Tutustu uusiin kansinäytön pienoisohjelmiin Galaxy Z Flip5:ssä

Pienoisohjelmat tarjoavat käteviä pikakuvakkeita usein käytettyihin sovelluksiin Galaxy Z Flip5 -laitteellasi. Ne tarjoavat nopean pääsyn sovelluksiin, kuten kalenteriin, säähän ja Samsung Healthiin ilman tarvetta avata puhelinta. Ota selvää, miten helposti voit mukauttaa näitä pienoisohjelmia yksinkertaisten vaiheiden avulla.

Galaxy Z Flip5:n erilaiset pienoisohjelmanäytöt5

Huomio: Saatavilla olevat pienoisohjelmat ja asetukset voivat vaihdella langattoman palveluntarjoajan, ohjelmistoversion ja laitemallin mukaan.

Mukauta kansinäytön pienoisohjelmia 1 Mukauta kansinäytön pienoisohjelmia 1

Vaihe 1. Kaksoisnapauta kansinäyttöä tai käynnistä kansinäyttö painamalla Power-painiketta.

Mukauta kansinäytön pienoisohjelmia 2 Mukauta kansinäytön pienoisohjelmia 2

Vaihe 2. Pyyhkäise vasemmalle nähdäksesi nykyiset pienoisohjelmasi. Jos haluat poistaa pienoisohjelman, kosketa ja pidä kosketettuna haluamaasi pienoisohjelmaa ja napauta sitten ( – ) -kuvaketta.

Mukauta kansinäytön pienoisohjelmia 3 Mukauta kansinäytön pienoisohjelmia 3

Vaihe 3. Voit lisätä pienoisohjelman pyyhkäisemällä täysin oikealle ja napauttamalla sitten ( + ) -kuvaketta.

Mukauta kansinäytön pienoisohjelmia 4 Mukauta kansinäytön pienoisohjelmia 4

Vaihe 4. Napauta pienoisohjelmaa, jonka haluat lisätä.

Mukauta kansinäytön pienoisohjelmia 5 Mukauta kansinäytön pienoisohjelmia 5

Vaihe 5. Voit muokata pienoisohjelmia edelleen avaamalla puhelimesi ja avaamalla sitten Asetukset > Kansikuva > Pienoisohjelmat.

Mukauta kansinäytön pienoisohjelmia 6 Mukauta kansinäytön pienoisohjelmia 6

Vaihe 6. Voit kytkeä pienoisohjelmat päälle tai pois päältä ja järjestellä niiden järjestystä.

Voit käynnistää sovelluksen kansinäytöltä käyttämällä jompaa kumpaa alla olevista kahdesta menetelmästä.

Vaihtoehto 1:

1. Mene kohtaan Asetukset > Edistyneet ominaisuudet > Labs > Kansinäytöllä sallitut sovellukset.

2. Napauta valitsimia niiden sovellusten vieressä, jotka haluat ottaa käyttöön kansinäytöllä.

Vaihtoehto 2:

1. Mene Galaxy Storeen > Lataa ja asenna Good Lock -sovellus.

2. Käynnistä Good Lock ja siirry sitten kohtaan Life up > MultiStar > I ♡ Galaxy Foldable > Ota käyttöön käynnistin.

3. Valitse lisättävä sovellus ja napauta sitten Ota käyttöön käynnistimen pienoisohjelma > Käynnistin-pienoisohjelma.

Huomautukset:

• Kun lisäät sovelluksen, luodaan automaattisesti suoritettavasta sovelluksesta koostuva sovelluspienoisohjelma.
  • Löydetyt sovellukset "Kansinäytöllä sallitut sovellukset" -ominaisuudessa sisältävät (mutta voivat muuttua): Viestit (Samsung), KakaoTalk, Line, WhatsApp, Viestit (Google), YouTube, Netflix, Naver Maps, Maps (Google) ja WeChat.
  • Samsung Lab ja Good Lock eivät ole virallisesti tuettuja, joten näiden ominaisuuksien kautta löytyvät sovellukset eivät välttämättä toimi odotetusti, kun ne käynnistetään kansinäytöltä.

Asiantuntijatuki – Samsungin sertifioima

Asiantuntijatuki – Samsungin sertifioima