Smart View -ongelmien vianmääritys

Puhelimen näytön jakaminen television näytöllä on todella helppoa Smart View -toiminnon avulla. Jos sinulla on ongelmia Smart View -toiminnon käyttämisessä, noudata alla annettuja ohjeita.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Tarkista ja päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Mikä on Smart View?

Smart View on menetelmä puhelimen heijastamiseen televisioon Wi-Fi-yhteydellä. Voit katsella valokuvia, videoita, esityksiä ja pelejä suuremmalla näytöllä. Jos Smart View ei toimi, laitteen sammuttaminen ja käynnistäminen ratkaisee yleensä ongelman. Jos Smart View ei edelleenkään toimi oikein, käy läpi Smart View -toiminnon oleelliset vaatimukset.

Lue lisää Smart View -toiminnosta Samsungin tukiartikkelista Heijastaminen Samsung-puhelimesta televisioon.

Puhelimen on oltava yhdistettynä samaan verkkoon kuin älytelevisio. Tarkista alla olevien ohjeiden avulla, että molemmat laitteet on yhdistetty samaan verkkoon.

Vaihe 1. Avaa pikapaneeli pyyhkäisemällä näytön ylälaidasta.

Vaihe 2. Pidä painettuna Wi-Fi-kuvaketta ja avaa laitteen Wi-Fi-asetukset.

Yhdistäminen samaan verkkoon

Vaihe 3. Tässä voit varmistaa, että olet muodostanut yhteyden oikeaan verkkoon ja vaihtaa tarvittaessa verkkoyhteyden.

Jos televisio vaatii luvan toiminnon suorittamiseen, valitse televisiossa Salli.

Vaihe 1. Napauta Smart View -kuvaketta pikapaneelissa.

Vaihe 2. Valitse televisio.

Salli toiminto televisiossa

Varmista, että television ohjelmisto on ajan tasalla. Jos sinulla on Samsungin älytelevisio, voit tarkistaa saatavilla olevat ohjelmistopäivitykset asetusvalikosta.

Vaihe 1. Avaa Asetukset ja valitse Tuki.

Television ohjelmiston päivittäminen

Vaihe 2. Valitse Ohjelmistopäivitys ja Päivitä nyt.

Television ohjelmiston päivittäminen, vaihe 2

Vaihe 3. Jos uusia päivityksiä on saatavilla, ne ladataan ja asennetaan televisioosi. Jos uusia päivityksiä ei ole, poistu valitsemalla OK.

Huomautus:

• Älä sammuta televisiota, kunnes päivitys on valmis. Kun päivitys on valmis, televisio käynnistyy uudelleen automaattisesti.
  • Television mallista riippuen ohjelmistopäivityksen reitti voi vaihdella.

Jos puhelimen kuva näyttää liian pieneltä television näytössä, voit säätää kuvasuhdetta Smart View -toiminnolla. Napauta puhelimesta sinistä Smart View -kuvaketta ja valitse Puhelimen kuvasuhde. Voit valita haluamasi asetukset.

Kuvasuhde

Jos edellä esitetyt menetelmät eivät toimi, voit palauttaa laitteen tehdasasetukset, jotka laitteessa oli, kun se käynnistettiin ensimmäisen kerran. Muista, että mobiililaitteen tehdasasetusten palautusta ei voi peruuttaa. Varmista, että olet varmuuskopioinut kaikki tietosi muualle ennen tehdasasetusten palauttamista.

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Yleinen hallinta.

Vaihe 2. Valitse Palauta > Tehdasasetusten palauttaminen.

Vaihe 3. Vieritä sivu alas ja valitse Palauta.

Vaihe 4. Valitse Poista kaikki.

Huomautus:

• Smart View -toimintoa voi käyttää Galaxy-puhelimissa, joissa on Android 4.3 tai uudempi käyttöjärjestelmä ja jotka tukevat Miracastia.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on häiriöitä, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella.

Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.