Ohjelmiston päivitysongelmien vianmääritys

Jos et voi päivittää ohjelmistoasi uusimpaan versioon, syynä voi olla se, että laitteessasi ei ole tarpeeksi tallennustilaa. Lue tästä lisätietoja tietojen hallinnasta.

Poista sovellukset, joita et käytä

Sovelluksen, jota et käytä, poistaminen on yksinkertainen tapa vapauttaa tallennustilaa laitteessasi. Paina sovelluskuvaketta, pidä sitä painettuna ja valitse Poista asennus. Voit myös noudattaa alla olevia vaiheita.

Valitse Sovellukset Valitse Sovellukset

1. vaihe Avaa Asetukset ja valitse Sovellukset.

Valitse poistettava sovellus luettelosta Valitse poistettava sovellus luettelosta

2. vaihe Valitse luettelosta sovellus, jonka haluat poistaa.

Poista sovelluksen asennus Poista sovelluksen asennus

3. vaihe Valitse Poista asennus.

Napauta OK poistaaksesi sovelluksen Napauta OK poistaaksesi sovelluksen

4. vaihe Napauta OK poistaaksesi sovelluksen.

Näin voit tyhjentää sovelluksen välimuistin ja poistaa tilapäiset tiedostot.

Valitse Sovellukset Valitse Sovellukset

1. vaihe Avaa Asetukset ja valitse Sovellukset.

Valitse sovellus, jonka välimuisti tyhjennetään Valitse sovellus, jonka välimuisti tyhjennetään

2. vaihe Valitse sovellus, jonka välimuistin haluat tyhjentää.

Valitse Tallennustila Valitse Tallennustila

3. vaihe Valitse Tallennustila.

Napauta Tyhjennä välimuisti Napauta Tyhjennä välimuisti

4. vaihe Napauta Tyhjennä välimuisti.

Voit myös tyhjentää koko välimuistin yhdellä kertaa optimoimalla laitteesi. Noudata alla olevia vaiheita.

Akun ja laitteen ylläpito Akun ja laitteen ylläpito

1. vaihe Avaa Asetukset ja valitse Akun ja laitteen ylläpito.

Napauta Optimoi nyt Napauta Optimoi nyt

2. vaihe Napauta Optimoi nyt.

Viimeistele optimointi napauttamalla Valmis Viimeistele optimointi napauttamalla Valmis

3. vaihe Kun optimointi on valmis, viimeistele napauttamalla Valmis.

Huomautus:

• Ole varovainen, että et valitse vaihtoehtoa Poista tiedot. Tämä poistaa kaikki sovellukseen liittyvät tiedot.

Lataamalla tietosi pilvipalveluun voit hallita tiedostojasi niin, ettei sinun tarvitse huolehtia siitä, ettei laitteesi tallennustila riitä. Jos et pysty päivittämään ohjelmistoasi, koska tallennustila ei riitä, kokeile käyttää Samsung Cloud. Voit jatkaa tietojesi varmuuskopioimista samalla tavalla.

Valitse Samsung-tili Valitse Samsung-tili

1. vaihe Avaa Asetukset ja valitse Samsung Account.

Valitse Samsung Cloud Valitse Samsung Cloud

2. vaihe Valitse Samsung Cloud.

Samsung Cloud, varmuuskopioi tiedot Samsung Cloud, varmuuskopioi tiedot

3. vaihe Valitse Varmuuskopioi tiedot.

Valitse Samsung Cloudiin ladattavien tietojen tyyppi Valitse Samsung Cloudiin ladattavien tietojen tyyppi

4. vaihe Valitse pilvipalveluun ladattavien tietojen tyyppi.

Valitse Varmuuskopioi nyt Valitse Varmuuskopioi nyt

5. vaihe Valitse Varmuuskopioi nyt.

Huomautus:

• Sinun on oltava kirjautuneena Samsung-tiliin, jotta voit käyttää Samsung Cloudia.
  • Jos otat Varmuuskop. autom. verkkov. -vaihtoehdon käyttöön 4. vaihe, laitteesi varmuuskopioi valitut tietosi automaattisesti, kun se on yhdistetty Internetiin.

Jos sinulla on tarpeeksi tallennustilaa laitteessasi, mutta et pysty päivittämään ohjelmistoa, voit kokeilla päivittää Suojattu tila.

Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä ja pitämällä niitä painettuna Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä ja pitämällä niitä painettuna

1. vaihe Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä ja pidä niitä painettuina.

Valitse Katkaise virta Valitse Katkaise virta

2. vaihe Valitse Katkaise virta.

Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä ja pitämällä niitä painettuna Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä ja pitämällä niitä painettuna

3. vaihe Kun näyttö on sammunut, paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä samanaikaisesti ja pidä niitä painettuna.

Vapauta sivunäppäin pitäen äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä painettuna Vapauta sivunäppäin pitäen äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä painettuna

4. vaihe Kun Samsung-logo tulee näyttöön, vapauta sivunäppäin pitäen samalla äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä painettuna.

Kokeile päivittämistä suojatussa tilassa Kokeile päivittämistä suojatussa tilassa

5. vaihe Kun Suojattu tila tulee näytön vasempaan alakulmaan, vapauta näppäin. Kokeile päivittämistä Suojattu tila.

Voit vaihtaa Suojattu tila normaaliin tilaan noudattamalla alla olevia vaiheita.

1. vaihe Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä ja pidä niitä painettuina

2. vaihe Valitse Käynnistä uudelleen

Vaihda suojatusta tilasta normaaliin tilaan

Huomautus:

• Äänenvoimakkuuden näppäimen ja sivunäppäimen sijainnit voivat vaihdella laitteen mallin mukaan.

Huomautus: Laitteen ruutukaappaukset ja valikot voivat poiketa laitteen mallista ja ohjelmistoversiosta riippuen.

Samsung Members -sovelluksen käyttö

Jos Samsung-matkapuhelimessa, -tabletissa tai puettavissa laitteissa on ongelmia, voit lähettää kysymyksen Samsung Members -sovelluksessa. Lähetä virheraportti saadaksesi lisätietoja.