Galaxy-laite hidastuu, jäätyy tai näyttää mainoksia kolmannen osapuolen sovellusten asentamisen jälkeen

Jos olet äskettäin asentanut kolmannen osapuolen sovelluksen Galaxy-laitteeseesi, saatat nähdä usein ponnahdusikkunoita tai viestejä, kuten "saattaa hidastua", "akku tyhjenee nopeasti", "tallennustila on vähissä", "laite kuumenee" tai "älypuhelin on vaarallinen". Voit käyttää Laitteen ylläpito -ominaisuutta laitteesi optimointiin. Voit sulkea tarpeettomat kolmannen osapuolen sovellukset, skannata laitteen haittaohjelmien varalta, tarkistaa akun käytön ja vapauttaa tallennustilaa. Tai voit poistaa ongelmalliset tai haitalliset sovellukset.

Galaxy-puhelin ja varoitusponnahdusikkuna

Huomio: Suosittelemme käyttämään Galaxy Storea ja Play Storea valtuutettujen sovellusten asentamiseen Galaxy-laitteeseesi.

Kolmannen osapuolen ponnahdusikkunaviesti.

Voit käyttää Laitteen ylläpito -ilmoituksia laitteeseesi mahdollisesti asennettujen kolmannen osapuolen sovellusten seuraamiseen. Laitteen ylläpito skannaa haitallisia sovelluksia ja antaa sitten hälytyksen ilmoituksilla.

Tarkista lepotilassa olevat sovellukset

Laitteen ylläpito -ilmoitus -ponnahdusikkuna Laitteen ylläpito -ilmoitus -ponnahdusikkuna

Vaihe 1. Pyyhkäise alaspäin näytön yläosasta, jolloin ilmoituspaneeli avautuu, ja napauta sitten Laitteen ylläpito -ilmoitus.

Syvässä lepotilassa olevien sovellusten luettelo Syvässä lepotilassa olevien sovellusten luettelo

Vaihe 2. Tarkista lepotilassa olevien sovellusten luettelo.

Sovellusten poisto

Laitteen ylläpito -ilmoitus -ponnahdusikkuna Laitteen ylläpito -ilmoitus -ponnahdusikkuna

Vaihe 1. Pyyhkäise alaspäin näytön yläosasta, jolloin ilmoituspaneeli avautuu, ja napauta sitten Laitteen ylläpito -ilmoitusNäytä sovellukset.

Sovellusluettelo Sovellusluettelo

Vaihe 2. Tarkista sovellusluettelo ja valitse sitten sovellus, jonka haluat poistaa. Napauta Poista asennus.

Sovelluksen poistamisen vahvistusikkuna. Sovelluksen poistamisen vahvistusikkuna.

Vaihe 3. Napauta OK.

Jos tyhjensit vahingossa Laitteen ylläpito -ilmoituksen, voit silti tarkistaa ja poistaa haitalliset sovellukset Galaxy-laitteestasi käyttämällä Laitteen ylläpito -valikkoa ja vianmääritystoimintoa. Kuitenkin sovellus on ensin laitettava lepotilaan Laitteen ylläpito -toiminnossa, ennen kuin voit tarkastella sitä.

Tarkista lepotilassa olevat sovellukset

Laitteen ylläpito -vaihtoehto Asetuksissa. Laitteen ylläpito -vaihtoehto Asetuksissa.

Vaihe 1. Siirry ja avaa Asetukset > Akun ja laitteen ylläpito.

Akku-vaihtoehto Laitteen ylläpito -toiminnossa. Akku-vaihtoehto Laitteen ylläpito -toiminnossa.

Vaihe 2. Napauta Akku.

Taustakäytön rajoitukset -vaihtoehto Akku-toiminnossa Taustakäytön rajoitukset -vaihtoehto Akku-toiminnossa

Vaihe 3. Napauta Taustakäytön rajoitukset.

Lepotilassa olevat sovellukset -vaihtoehto Taustakäytön rajoitukset -toiminnossa. Lepotilassa olevat sovellukset -vaihtoehto Taustakäytön rajoitukset -toiminnossa.

Vaihe 4. Napauta Lepotilassa olevat sovellukset ja tarkista sitten, näkyykö ongelmallinen tai haitallinen sovellus luettelossa.

Poista sovellus

Laitteen ylläpito -sovellus Asetuksissa. Laitteen ylläpito -sovellus Asetuksissa.

Vaihe 1. Siirry ja avaa Asetukset > Akun ja laitteen ylläpito.

Vianmääritys-vaihtoehto Laitteen ylläpito -toiminnossa. Vianmääritys-vaihtoehto Laitteen ylläpito -toiminnossa.

Vaihe 2. Napauta Vianmääritys.

Sovellusturvallisuuden vianmääritys Vianmääritys-vaihtoehdossa. Sovellusturvallisuuden vianmääritys Vianmääritys-vaihtoehdossa.

Vaihe 3. Napauta Sov. turvallisuuden vianmääritys.

Sovelluksen poistamisen vahvistusikkuna. Sovelluksen poistamisen vahvistusikkuna.

Vaihe 4. Tarkista sovellusluettelo ja valitse sitten sovellus, jonka haluat poistaa. Napauta Poista asennus > OK.

Vaikka et olisi saanut laitteen ylläpitoon liittyviä ilmoituksia haitallisista sovelluksista, voit silti poistaa ei-toivotut sovellukset Galaxy-laitteestasi. Jos et löydä sovellusta Sovellukset-näytöltä, voit käyttää Asetukset-valikossa olevaa Sovellukset-valikkoa.

Sovellukset-vaihtoehto Asetuksissa. Sovellukset-vaihtoehto Asetuksissa.

Vaihe 1. Siirry ja avaa Asetukset > Sovellukset.

Sovellusluettelo kohdassa Sovellukset. Sovellusluettelo kohdassa Sovellukset.

Vaihe 2. Valitse sovellus, jonka haluat poistaa.

Poista asennus -painike Sovelluksen tiedot -kohdassa. Poista asennus -painike Sovelluksen tiedot -kohdassa.

Vaihe 3. Napauta Poista asennus > OK.