Galaxy Z Fold5 / Flip5 ei enää tue sormianturielettä

Sormi pyyhkäisee alaspäin puhelimen ilmoituspaneelin sisältävän näytön keskellä

Galaxy Z Flip5:stä ja Fold5:stä alkaen sormianturieleominaisuuden käyttämistä ilmoituspaneelin avaamiseen/sulkemiseen sivupainikkeilla ei enää tueta. Voit silti siirtyä ilmoituspaneeliin pyyhkäisemällä alaspäin näytön yläreunasta tai mistä tahansa näytön osasta. Voit lisäksi avata ilmoituspaneelin Z Flip5 -kansinäytön yläosasta.

Jos haluat avata/sulkea ilmoituspaneelin käyttämällä mitä tahansa näytön osaa, seuraa alla olevia vaiheita.

Avaa ilmoituspaneeli pyyhkäisemällä alaspäin -asetuksen ottaminen käyttöön

1 Siirry kohtaan Asetukset.
2 Valitse Alkunäyttö-asetukset
3 Ota Avaa ilmoituspaneeli pyyhkäisemällä alaspäin -asetus käyttöön.
Gif-kuva, jossa näytetään, miten pyyhkäistään alaspäin, jotta päästään aloitusnäytöltä ilmoituspaneeliin