Galaxy Z Flip4 -laitteen akun kestoajan parantaminen

Yksi suurimmista Galaxy Z Flip4 -laitteen parannuksista on sen akku. Akun kapasiteetti in 3 700 mAh ja se mahdollistaa myös joidenkin puhelimen toimintojen käyttämisen akun kestoajan pidentämiseen.

Kuva Galaxy Z Flip4 -laitteesta ja akkukuvakkeesta.

Galaxy Z Flip4 -akun kapasiteetin vertailu

Galaxy Z Flip4 -laitteessa on 3 700 mAh:n akku, mikä pidentää sen kestoaikaa verrattuna edeltäjäänsä Galaxy Z Flip3, jossa oli 3 300 mAh:n akku. Katso kaikki akkujen erot alta:

Malli

Z Flip3

Z Flip4

Akun kapasiteetti

(mAh, tyypillinen)

3300

3700

Äänen toistoaika

Jopa 51 tuntia

Jopa 56 tuntia

Latauskapasiteetti

15 W:n superpikalataus

(laturi myydään erikseen)

25 W:n superpikalataus

(laturi myydään erikseen)

Huomaathan: Äänen toistoaika voi vaihdella riippuen verkkoympäristöstä, käyttötavoista ja muista tekijöistä.

Uuden tuotteen ostamisen jälkeen asennetaan ja otetaan käyttöön yleensä useita sovelluksia ja suoritetaan erilaisia toimintoja uuden laitteen määrittämiseksi. Sillä hetkellä saattaa tuntua, että uuden puhelimen akun kestoaika on lyhyempi kuin aiemmassa mallissa johtuen suuresta akun varauksen taustakulutuksesta.

Laitteen optimointi auttaa pienentämään akun kulutusta siivoamalla tarpeettomia tiedostoja ja sovelluksia, jotka ovat käynnissä taustalla, ja vähentämällä epänormaalia akun käyttöä.

Laitteen ylläpidon avulla:

Kuva "Asetukset"-näytöstä "Akun ja laitteen ylläpito" -vaihtoehto korostettuna. Kuva "Asetukset"-näytöstä "Akun ja laitteen ylläpito" -vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 1. Avaa laitteen Asetukset ja valitse "Akun ja laitteen ylläpito".

Kuva "Laitteen ylläpito" -näytöstä "Optimoi nyt" -vaihtoehto korostettuna. Kuva "Laitteen ylläpito" -näytöstä "Optimoi nyt" -vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 2. Valitse "Optimoi nyt".

Kuva "Laitteen ylläpito" -näytöstä "Valmis"-vaihtoehto korostettuna. Kuva "Laitteen ylläpito" -näytöstä "Valmis"-vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 3. Valitse "Valmis"

Syrvässä lepotilassa olevat sovellukset:

Sovellukset, jotka tunnistavat akun tyhjenemisen, voivat hidastaa sitä siirtymällä lepotilaan ponnahdusilmoituksilla.

Kun laite tunnistaa automaattisesti, että sovellus käyttää paljon virtaa taustalla ja lähettää ponnahdusilmoituksen, katso ilmoitus ja aseta sovellus halutessasi lepotilaan.

Kuva "Laitteen ylläpito" -näytöstä "Akku"-vaihtoehto korostettuna. Kuva "Laitteen ylläpito" -näytöstä "Akku"-vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 1. Valitse Akku ja laitteen ylläpito ja napauta "Akku".

Kuva "Akku"-näytöstä "Taustakäytön rajoitukset" -vaihtoehto korostettuna. Kuva "Akku"-näytöstä "Taustakäytön rajoitukset" -vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 2. Valitse "Taustakäytön rajoitukset".

Kuva "Taustakäytön rajoitukset" -näytöstä " Sirrä käyttämättömät sovellukset lepotilaan" vaihtoehto korostettuina. Kuva "Taustakäytön rajoitukset" -näytöstä " Sirrä käyttämättömät sovellukset lepotilaan" vaihtoehto korostettuina.

Vaihe 3. Ota toiminto käyttöön "Sirrä käyttämättömät sovellukset lepotilaan" -valitsimella.

Kuva "Taustakäytön rajoitukset" -näytöstä "Syrvässä lepotilassa olevat sovellukset" -vaihtoehto korostettuna. Kuva "Taustakäytön rajoitukset" -näytöstä "Syrvässä lepotilassa olevat sovellukset" -vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 4. Valitse "Syrvässä lepotilassa olevat sovellukset".

Esimerkkikuva muutamasta valitusta sovelluksesta "Lisää"-vaihtoehto korostettuna. Esimerkkikuva muutamasta valitusta sovelluksesta "Lisää"-vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 5. Napauta lisäyskuvaketta ja valitse sovelluksen, jotka haluat asettaa lepotilaan. Valitse sitten "Lisää".

Lepotilassa olevat sovellukset eivät välttämättä vastaanota päivityksiä tai muita ilmoituksia.

Poista lepotilassa olevista sovelluksista ne, joita käytät usein tai joiden on vastaanotettava tärkeitä ilmoituksia.

Kuva "Laitteen ylläpito" -näytöstä "Akku"-vaihtoehto korostettuna. Kuva "Laitteen ylläpito" -näytöstä "Akku"-vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 1. Valitse Akku ja laitteen ylläpito ja napauta "Akku".

Kuva "Akku"-näytöstä "Taustakäytön rajoitukset" -vaihtoehto korostettuna. Kuva "Akku"-näytöstä "Taustakäytön rajoitukset" -vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 2. Valitse "Taustakäytön rajoitukset".

Kuva "Taustakäytön rajoitukset" -näytöstä "Syrvässä lepotilassa olevat sovellukset” -vaihtoehto korostettuna. Kuva "Taustakäytön rajoitukset" -näytöstä "Syrvässä lepotilassa olevat sovellukset” -vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 3. Valitse "Syrvässä lepotilassa olevat sovellukset".

Kuva " Syrvässä lepotilassa olevat sovellukset " -näytöstä "Poista"-vaihtoehto korostettuna. Kuva " Syrvässä lepotilassa olevat sovellukset " -näytöstä "Poista"-vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 4. Napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta ja valitse "Poista".

Esimerkkikuva kahdesta valitusta sovelluksesta "Poista"-vaihtoehto korostettuna. Esimerkkikuva kahdesta valitusta sovelluksesta "Poista"-vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 5. Valitse "Poista" sovelluksen valitsemisen jälkeen.

Voit määrittää optimoinnin ja sovellusten siivoamisen automaattiseksi kerran päivässä muistin vapauttamiseksi. Kun seuraava toiminto otetaan käyttöön, viimeksi käytetyt sovellukset pysyvät avoinna ja kaikki taustalla käynnissä olevat sovellukset suljetaan.

Näin tapahtuu vain silloin, kun näyttö on pois päältä eikä puhelinta käytetä. Voit mukauttaa optimointia määrittämällä ajan, jonka puhelin on poissa käytöstä.

Kuva "Laitteen ylläpito" -päänäytöstä lisävaihtoehtojen korostettuna. Kuva "Laitteen ylläpito" -päänäytöstä lisävaihtoehtojen korostettuna.

Vaihe 1. Valitse Akku ja laitteen ylläpito ja napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta.

Kuva "Laitteen ylläpito" -päänäytöstä "Automaatio"-vaihtoehto korostettuna. Kuva "Laitteen ylläpito" -päänäytöstä "Automaatio"-vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 2. Valitse "Automaatio".

Kuva "Automaattinen"-näytöstä "Optimoi automaattisesti päivittäin"-valitsimet korostettuina. Kuva "Automaattinen"-näytöstä "Optimoi automaattisesti päivittäin"-valitsimet korostettuina.

Vaihe 3. Ota "Optimoi automaattisesti päivittäin" tai "Käynnistä automaattisesti asetettuina aikoina" käyttöön valitsimilla.

Kuva “Optimoi automaattisesti päivittäin” -näytöstä “Lisää muistia sulkemalla sov.” -valitsin korostettuna.. Kuva “Optimoi automaattisesti päivittäin” -näytöstä “Lisää muistia sulkemalla sov.” -valitsin korostettuna..

Vaihe 4. Aseta optimoinnin aika. Voit myös vapauttaa levytilaa ottamalla käyttöön "Lisää muistia sulkemalla sov." -toiminnon valitsimella.

Jos akun kanssa on vieläkin ongelmia, kokeile seuraavia:

• Ota pois käytöstä Wi-Fi, GPS (sijainti) ja Bluetooth, kun niitä ei käytetä.
  • Ota pois käytöstä Samsung- ja Google-tilien synkronointi.

(Asetukset > Tilit ja varmuuskopiointi > Tilien hallinta > Valitse Samsung- tai Google-tilin tunnus > Synkronoi tili > (Yhteystiedot/Kalenteri jne.).

• Poista tarpeettomat tiedostot tai käyttämättömät sovellukset.
  • Pienennä näytön kirkkautta.
  • Jos laite kuumenee ja ongelma jatkuu pitkään, lopeta laitteen käyttö joksikin aikaa. Jos lämpötila ei laske, ota yhteys Samsung Support.

Huomaathan: Näyttökuvat ja nimet perustuvat Android 12 (OS S) -järjestelmään ja ne on tarkoitettu vain havainnollistaviksi. Niissä voi olla eroja ohjelmaversiosta riippuen.