Menetelmiä datan varmuuskopiointiin ja palauttamiseen Galaxy-laitteille

Riippumatta siitä, käytätkö Galaxy-laitettasi työhön, henkilökohtaisiin syihin vai molempiin, tallennetun tiedon menettäminen voi aiheuttaa monia ongelmia. Siksi, jos haluat varmuuskopioida Galaxy-puhelimesi tai -tablettisi, saatavilla on useita menetelmiä, kuten alla olevat vaihtoehdot.

Kaksi Galaxy-puhelinta yhdistetty USB-kaapelilla Kaksi Galaxy-puhelinta yhdistetty USB-kaapelilla

Smart Switch -sovellus

Käytä Smart Switch -sovellusta varmuuskopioidaksesi ja palauttaaksesi tietoja Galaxy-laitteillesi

Galaxy-puhelin on lappeellaan ja Samsung-sovellusten logot leijuvat puhelimen näytön yläpuolella Galaxy-puhelin on lappeellaan ja Samsung-sovellusten logot leijuvat puhelimen näytön yläpuolella

Samsung Cloud

Käytä Samsung Cloud varmuuskopioidaksesi ja palauttaaksesi tietoja Galaxy-laitteillesi

Henkilö, jolla on Galaxy-puhelin lähellä kannettavaa tietokonetta ja synkronoi puhelimen OneDriveen. Henkilö, jolla on Galaxy-puhelin lähellä kannettavaa tietokonetta ja synkronoi puhelimen OneDriveen.

OneDrive

Käytä OneDrive synkronoidaksesi tietoja Galaxy-laitteellasi

Henkilö, joka pitää Galaxy-puhelinta kannettavan tietokoneen vieressä ja synkronoi puhelimen Google Oneen. Henkilö, joka pitää Galaxy-puhelinta kannettavan tietokoneen vieressä ja synkronoi puhelimen Google Oneen.

Google One

Käytä Google One varmuuskopioidaksesi ja palauttaaksesi tietoja Galaxy-laitteillesi