Puhelun heikon äänenlaadun vianmääritys

Jos koet puhelun aikana heikon äänenlaadun, kuten melua tai toisen osapuolen äänen katkeamisen, ongelma voi liittyä matkapuhelimesi kenttään tai laitteesi asetuksiin. Ratkaise ongelma noudattamalla alla olevaa opasta.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, varmista, että laitteesi ohjelmisto ja liittyvät sovellukset on päivitetty uusimpaan versioon. Päivitä mobiililaitteesi ohjelmisto noudattamalla seuraavia vaiheita:

Vaihe 1. Siirry Asetukset Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä olevia ohjeita.

Tarkista, kattaako operaattorisi alueen, jolla olet

Jos koet heikon äänenlaadun tietyillä alueilla tai tietyissä sijainneissa, ongelma voi aiheutua laitteesi heikosta signaalista. Tarkista, että operaattorisi tarjoaa yhtenäisen matkapuhelimen kentän alueellasi.

Rikkinäinen SIM-kortti voi vaikuttaa puhelun laatuun. Tarkista, onko SIM-korttisi vahingoittunut, ja varmista, että se on asennettu oikein.

Aseta poistotyökalu SIM-kortin kelkan vieressä olevaan aukkoon Aseta poistotyökalu SIM-kortin kelkan vieressä olevaan aukkoon

1. vaihe Katkaise virta laitteestasi ja aseta poistotyökalu pieneen reikään SIM-kortin kelkan vieressä. Poistotyökalu annetaan oston yhteydessä.

Ota SIM-kortin kelkka ulos Ota SIM-kortin kelkka ulos

2. vaihe Ota SIM-kortin kelkka ulos.

Tutki SIM-kortti ja asenna se uudelleen.  Tutki SIM-kortti ja asenna se uudelleen.

3. vaihe Tutki SIM-korttisi vahingoittumisen varalta ja aseta se uudelleen paikalleen.

Huomautus:

• SIM-kortin kelkan sijainti voi vaihdella laitteen mallin mukaan.
  • Testaa SIM-korttisi ottamalla yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi. Jos toinen lähellä oleva laite käyttää samaa operaattoria, voit testata SIM-korttisi kyseisellä laitteella.
  • Jos ongelma jatkuu kelvollisen SIM-kortin asentamisen jälkeen, kokeile käynnistää laitteesi uudelleen. Saatat joutua käynnistämään uudelleen useammin kuin kerran.

Saatat pystyä tekemään puhelun äänen ongelman vianmäärityksen yksinkertaisesti pakottamalla laitteesi uudelleenkäynnistyksen.

Katkaise virta laitteesta painamalla äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä Katkaise virta laitteesta painamalla äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä

1. vaihe Katkaise virta laitteestasi pitämällä äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä painettuna ja valitsemalla sitten Katkaise virta.

Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä ja pitämällä niitä painettuna Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä ja pitämällä niitä painettuna

2. vaihe Kun näyttö muuttuu mustaksi, paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä ja pidä niitä painettuna.

Vapauta näppäin, kun Samsung-logo tulee näkyviin Vapauta näppäin, kun Samsung-logo tulee näkyviin

3. vaihe Kun Samsung-logo tulee näyttöön, vapauta molemmat sormet näppäimiltä.

Huomautus:

• Äänenvoimakkuuden näppäimen ja sivunäppäimen sijainnit voivat vaihdella laitteen mallin mukaan.

Huomautus:

• Tarkista puhelun äänen laatu kunkin vaiheen jälkeen.
  • Jos noudatit yllä lueteltuja vaiheita, mutta ongelma jatkuu, laitteesi saattaa olla vahingoittunut fyysisesti. Asianmukaisia tietoja on tukikeskuksessa.
  • Laitteen ruutukaappaukset ja valikot voivat poiketa laitteen mallista ja ohjelmistoversiosta riippuen.

Samsung Members -sovelluksen käyttö

Jos Samsung-matkapuhelimessa, -tabletissa tai puettavissa laitteissa on ongelmia, voit lähettää kysymyksen Samsung Members -sovelluksessa. Lähetä virheraportti saadaksesi lisätietoja.