Kuinka reaaliaikainen säätaustakuva asetetaan Galaxy S24:lle

Uusi S24:n reaaliaikainen säätaustakuvaominaisuus lisää 3D-animoituja sääefektejä lukitusnäytön taustakuviksi käytettyihin valokuviin. Sääefektit heijastavat käyttäjän paikallista säätä, joten jos ulkona sataa, lukitusnäytön kuvaan lisätään sadetta esittävä animaatio.

Galaxy-puhelimen lukitusnäyttö kuvastaa säätä reaaliajassa.

Jotta voit asettaa säätaustakuvan, sinun on ensin otettava käyttöön Valokuvan tunnelma -taustakuva.

Asetukset-aloitusnäyttö Asetukset-aloitusnäyttö

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Napauta Edistykselliset toiminnot.

Edistykselliset toiminnot -näyttö Edistykselliset toiminnot -näyttö

Vaihe 2. Napauta Kokeilu.

Joitakin ominaisuuksia Kokeilu Joitakin ominaisuuksia Kokeilu

Vaihe 3. Napauta Valokuvan tunnelma -taustakuvaa.

Kuvaus ja visuaalinen esimerkki Valokuvan tunnelma -taustakuvasta Kuvaus ja visuaalinen esimerkki Valokuvan tunnelma -taustakuvasta

Vaihe 4. Valitse Valokuvan tunnelma -taustakuvan asetus Käytössä.

Tallennetut valokuvat Galleria-sovelluksessa voidaan asettaa taustakuvaksi, jossa on sääefektejä.

Huomio: Sijaintipalveluiden on oltava käytössä Asetukset > Sijainti -kohdassa, jotta tämä ominaisuus toimii.

Galaxy S24 aloitusnäyttö Galaxy S24 aloitusnäyttö

Vaihe 1. Kosketa ja pidä taustaa aloitusnäytölläsi.

Galaxy S24:n aloitusnäytön mukautusvaihtoehdot Galaxy S24:n aloitusnäytön mukautusvaihtoehdot

Vaihe 2. Valitse Taustakuva ja tyyli.

Taustakuva ja tyyli muokkausvaihtoehdot Taustakuva ja tyyli muokkausvaihtoehdot

Vaihe 3. Valitse Vaihda taustakuvaa.

Taustakuvavaihtoehdot Taustakuvavaihtoehdot

Vaihe 4. Valitse Valokuvan tunnelma kategoriasta Luova.

* Jos ilmestyy ponnahdusikkuna, jossa pyydetään asettamaan Sää-sovellus, valitse Hyväksy.

* Valokuvan tunnelma -taustakuva ilmestyy vain, jos otat ominaisuuden käyttöön Kokeilu.

Kuvat galleriassa Kuvat galleriassa

Vaihe 5. Valitse valokuva taustakuvaksesi.

Mustan koiran kuva asetettu taustakuvaksi Mustan koiran kuva asetettu taustakuvaksi

Vaihe 6. Säädä kuvan sijaintia näytöllä.

Valokuvan tunnelman sääefektien esikatselu taustakuvassa Valokuvan tunnelman sääefektien esikatselu taustakuvassa

Vaihe 7. Napauta toista-kuvaketta nähdäksesi esikatselun säätaustan animaatiosta.

* Saatavilla olevat efektit voivat vaihdella valokuvan tunnelman mukaan.

Mustan koiran kuva asetettu taustakuvaksi Mustan koiran kuva asetettu taustakuvaksi

Vaihe 8. Napauta Valmis käyttääksesi animoituja efektejä.

Huomiot: Nämä ominaisuudet ovat saatavilla Kokeilu.

• Tällä hetkellä vain joitain sääolosuhteita heijastetaan.
  • Vuorokaudenajan muutokset eivät aina näytä nykyisiä olosuhteita tarkasti, ja tulosten näyttäminen voi viedä aikaa.
  • Yöllä ja sisätiloissa otetut valokuvat eivät ehkä näy oikein.