Mitä eroa on Galaxy Buds2-, Buds Live- ja Buds Pro -kuulokkeilla?

Samsung tarjoaa kolmea Galaxy Buds -versiota, joiden ominaisuudet ovat erilaisia eri tarpeisiin. Näiden ominaisuuksien tunteminen auttaa sinua valitsemaan sinulle sopivan vaihtoehdon. Vertaile alla kolmea Galaxy Buds -versiota ja valitse niistä sinulle parhaiten sopiva.

Vertaile kolmea Galaxy Buds -versiota: Buds2, Buds Pro ja Buds Live.

Kaikilla on erilaisia tarpeita, joten voit valita Galaxy Buds -kuulokkeet omien tarpeidesi mukaisesti. Huomioi akun kesto, Bluetooth-yhteydet tai jopa saatavilla olevat värit, kun valitset sinulle parhaat Galaxy Buds -kuulokkeet. Seuraavassa esitellään eri Galaxy Buds -versioiden tekniset tiedot:

Ominaisuudet

Galaxy Buds2

Galaxy Buds Pro

Galaxy Buds Live

Tavallinen käyttöaika (tunteina)

5

5

6

Puhumis-/puheluaika (tunteina)

3,5

4

4,5

Bluetooth-versio

Bluetooth v 5.2

Bluetooth v 5.0

Bluetooth v 5.0

Bluetooth-profiilit

A2DP, AVRCP, HFP

A2DP, AVRCP, HFP

A2DP, AVRCP, HFP

Anturit

Kiihtyvyysanturi, gyroanturi, magneettianturi, liiketunnistin, kosketustunnistin, VPU (äänen tunnistusyksikkö)

Kiihtyvyysanturi, gyroanturi, magneettianturi, liiketunnistin, kosketustunnistin, VPU (äänen tunnistusyksikkö)

Kiihtyvyysanturi, gyroanturi, oteanturi, magneettianturi, liiketunnistin, kosketustunnistin, VPU (äänen tunnistusyksikkö)

Kuulokkeiden mitat (mm, K x L x S)

20,9 x 17,0 x 21,1

20,5 x 19,5 x 20,8

27,3 x 16,5 x 14,9

Kuulokkeen paino (g)

5.0

6.3

5.6

Kotelon mitat (mm, K x L x S)

27,8 x 50,0 x 50,2

27,8 x 50,0 x 50,2

27,8 x 50,0 x 50,2

Kotelon paino (g)

41,2

44,9

42,2

Aktiivinen vastamelutoiminto

Kyllä

Kyllä

Kyllä

360 Audio Dolby Atmos

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Bixby-yhteys

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Saatavilla olevat värit

Olive, Matte Black, Graphite, Lavender, White

Phantom Violet, Phantom Black, Phantom Silver, Phantom White

Mystic Bronze, Matte Black, Mystic Blue, Mystic Black, Mystic White

Huomioi: Version väri voi vaihdella eri maissa.