Muokkaa Galaxy Z Flip5:n kansinäytön taustakuvaa

Galaxy Z Flip5 -laitteessa on suurempi kansinäyttö, josta tärkeät tiedot näkyvät yhdellä vilkaisulla. Muokkaa uusi Galaxy Z Flip5 -laitteesi kansinäyttö oman tyylisi mukaiseksi.

Eri Galaxy Z Flip -kansinäytön taustakuvia.

Huomio: Saatavilla olevat näytöt ja asetukset voivat vaihdella langattoman palveluntarjoajan, ohjelmistoversion ja laitemallin mukaan.

Muokkaa kansinäytön taustakuvaa

Kansinäytön taustakuvaa voi muokata Galaxy Z Flip5 -laitteessasi seuraavasti:

Kansinäytön taustakuvan muokkaaminen 1 Kansinäytön taustakuvan muokkaaminen 1

Vaihe 1. Kaksoisnapauta kansinäyttöä tai herätä puhelin painamalla Power-painiketta.

Customise cover screen wallpaper 2 Customise cover screen wallpaper 2

Vaihe 2. Avaa kansinäytön asetukset painamalla pitkään kansinäyttöä.

Kansinäytön taustakuvan muokkaaminen 3 Kansinäytön taustakuvan muokkaaminen 3

Vaihe 3. Vedä alaspäin nähdäksesi käytettävissä olevat kansikuvat. Aseta haluttu kansikuva napauttamalla sitä.

Kansinäytön taustakuvan muokkaaminen 4 Kansinäytön taustakuvan muokkaaminen 4

Vaihe 4. Voit nähdä lisää kansikuvavaihtoehtoja pyyhkäisemällä loppuun asti ja avaamalla sitten puhelimesi.

Kansinäytön taustakuvan muokkaaminen 5 Kansinäytön taustakuvan muokkaaminen 5

Vaihe 5. Napauta Lisää uusi.

Kansinäytön taustakuvan muokkaaminen 6 Kansinäytön taustakuvan muokkaaminen 6

Vaihe 6. Etsi ja valitse taustakuva, jota haluaisit käyttää.

Kansinäytön taustakuvan muokkaaminen 7 Kansinäytön taustakuvan muokkaaminen 7

Vaihe 7. Mukauta taustakuvaasi ja napauta sitten Valmis asettaaksesi sen uudeksi taustakuvaksesi.

Asiantuntijatuki – Samsungin sertifioima

Asiantuntijatuki – Samsungin sertifioima