Käytä Samsung Find -sovellusta kadonneen laitteen paikantamiseen

Samsung Find -sovellus voi auttaa käyttäjiä löytämään kadonneet tai varastetut laitteet. Käyttäjät voivat saada päivityksiä laitteen sijainnista, mikä mahdollistaa kadonneiden laitteiden tehokkaan palauttamisen ja vähentää vaivaa.

Samsung Find -sovellukseen yhdistetyt eri Galaxy-laitteet

Huomiot:

• Samsung Find on tuettu kaikissa Galaxy-puhelin-/tablettimalleissa, joissa on käytössä One UI 2 (Android Q -käyttöjärjestelmä) tai uudempi.
  • Samsung Find on esiasennettu uusissa laitteissa, joissa on One UI 6.1 -versio. One UI 6.1 -päivitettyjä laitteita voi ladata Galaxy Storesta.

Voit käyttää Samsung Find -toimintoa löytääksesi kadonneen Galaxy-laitteesi.

Samsung Find laitteet -välilehti Samsung Find laitteet -välilehti

Vaihe 1. Avaa Samsung Find -sovellus > napauta Laitteet -välilehteä > Valitse kadonnut laite > Napauta yhtä kuvakkeista:

Soita: Aktivoi laitteen soittoäänen
* Soittoa tukevat laitteet: Älypuhelin, tabletti, kello, nappikuulokkeet, tunniste.
Vilkutus: Aktivoi laitteen ilmoitus-LED-valon
* Vilkutusta tukevat laitteet: S Pen
Hae läheltä: Lähettää lyhyen kantaman signaalin laitteen paikantamiseksi
Päivitä: Tarkista, onko laite vaihtanut paikkaa
Lisää: Tarjoaa lisätietoja laitteesta, mukaan lukien vaihtoehdon ilmoittaa sen löytymisestä, akun tiedot, lisää henkilöitä, jotka voivat löytää laitteen, jaa laitteen sijainti ja navigoi laitteeseen.

Huomiot:

• Laitteen sijainti on laitteen nimen alla ja se on merkitty kartalle merkillä.
  • Laitteen kanssa listatut kuvakkeet voivat vaihdella.

Voit rekisteröidä esineitä SmartTagien avulla auttaaksesi löytämään lemmikkisi tai henkilökohtaiset tavarasi.

Huomiot:

• Varmista, että SmartTag ei ole rekisteröity tai yhdistetty toiseen Galaxy-laitteeseen ennen kuin yrität rekisteröidä sen eri laitteeseen.
  • SmartThings-sovellus on asennettava, jotta voit käyttää Kohteet-välilehteä.
Samsung Find kohteita -välilehti Samsung Find kohteita -välilehti

Vaihe 1. Avaa Samsung Find -sovellus > Napauta Kohteet -välilehteä > Napauta Lisää kohteita -kuvaketta lisätäksesi SmartTagin.

Näyttö, jolla annetaan sovellukselle lupa käyttää sijaintitietoja. Näyttö, jolla annetaan sovellukselle lupa käyttää sijaintitietoja.

Vaihe 2. Napauta SmartTagia > Valitse Sijaintitietojen käyttö ja napauta Hyväksy > Seuraa näytöllä olevia ohjeita.

Ponnahdusikkuna SmartTagin nimeämiseen. Ponnahdusikkuna SmartTagin nimeämiseen.

Vaihe 3. Nimeä SmartTag > Napauta Tallenna > Napauta Näytä kartta nähdäksesi laitteen sijainnin.

Huomio: Sinua saatetaan pyytää päivittämään tunniste tai lisäämään laite aloitusnäyttöösi.

SmartTagiin rekisteröidyt esineet löytyvät Kohteet-välilehdeltä.

Laitevalikoima Samsungin Find kohteita -välilehdellä. Laitevalikoima Samsungin Find kohteita -välilehdellä.

Vaihe 1. Avaa Samsung Find -sovellus > Napauta Kohteet -välilehteä > SmartTagin nykyinen sijaintiosoite näkyy laitteen nimen alla ja kartalla oleva merkki osoittaa sen sijainnin.

Toimintovaihtoehdot tietyn laitteen kohdalla Kohteet-välilehdellä. Toimintovaihtoehdot tietyn laitteen kohdalla Kohteet-välilehdellä.

Vaihe 2. Kun seuraat SmartTag-laitettasi, saat ilmoituksen sen uudesta sijainnista, kun se on Bluetooth-kantaman sisällä muiden Galaxy-laitteiden läheisyydessä. Voit tarkastella päivitettyä sijaintia Samsung Find > Kohteet -välilehdellä > SmartTagin nimi > Kartta ja osoite laitteen nimen alla.