Galaxy Watch Activen lataaminen

Ladattuasi Galaxy Watch Activen voit käyttää sitä hyvin pitkään. Voit kirjata tietoja yli 45 tuntia. Todellinen akun kesto riippuu Wi-Fi-yhteydestä, käytetyistä sovelluksista ja puheluiden ja viestien määrästä. Löydät alta eri vaihtoehtoja Galaxy Watch Activen lataamiseen.

Huomaa: Käytä vain Samsungin hyväksymiä latureita, akkuja, johtoja ja telakoita, koska muut laitteet saattavat vaurioittaa Galaxy Watch Activea.

Lataaminen lataustelakalla

Aseta Galaxy Watch Active latausasemaan ja kohdista molemmat laitteet niin, että aseman keskikohta ja älykellon tausta ovat päällekäin.

Langaton latausalusta

Voit ladata Galaxy Watch Activen akun myös yhteensopivalla langattomalla latausalustalla tai yhteensopivalla laitteella, jossa on vastaava ominaisuus.

Yhteensopiva langaton latausalusta

Jos kello on sammutettuna, näytölle tulee salaman kuva. Kytke kelloon virta painamalla mitä tahansa Galaxy Watch Activen painiketta sen ollessa langattomalla latausalustalla ja tarkista latauksen tila napauttamalla näyttöä.

Lataaminen langattomalla PowerShare-ominaisuudella

Galaxy Watch Activen voi ladata myön innovatiivisella langattomalla PowerShare-toiminnolla. Voit esimerkiksi käyttää Samsung Galaxy S10 -puhelinta älykellon latausasemana.

Lataa älykellon akku langattomalla PowerShare-toiminnolla seuraavasti:

1 Avaa älypuhelimesi ilmoituspaneeli kahdella sormella näytön yläreunasta.
2

Ota toiminto käyttöön napauttamalla Wireless PowerShare -kuvaketta.

3 Aseta Galaxy Watch Active Galaxy S10 -puhelimen taustan keskelle.
Wireless PowerShare -lataus
4 Sininen vilkkuva LED-valo osoittaa, että langaton PowerShare on käytössä. Kun laitteet on yhdistetty, älypuhelin värisee ja punainen LED-valo palaa tasaisesti.
5 Erota laitteet heti, kun virtaa on siirtynyt riittävästi ja ota Galaxy S10 -puhelimen langaton PowerShare-toiminto pois käytöstä.

Virransäästötilan ottaminen käyttöön

Otettaessa käyttöön virransäästötila, toimintoja vähennetään seuraavasti:

• Kaikki näytön värit ovat harmahtavia.
  • Wi-Fi-yhteys on pois käytöstä.
  • Kaikki ominaisuudet ovat rajoitettuja, lukuun ottamatta puheluita, viestejä ja ilmoituksia.
  • Verkkoyhteyden edellyttävien sovellusten ilmoituksia ei oteta vastaan.
  • Suorittimen käyttö on rajoitettua.

Voit ottaa virransäästötilan käyttöön asetuksista:

1 Siirry aloitusnäytölle painamalla kotipainiketta.
2 Napauta "Asetukset" ja selaa alas kohtaan "Akku".
Napauta Asetukset
3 Valitse "Virransäästö" ja vahvista napauttamalla merkkiä.
Vahvista merkitsemällä ruutu

Voit ottaa tämän tilan käyttöön myös ilmoituspaneelista:

1 Avaa ilmoituspaneeli pyyhkäisemällä alas näytön yläreunasta.
2

Napauta Virransäästö-kuvaketta ja vahvista napauttamalla merkkiä.

Napauta virransäästökuvaketta

Ota tämä tila pois käytöstä napauttamalla "Poista käytöstä" virransäästönäytön alareunassa ja valitsemalla merkin.

Napauta Poista käytöstä

Voit ottaa tilan pois käytöstä myös napauttamalla uudelleen ilmoituspaneelin Virransäästö-kuvaketta.