Kuinka Ympyröi hakua varten -toimintoa käytetään Galaxy S24-laitteessa

"Ympyröi hakua varten" on Galaxy S24:ssä oleva Google-ominaisuus, joka mahdollistaa nopean tiedonhaun siitä, mitä näet näytölläsi - mukaan lukien kuvat, videot tai teksti - yksinkertaisella eleellä sormellasi tai S Penillä. Opettele käyttämään Ympyröi hakua varten -ominaisuutta helposti kuvatiedon etsimiseen Gallery-sovelluksessa, verkossa, sosiaalisessa mediassa ja muualla.

Galaxy S Pen -kynän käyttö kuvan ympyröimiseen Ympyröi hakua varten -toiminnolla.

Ympyröi hakua varten -toiminto ja sen asettaminen

Tämä ainutlaatuinen ominaisuus mahdollistaa nopean internethaun kiinnostavista kohteista kuvassa tai tekstissä ilman sovellusten vaihtamista tai hakusanojen kirjoittamista. Sinun tarvitsee vain käyttää sormeasi tai S-kynää ympyröidäksesi kiinnostavan kohteen tai tekstin, ja haku käynnistyy automaattisesti. Tämä ominaisuus toimii kaikissa sovelluksissa, jotka sallivat kuvakaappauksen.

Huomio:

• Ympyröi hakua varten vaatii internet-yhteyden toimiakseen.
  • Kun "Näyttöhaku ei ole käytettävissä" näkyy: Asetukset > Sovellukset > Valitse oletussovellukset > Digitaalinen avustajasovellus > Ota käyttöön Analysoi näytössä olevat kuvat.
Näyttö on valittu Asetuksissa. Näyttö on valittu Asetuksissa.

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Napauta Näyttö.

Siirtymispalkki on valittu. Siirtymispalkki on valittu.

Vaihe 2. Napauta Siirtymispalkki.

Näyttö, jossa Ympyröi hakua varten on käytössä Näyttö, jossa Ympyröi hakua varten on käytössä

Vaihe 3. Ota käyttöön Ympyröi hakua varten -toiminto asettamalla se Päälle.

Kuinka käyttää Ympyröi hakua varten -toimintoa

Internet-yhteydellä, kuvalla Galaxy-puhelimesi näytöllä ja muutamalla lyhyellä vaiheella voit tehdä internet-haun yksinkertaisesti ympäröimällä kiinnostavan kohteen kuvassa.

Lemmikkikuvat Galleria-sovelluksessa. Lemmikkikuvat Galleria-sovelluksessa.

Vaihe 1. Napauta ja pidä kotinäppäintä painettuna.

Ympyröi hakua varten aktivoitu, lemmikki ympyröity. Ympyröi hakua varten aktivoitu, lemmikki ympyröity.

Vaihe 2. Käytä sormeasi tai S-kynää ympyröidäksesi tai napauttaaksesi kiinnostuksen kohteena olevaa objektia.

Lemmikin hakutulokset. Lemmikin hakutulokset.

Vaihe 3. Kun sormesi tai S-kynäsi poistetaan puhelimen näytöltä, verkkohaku alkaa.

Huomio: Hakualgoritmin luonteesta johtuen saman kuvan hakeminen voi tuottaa erilaisia tuloksia.