ONE UI 4.0 -käyttöliittymään liittyvät kysymykset

ONE UI 4.0 tarjoaa erilaisia innovatiivisia muutoksia Samsung Galaxy -puhelimeesi. Onko sinulla kysyttävää liittyen päivitettyyn käyttöliittymään? Alla olevan oppaan avulla voit nauttia entistä kätevämmästä ja miellyttävämmästä käyttökokemuksesta.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, varmista, että laitteesi ohjelmisto ja liittyvät sovellukset on päivitetty uusimpaan versioon. Päivitä mobiililaitteesi ohjelmisto noudattamalla seuraavia vaiheita:

Vaihe 1. Siirry Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä olevia ohjeita.

ONE UI 4.0 -käyttöliittymän uudet yksityisyysominaisuudet
ONE UI 4.0 – päivitetty käyttöliittymä

ONE UI 4.0 -käyttöliittymään liittyvät usein kysytyt kysymykset

V. Jotkin Viestit-ilmoitusvalikot on muutettu käytön helpottamiseksi. Olemassa olevat edustasynkronoinnit, yleiset ilmoitukset ja uudet viestit voidaan asettaa Ilmoitusluokat.

Ilmoitusasetukset Ilmoitusasetukset

1. vaihe Avaa Asetukset ja valitse Ilmoitukset.

Napauta Viestit-kohdasta Ilmoitusluokat Napauta Viestit-kohdasta Ilmoitusluokat

2. vaihe Siirry Viestit-kohtaan ja napauta Ilmoitusluokat.

Aseta haluamasi Ilmoitusluokat-asetukset Aseta haluamasi Ilmoitusluokat-asetukset

3. vaihe Aseta haluamallasi tavalla.

V. Tämä kuvake näkyy puhelun aikana, kun Puhelin-sovellukselle annetaan mikrofonin käyttöoikeus. Vihreä kuvake ei ole ominaisuus, jonka kanssa voi olla vuorovaikutuksessa.

Vihreä kuvake näkyy puhelun aikana, kun mikrofonin käyttöoikeus annetaan

Jos haluat kumota käyttöoikeuden, avaa Asetukset, siirry kohtaan Yksityisyys ja aseta käyttöoikeudet tarpeen mukaan.

Aseta Yksityisyys-asetuksista käyttöoikeudet tarpeen mukaan
Otetaanko mikrofonin käyttöoikeudet käyttöön -ponnahdusikkuna puhelua soitettaessa

V. Android 12 -käyttöjärjestelmästä alkaen käyttäjät voivat ottaa nämä toiminnot käyttöön tai poistaa ne käytöstä suojatakseen yksityisyyttään. Avaa Asetukset, siirry kohtaan Yksityisyys ja aseta käyttöoikeudet tarpeen mukaan.

Aseta Yksityisyys-asetuksista käyttöoikeudet tarpeen mukaan

V. Jos poistat Always On Display käytöstä Ilmoitukset-asetuksissa Lukitusnäyttö-valikossa tai poistat Näytä Always On Displayssa-ominaisuuden käytöstä, Always On Display -ilmoitukset eivät tule näkyviin. Jos haluat ottaa ominaisuuden käyttöön, noudata alla olevaa opasta.

Lukitusnäytön asetukset Lukitusnäytön asetukset

1. vaihe Avaa Asetukset ja valitse Lukitusnäyttö.

Valitse Lukitusnäytön ilmoitusasetukset Valitse Lukitusnäytön ilmoitusasetukset

2. vaihe Valitse Ilmoitukset.

Ota ilmoitukset käyttöön Always On Display -asetuksissa Ota ilmoitukset käyttöön Always On Display -asetuksissa

3. vaihe Ota käyttöön Ilmoitukset ja Always On Display.

V. Android 12 -käyttöjärjestelmästä alkaen käyttöoikeudet eritellään Sijainniksi ja Tarkaksi sijainniksi. Jos haluat ottaa Sijainnin tai Tarkan sijainnin käyttöön, noudata alla olevia ohjeita.

Sovellusten asetukset Sovellusten asetukset

1. vaihe Avaa Asetukset ja valitse Sovellukset.

Valitse sovelluksen käyttöoikeudet Valitse sovelluksen käyttöoikeudet

2. vaihe Valitse muutettava sovellus ja napauta Luvat.

Ota käyttöön Käytä tarkkaa sijaintia Ota käyttöön Käytä tarkkaa sijaintia

3. vaihe Ota käyttöön Käytä tarkkaa sijaintia.

Huomautus: Laitteen ruutukaappaukset ja valikot voivat poiketa laitteen mallista ja ohjelmistoversiosta riippuen.

Samsung Members -sovelluksen käyttö

Jos Samsung-matkapuhelimessa, -tabletissa tai puettavissa laitteissa on ongelmia, voit lähettää kysymyksen Samsung Members -sovelluksessa. Lähetä virheraportti saadaksesi lisätietoja.