Miten saan Fortniten Galaxy-laitteelleni?

Fortnite-käyttöliittymä Note9:ssä

Game Launcher kerää kaikki Play Storesta ja Galaxy Appsista lataamasi pelit samaan paikaan, jotta ne löytyvät helposti. Game Launcher sisältää monia käteviä toimintoja, jotka parantavat pelikokemustasi. Fortniten Android-versio on saatavana ainoastaan Game Launcherin kautta tai suoraan Galaxy Appsista.

Huom: Fortnite on yhteensopiva vain seuraavien Samsung Galaxy -mallien kanssa: S7/S7 Edge, S8/S8+, S9/S9+, Note8, Note9, Tab S3 ja Tab S4.

Game Launcherin käyttöönottoNapsauta Laajentaaksesi
1

Avaa Asetukset ja napauta Edistykselliset toiminnot.

2

Napauta sitten Pelit.

Valitse Edistykselliset toiminnot ja Pelit
3

Pyyhkäise Game Launcherin aktivoimiseksi.

Käynnistä Game Launcher Pelit-valikossa
4

Lisää Game Launcher alkunäytölle.

Vahvista, että haluat lisätä Game Launcherin kotinäytölle
Fortniten asentaminenNapsauta Laajentaaksesi
1

Siirry sovellusnäytölle ja avaa Game Launcher.

2

Fortnite on saatavana Game Launcherissa suositeltuna pelinä. Jos Fortnite ei tule näkyviin, selaa Game Launcherissa saatavilla olevien pelien luetteloa. Halutessasi voit myös ladata Fortniten Galaxy Appsin kautta.

Fortnite näkyy ehdotettuna pelinä Game Launcherissa
3

Paina Fortnite ja sitten Asenna ja Avaa.

4 Noudata näytöllä olevia ohjeita Fortniten asentamiseksi.
5 Asennuksen jälkeen olet valmiina pelaamaan.
Käyttäjä pelaamassa Fortnitea laitteellaan
Fortnite Galaxy -skinin saaminenNapsauta Laajentaaksesi

Voit saada Fortnite Galaxy -skinin, jos sinulla on Samsung Galaxy Note9 tai Tab S4.

Kun olet kirjautunut Samsung-tilillesi ja ladannut Fortnite-sovelluksen, voit saada skinin peliin kun olet pelannut kolme Fortnite-ottelua. Varmista, että painat Return to Lobby kunkin pelin jälkeen, jotta ne laskettaisiin mukaan pelatuiksi peleiksi.

Saat lahjapaketin Fortnite-pelissä 24–48 tunnin kuluessa.

Huom: Vain yksi Galaxy-skin laitetta kohden. Skinin voi lunastaa 31.12.2018 asti. Kun olet saanut skinin, se säilyy käytettävissäsi.

Kiitos palautteestasi

Online

Meihin voi ottaa yhteyttä monella tavalla live-keskustelun avulla, sähköpostitse, Facebook Messengerissa jne.

LISÄTIETOJA

Soita

Keskustele nimetyn asiantuntijatiimimme edustajan kanssa.

Tarvitsetko korjausta?

Olipa tuotteesi takuun piirissä tai ei, me olemme valmiita auttamaan.

LÖYDÄ TUKIKESKUS