Galaxy Buds -korvanappien lataaminen

Galaxy Buds -korvanapit on suunniteltu käteviksi, monikäyttöisiksi ja helposti mukaan otettaviksi kaikkialle. Jotta Galaxy Buds -korvanappisi olisivat aina valmiudessa, on tärkeää varmistaa, että ne on ladattu kunnolla. Alla on ohjeita Galaxy Buds -korvanappien lataamiseen ja lataustilan seurantaan, jotta saat aina kaiken hyödyn irti korvanapeistasi.

Kuva Galaxy Buds -korvanapeista kotelossaan.
Kuva Galaxy Buds -korvanappien latausportista ja USB-kaapelista.

Lataa Galaxy Buds -korvanappien akut toimimalla seuraavasti:

1 Galaxy Buds -korvanappien kotelo on myös laturi, joten aseta korvanapit ensin latauskoteloon. Älä aseta korvanappeja latauskoteloon, jos ne ovat märät tai likaiset.
2 Sulje latauskotelo ja liitä USB-kaapeli latausporttiin tai aseta latauskotelo langattoman laturin päälle. Molemmat korvanapit ja kotelo latautuvat samanaikaisesti.

Huomaathan: USB-kaapelin verkkoliitäntäpistoke ei sisälly toimitukseen. Käytä Galaxy Buds -korvanappien kanssa vain Samsungin latauslaitteita. Samsungin lisätarvikkeet on suunniteltu niin, että laitteesi akun kesto olisi mahdollisimman pitkä. Muiden lisätarvikkeiden käyttö voi aiheuttaa vaurioita, jotka eivät välttämättä kuulu takuun piiriin.

Saatat huomata latauksen aikana, että laite ja laturi ovat kuumia. Se on normaalia eikä vaikuta laitteen käyttöikään tai toimivuuteen. Jos näin käy, poista laite laturista ja odota, että se jäähtyy.

Huomaathan: Älä pura, muuta tai korjaa laitettasi. Tiettyjen esineiden, kuten magneettijuovallisten korttien, mukaan lukien luottokorttien, puhelinkorttien, pääsykorttien ja maihinnousukorttien asettaminen laitteen tai laturin viereen voi vaurioittaa laturia tai laitteen magneettikenttää.

Kun korvanapit asetetaan latauskoteloon, kotelon LED-merkkivalot alkavat vilkkua tietyissä väreissä osoittaen akun varauksen tason.

Kuva Samsung Buds -korvanapeista latauskotelossa korvanappien ja latauskotelon ilmaisimet korostettuina.
  • Vihreä: Ladattu täyteen.
  • Punainen: Ladataan.
  • Vilkkuva punainen: Latausvirhe. Liitä kotelo ja korvanapit uudelleen. Jos virhe toistuu, ota yhteys Samsungin huoltoliikkeeseen ja pyydä lisäohjeita.

Huomaathan: Voit tarkistaa kotelon ja korvanappien latauksen tilan Galaxy Wearable -sovelluksessa.

Wireless PowerShare -toiminnon avulla voit ladata Galaxy Buds -korvanapit käyttämällä toimintoa tukevaa älypuhelinta. Virtaa jaettaessa jotkut älypuhelimen toiminnot eivät ole käytettävissä.

Kuva Galaxy Buds -korvanappien lataamisesta älypuhelimen päällä.

Lataa Galaxy Buds -korvanapit Wireless PowerShare -toiminnolla toimi seuraavasti:

1 Ota Wireless PowerShare -toiminto käyttöön puhelimessa.
2 Aseta puhelin näyttö alaspäin ja aseta yhteensopiva laite puhelimen takakannen päälle latautumaan. Puhelin antaa merkkiäänen tai väriseen, kun lataus käynnistyy.

Voit ottaa Wireless PowerShare -tilan käyttöön myös laitteesi asetuksissa. Toimi seuraavasti:

1 Avaa Asetukset.
2 Vieritä alaspäin ja valitse "Akku ja laitteen ylläpito".
3 Valitse "Akku".
4 Valitse "Langaton virran jakaminen".
5 Siirrä valitsin "Käytössä"-asentoon.

Huomaathan: Wireless PowerShare toimii useimpien Qi-sertifioitujen laitteiden kanssa ja edellyttää, että akun virtataso on vähintään 30 % virran jakamiseen (vähimmäistason voi määrittää välille 30–90 %). Latausnopeus ja teho vaihtelevat laitekohtaisesti. Wireless PowerShare ei välttämättä toimi joittenkin lisätarvikkeiden, suojakuorien tai muiden valmistajien laitteiden kanssa. Jos liittämisessä on ongelmia tai lataaminen on hidasta, poista mahdolliset suojakuoret molemmista laitteista.

Näin Wireless PowerShare toimii parhaiten:

• Poista kaikki lisätarvikkeet tai suojakuoret ennen toiminnon ottamista käyttöön. Wireless PowerShare ei välttämättä toimi oikein riippuen laitteen lisätarvikkeen tai suojakuoren tyypistä.
  • Langattoman latauskäämin sijainti voi vaihdella laitteittain, joten laitteen asentoa on ehkä säädettävä yhteyden muodostamiseksi. Kun lataus käynnistyy, laite antaa merkkiäänen tai värisee merkiksi yhteyden muodostamisesta. Älä siirrä tai käytä kumpaakaan laitetta latauksen aikana.
  • Puheluiden vastaanottamisessa tai datapalveluissa voi olla häiriöitä verkkoympäristöstä riippuen.
  • Latauksen nopeus ja tehokkuus voivat vaihdella laitteen ja ympäristön olosuhteiden mukaan.
  • Älä käytä kuulokkeita, kun niitä ladataan Wireless PowerShare -toiminnolla.