomio: Jos uusi laitteesi ei ole vielä kirjautunut Google-tilillesi, vanha laitteesi näyttää näytön, jossa kysytään, haluatko kopioida tilisi uuteen laitteeseesi. Valitse Kopioi ja seuraa näytön ohjeita. Voit myös valita Ohita uudessa laitteessasi ohittaaksesi tilien kopioinnin.

Näyttö, joka näyttää tiedonsiirron tulokset Näyttö, joka näyttää tiedonsiirron tulokset

Vaihe 6. Kun kaikki tietosi siirtyvät, napauta Seuraava uudessa laitteessasi.

Siirron valmistumisen näyttö Siirron valmistumisen näyttö

Vaihe 7. Napauta Valmis molemmissa Galaxy-laitteissa.

Huomio: Jotkut sovellukset näkyvät himmeinä eivätkä välttämättä käynnisty ennen kuin tiedonsiirto ja asennus ovat valmiit.

Jos haluat tiedonsiirtomenetelmän, joka ei vaadi ulkoisia lisävarusteita, voit aloittaa langattoman tiedonsiirron Smart Switch -sovelluksen kautta.

Samsung-sovelluksen aloitusnäyttö Samsung-sovelluksen aloitusnäyttö

Vaihe 1. Avaa Smart Switch -sovellus Galaxy-puhelimessa, jota haluat varmuuskopioida (vanha laitteesi) > valitse Lähetä tiedot.

Näyttö, joka pyytää lupaa vastaanottaa tiedostoja Näyttö, joka pyytää lupaa vastaanottaa tiedostoja

Vaihe 2. Valitse Langaton. Puhelimesi alkaa automaattisesti etsiä lähellä olevia laitteita käyttäen korkeataajuista ääntä.

Huomio: Molempien laitteiden on oltava yhdistettyinä samaan Wi-Fi-verkkoon.

Näyttö, joka pyytää lupaa laitteiden yhdistämiseen Näyttö, joka pyytää lupaa laitteiden yhdistämiseen

Vaihe 3. Kun toiseen Galaxy-laitteeseen (uuteen laitteeseen) ilmestyy ponnahdusikkuna, valitse KYLLÄ.

Näyttö ja vaihtoehdot, mitä tietoja siirretään Näyttö ja vaihtoehdot, mitä tietoja siirretään

Vaihe 4. Valitse vanhalla laitteellasi Yhdistä, jotta kaksi Galaxy-laitetta voivat muodostaa yhteyden.

Näyttö ja vaihtoehdot, mitä tietoja siirretään Näyttö ja vaihtoehdot, mitä tietoja siirretään

Vaihe 5. Valitse uudessa laitteessasi siirrettävät tiedot ja napauta Seuraava.

Huomio: Jos uusi laitteesi ei ole vielä kirjautunut Google-tilillesi, vanha laitteesi näyttää näytön, jossa kysytään, haluatko kopioida tilit uuteen laitteeseesi. Valitse Kopioi ja seuraa näytön ohjeita. Voit myös valita Ohita uudessa laitteessasi ohittaaksesi tilien kopioinnin.

Näyttö, joka näyttää tiedonsiirron tulokset Näyttö, joka näyttää tiedonsiirron tulokset

Vaihe 6. Napauta Seuraava uudessa laitteessasi.

Tiedostonsiirron valmistumisen näytöt Tiedostonsiirron valmistumisen näytöt

Vaihe 7. Napauta Valmis molemmissa Galaxy-laitteissa.

Huomio: Jotkut sovellukset näkyvät himmeinä eivätkä välttämättä käynnisty ennen kuin tiedonsiirto ja asennus ovat valmiit.

Asennettuasi Smart Switch -ohjelman tietokoneellesi voit varmuuskopioida ja palauttaa tietoja milloin tahansa yhdistämällä sen Galaxy-laitteeseen.

Siirrä tietoja puhelimen ja tietokoneen välillä. Sinun on ladattava Smart Switch -tietokoneversion sovellus osoitteesta www.samsung.com/fi/apps/smart-switch. Varmuuskopioi tiedot edellisestä puhelimestasi tietokoneelle ja tuo tiedot puhelimeesi.

Vaihe 1. Lataa ja käynnistä tietokoneella Smart Switch.

Huomio: Jos edellinen puhelimesi ei ole Samsung-puhelin, varmuuskopioi tiedot tietokoneelle laitteen valmistajan tarjoaman ohjelman avulla. Sen jälkeen siirry neljänteen vaiheeseen.

Vaihe 2. Yhdistä edellinen puhelimesi tietokoneeseen käyttäen puhelimen USB-kaapelia.

Vaihe 3. Seuraa tietokoneen näytön ohjeita varmuuskopioidaksesi tiedot puhelimesta. Irrota sitten edellinen puhelimesi tietokoneesta.

Vaihe 4. Yhdistä puhelimesi tietokoneeseen käyttäen USB-kaapelia.

Vaihe 5. Seuraa tietokoneen näytön ohjeita siirtääksesi tiedot puhelimeesi.

Huomio: Tutki tätä artikkelia, jos haluat oppia käyttämään Samsung Cloud -palvelua Galaxy-laitteesi tietojen varmuuskopiointiin ja palauttamiseen.