Muokkausehdotus valokuville Galaxy S24:ssä

Galaxy S24 sisältää monia ominaisuuksia, kuten Muokkaa-ehdotuksen, joka analysoi käyttäjien ottamia valokuvia ja tarjoaa vaihtoehtoja kuvan parantamiseksi. Koe korkealaatuinen valokuvien muokkaus Muokkaa-ehdotuksen avulla.

Kuva ja generatiivisia muokkausehdotuksia Galaxy S24:ssä.

Muutamalla yksinkertaisella askeleella Galaxy S24 -käyttäjät voivat nopeasti käyttää minkä tahansa valokuvan muokkausehdotuksia.

Kuvat galleriassa Kuvat galleriassa

Vaihe 1. Avaa Galleria-sovellus > Valitse kuva.

Koiran valokuva, jossa Tiedot-kuvake on valittu Koiran valokuva, jossa Tiedot-kuvake on valittu

Vaihe 2. Napauta Tiedot-kuvaketta.

Kuva koirasta ehdotetuilla muokkaustoiminnoilla Kuva koirasta ehdotetuilla muokkaustoiminnoilla

Vaihe 3. Napauta mitä tahansa muokkausvinkkiominaisuutta siirtyäksesi kyseiseen tilaan.

Ominaisuus tarjoaa ehdotuksia muokkausvaihtoehdoista jokaiselle analysoitavalle valokuvalle sen arvioinnin perusteella. Alla on kaksi esimerkkiä saatavilla olevista muokkausehdotuksista.

Taustasumennus

• Tämä efekti vähentää taustan terävyyttä ja kiinnittää enemmän huomiota etualalla olevaan kohteeseen.
Näyttö, joka näyttää taustasumennuksen soveltamisen koiran valokuvaan Näyttö, joka näyttää taustasumennuksen soveltamisen koiran valokuvaan

* Tätä ominaisuutta ehdotetaan, kun valokuvaa ei otettu muotokuvatilassa ja kuvassa olevan henkilön tai eläimen koko ylittää tietyn koon.

Masteroi uudelleen

• Parantaa valokuvasi resoluutiota, valaistusta, väriä ja muita elementtejä.
Näyttö, joka näyttää Masteroi uudelleen -sovelluksen käytön koiran valokuvassa Näyttö, joka näyttää Masteroi uudelleen -sovelluksen käytön koiran valokuvassa

* Siirrä suuntanuolia puolelta toiselle nähdäksesi uudelleen masteroidun kuvan ennen ja jälkeen -vertailun.

Mahdollisia muokkausvaihtoehtoja ovat muun muassa seuraavat ehdotukset:

Poista heijastukset

• Poistaa tarpeettomat heijastukset ja täyttää tilan ympäröivän taustan mukaisesti.

Poista varjot

• Poistaa ei-toivotut varjot ja täyttää tilan ympäröivän taustan mukaisesti.

Poista moiré-kuviot

• Lisää kuvan selkeyttä lieventämällä ei-toivottua raidallista kuvioitumista valokuvassa.

Taustatehoste

• Sumentaa taustan kiinnittääkseen huomion etualan kasvoihin.

* Taustatehoste näkyy vain muokkausehdotuksena, jos kuva on otettu muotokuvatilassa.

Pitkä valotusaika

• Tallentaa liikkuvien kohteiden jäljet ja näyttää liikkumattomat elementit terävänä selkeytenä videoissa ja liikettä sisältävissä valokuvissa.

Väritä

• Lisää väriä mustavalkoisiin kuviin.

Tähtivanat

• Lisää tähtiin valojuovaefektin, kun kuvataan astronomisia videoita.

24 tunnin viive

• Ottaa valokuvia maisemista taivaan kanssa (ei ihmisiä) 24 tunnin ajan ja kokoaa kuvat lyhyeksi videoksi.

Kohokohdat

• Tarjoaa yhteenvedon videoleikkeistä, jotka sisältävät dynaamista liikettä.

Erittäin hidas liike

• Luo hidastettuja videoleikkeitä eteenpäin, taaksepäin ja eteenpäin/taaksepäin -yhdistelmäefekteillä.

* Ehdotetaan vain kameran Erittäin hidas liike-ominaisuudella kuvatuille videoille.

Huomautukset:

• Muokkausehdotus on yhteensopiva JPG-, PNG-, GIF- ja MP4-muotojen kanssa. Lopulliset tulokset ja laatu voivat vaihdella alkuperäisen kuvan kunnosta riippuen. Lopputuloksen tarkkuutta ei taata.
  • Näyttö- ja käyttöliittymäkuvat on simulointitarkoituksessa. UX/UI voi vaihdella käyttöjärjestelmän/One UI -version, laitemallin ja alueen mukaan, muiden tekijöiden joukossa.
  • Muokkausehdotukset voivat vaihdella valokuvan sisällön perusteella.
  • Joitakin ominaisuuksia (Pitkä valotusaika / 24 tunnin aikaväli / Kohokohdat) näytetään, kun puhelimesi latautuu tietyn ajan kuluttua kuvan ottamisesta.
  • AI:n luonteen vuoksi tulokset ja laatu voivat vaihdella joka kerta.