Laiteparin muodostaminen Galaxy Buds+ -kuulokkeisiin ja laitteiden vaihtaminen

Voit muodostaa helposti laiteparin Galaxy Buds+ -kuulokkeista useisiin laitteisiin, kuten älypuhelimeen, taulutietokoneeseen tai älykelloon.

Lue alta, kuinka voit muodostaa laiteparin Galaxy Buds+ -kuulokkeista Samsungin tai muun valmistajan mobiililaitteisiin ensimmäisen kerran käyttämällä Samsung-tiliä ja kuinka voit vaihtaa laitteita käyttämällä media- ja laitepaneelia.

Laiteparin muodostaminen Galaxy Buds+ -kuulokkeista mobiililaitteisiin

Jos sinulla on Galaxy Wearable -sovellus asennettuna mobiililaitteeseesi ja Bluetooth on käytössä, laiteparin muodostaminen ensimmäistä kertaa Galaxy Buds+ -kuulokkeista mobiililaitteeseen on helppoa. Alla on kuvattu kolme eri tapaa muodostaa laitepari Buds+ -kuulokkeista erityyppisiin mobiililaitteisiin.

buds+ -kuulokkeet ja laitepari useaan laitteeseen

Avaa Galaxy Buds+ -latauskotelo ja odota muutama minuutti, kunnes näet ponnahdusilmoituksen mobiililaitteessa. Napauta ponnahdusikkunasta Yhdistä ja viimeistele laiteparin muodostaminen noudattamalla annettavia ohjeita.

yhdistä Galaxy Buds+ -kuulokkeet

Laiteparin muodostaminen Android-laitteeseen

Vaihe 1. Avaa mobiililaitteestasi Galaxy Store tai Play Store ja lataa Galaxy Wearable -sovellus.

• Voit ladata Galaxy Wearable -sovelluksen vain mobiililaitteisiin, joissa on Android-käyttöjärjestelmän versio 5.0 (API 21) tai uudempi ja vähintään 1,5 Gt muistia.
  • Voit vaihtaa Galaxy Wearable -sovelluksen kielen mobiililaitteellasi. Valitse mobiililaitteestasi Asetukset > Yleiset asetukset > Kieli ja syöttövaihtoehdot > Kieli. Englanti saattaa olla valittuna oletuskieleksi, jos Galaxy Wearable -sovellus ei tue Asetukset-näytössä määritettyä kieltä.

Vaihe 2. Tarkista kummankin kuulokkeen suunta ja aseta ne oikein koloihinsa latauskoteloon.

Vaihe 3. Sulje latauskotelo.

Vaihe 4. Avaa latauskotelo. Kuulokkeet siirtyvät automaattisesti Bluetooth-tilaan laiteparin muodostamista varten.

Vaihe 5. Ota Bluetooth käyttöön mobiililaitteessa laiteparin muodostamista varten, avaa Galaxy Wearable -sovellus ja viimeistele yhdistäminen noudattamalla näytöllä annettavia ohjeita.

laiteparin muodostaminen galaxy buds -kuulokkeisiin

Laiteparin muodostaminen iOS-laitteeseen

Vaihe 1. Lataa Galaxy Buds+ -sovellus App Store -sovelluskaupasta.

1. Sovelluksen voi ladata iPhone 7 -malliin tai uudempaan malliin, jossa on iOS 10 tai uudempi käyttöjärjestelmä.

Vaihe 2. Valitse puhelimesta Bluetooth-asetukset > valitse MUUT LAITTEET ja valitse luettelosta Galaxy Buds+

Vaihe 3. Sulje latauskotelo.

Vaihe 4. Avaa latauskotelo. Kuulokkeet siirtyvät automaattisesti Bluetooth-tilaan laiteparin muodostamista varten.

Vaihe 5. Kun muodostat laiteparin kuulokkeisiin, avaa Galaxy Wearable -sovellus ja viimeistele yhdistäminen noudattamalla näytöllä annettavia ohjeita.

Huomautus: Tämä menetelmä ei ole käytettävissä Galaxy Bud(R170) -kuulokkeissa.

Galaxy Buds+ -kuulokkeissa on Bluetooth-pikayhteysominaisuus, jonka avulla voit muodostaa helposti yhteyden useisiin Samsung-laitteisiin. Tämän toiminnon avulla voit helposti vaihtaa Bluetooth-yhteyttä eri laitteiden välillä, jotka on liitetty samaan Samsung-tiliin, koska kuulokkeiden laiteparin tiedot synkronoidaan muihin laitteisiin, jotka on liitetty samaan Samsung-tiliin. Sinun ei tarvitse muodostaa laiteparin kuhunkin laitteeseen erikseen.

Muodosta laitepari muista saman Samsung-tilin laitteista Galaxy Buds+ -kuulokkeisiin yhdistettävistä mobiililaitteista seuraavasti.
Vaihe 1. Avaa ilmoituspaneeli ja napauta Media tai napauta Asetukset.
Vaihe 2. Napauta Yhteydet ja valitse Bluetooth.
Vaihe 3. Valitse Samsung-tiliin synkronoidut kuulokkeet.

Jos kuulokkeista ei ole yhteyttä mobiililaitteeseen, jos ponnahdusikkuna ei tule näkyviin tai jos mobiililaite ei löydä kuulokkeita, pidä molempien kuulokkeiden painiketta painettuna, kun ne ovat käytössä ja siirry manuaaliseen laiteparin muodostamiseen. Kuulet merkkiäänen, kun siirryt Bluetooth-laiteparin muodostamistilaan. Huomaa, ettet voi käyttää tätä menetelmää, jos toistat samanaikaisesti musiikkia ja jos olet määrittänyt äänenvoimakkuuden säädön pikavalinnaksi painettuna pitämisen.

Galaxy Buds+ -yhteyden vaihtaminen

Kun olet muodostanut laiteparin Buds+ -kuulokkeista mobiililaitteeseen, voit vaihtaa yhteyden helposti toiseen laitteeseen. Kun toinen laite pyytää yhteyden muodostamista, voit vaihtaa yhteyden helposti katkaisematta yhteyttä erikseen alkuperäiseen laitteeseen. Kun vaihdat yhteyden laitteesta toiseen, sinun ei tarvitse katkaista yhteyttä ja muodostaa laiteparia erikseen. Käy läpi alla olevat vaihtoehdot Buds+ -yhteyden vaihtamiseen eri mobiililaitteiden välillä.

Valitse mobiililaitteessa, johon haluat vaihtaa, Asetukset Yhteydet Bluetooth ja valitse kuulokkeet kohdasta Laiteparit.

Kaksi älypuhelinta, joista on muodostettu laitepari Galaxy Buds+ -kuulokkeisiin. Vaihda yhteys napauttamalla kuulokkeita kohdassa Laiteparit siitä laitteesta, jota haluat käyttää.

kaksi laitetta, joista on muodostettu laitepari Galaxy Buds+ -kuulokkeisiin

Jos mobiililaitteeseesi on yhdistetty useita Bluetooth-äänilaitteita voit käyttää Android 10 -puhelimien Media- tai Laitteet-paneelia yhteyden vaihtamiseen eri laitteiden välillä. Seuraa alla annettuja ohjeita.

Media-paneeli
Vaihe 1. Pyyhkäise alas näytön ylälaidasta.
Vaihe 2. Napauta Media ja näet yhdistetyt äänilaitteet.
Vaihe 3. Muodosta yhteys kuulokkeisiin napauttamalla Galaxy Buds+.

Laitteet-paneeli
Vaihe 1. Jos haluat käyttää Laitteet-paneelia, aloita pyyhkäisemällä mobiililaitteen näyttöä ylhäältä alas.
Vaihe 2. Napauta Laitteet ja näet mobiililaitteeseen yhdistetyt laitteet.
Vaihe 3. Napauta Galaxy Buds+ ja pääset näytölle, jossa voit poistaa yhteyden käytöstä tai poistaa muodostetun laiteparin.