Videopuhelun soittaminen Galaxy-puhelimen Duo-sovelluksella

Voit pitää yhteyttä kasvotusten ystäviesi ja perheenjäsentesi kanssa milloin tahansa käyttämällä Wi-Fi-verkko tai matkapuhelinverkkoa. Kun soitat videopuhelun Galaxy-puhelimella, voit käyttää Google Duo -sovellusta oletuksena. Lue alta ohjeet, miten voit soittaa helposti videopuhelun Galaxy-puhelimella.

Ennen kuin kokeilet alla olevia ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Nauti videopuheluista yksinkertaisella Duo-videopuhelusovelluksella

Jos Galaxy-puhelimessasi on Android OS -versio 10.0 (Q) tai uudempi versio, Google Duo saattaa olla valmiiksi asennettuna puhelimeen videopuhelusovellukseksi. Voit nauttia korkean äänen ja kuvan laadun videopuheluista kenen tahansa kanssa Duo-sovelluksella. Alla on perusohjeet videopuhelun soittamiseen.

Huomautus: Google Duo -palvelun saatavuus voi vaihdella verkkopalvelun tarjoajasta ja laitteen mallista.

Vaihe 1. Avaa Puhelin-sovellus ja valitse Näppäimistö-välilehti.

Vaihe 2. Näppäile sen henkilön puhelinnumero, jolle haluat soittaa videopuhelun ja napauta Duo-kuvaketta puhelinkuvakkeen vasemmalla puolella.

Duo videopuhelu.

Voit soittaa videopuhelun myös suoraan tallennetulle yhteystiedolle Yhteystiedot-sovelluksessa. Valitse yhteystieto, jolle haluat soittaa videopuhelun ja napauta Duo-kuvaketta.

Duo videopuhelu yhteystiedoista.

Huomautus:

• Joissakin laitteissa voi näkyä videopuhelun kuvake Google Duo -kuvakkeen sijaan.
  • Varmista, että sinun puhelimesi ja vastaanottava puhelin ovat internetyhteydessä Wi-Fi-verkossa tai matkapuhelinverkossa.

Mitä jos Duo-sovellus ei ole videopuhelun oletussovellus?

Vaikka Duo ei olisi Galaxy-puhelimesi videopuheluiden oletussovellus, löydät sen sovellusnäytön Google-kansiosta. Duo-sovellus on valmiiksi asennettuna useimpiin Galaxy-puhelimiin, mutta sen voi ladata myös Google Play Store -sovelluskaupasta. Kun käytät Duo-sovellusta ensimmäistä kertaa, se on asennettava, mutta se ei ole vaikeaa. Kirjaudu Google-tilille ja toimi seuraavasti.

Vaihe 1. Valitse Maakoodi ja kirjoita puhelinnumerosi.

Vaihe 2. Saat Vahvistuskoodin, jonka kirjoitat ruutuun.

Duo asennus.

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi , tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella.

Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.