Mobiililaitteen akun käyttöiän pidentäminen Suojaa akku -tilan avulla

Kuvassa on ladattava mobiililaite kahvikupin ja käden vieressä.

Suojaa akku -tilan avulla voit rajoittaa älypuhelimen tai tabletin tukemaan maksimilatausta estääksesi pitkiä latausaikoja lyhentämästä akun käyttöikää.

Lue, miten voit ottaa Suojaa akku -tilan käyttöön Galaxy-älypuhelimessa tai -tabletissa.

Huomaathan: Suojaa akku -tila tarkoittaa, että laitteen lataus ei saavuta 100 prosenttia, mikä aiheuttaa sen, että akun kesto ilman lisälatausta on hieman lyhyempi päivittäisessä käytössä.

Mikä on Suojaa akku -tila?

Jos otat Suojaa akku -tilan käyttöön laitteesi asetuksissa, akun latauksen enimmäisrajaksi asetetaan 85 %. Näin ollen ylilataus ei heikennä akun käyttöikää, vaikka jättäisit älypuhelimen tai tabletin latautumaan tarvittavaa pidemmäksi ajaksi.

Huomaathan: Suojaa akku -tila on oletuksena poissa käytöstä Galaxy-laitteissa.

Suojaa akku -tilan ottaminen käyttöön

Ota Suojaa akku -tila käyttöön seuraavasti:

1 Avaa "Asetukset".
Asetuskuvake muistuttaa ratasta.
2 Valitse "Akku ja laitteen ylläpito".
Akku ja laitteen ylläpito -asetus löytyy Asetukset-valikosta.
3 Valitse "Akku".
Akku valittuna Akku ja laitteen ylläpito -asetuksissa.
4 Valitse "Akun lisäasetukset".
Akun lisäasetukset valittuna Akku ja laitteen ylläpito -asetuksissa.
5 Ota toiminto käyttöön napauttamalla Suojaa akku -valitsinta.
Suojaa akku valittuna Akun lisäasetukset -valikossa.

Samsung-tuessa on lisätietoja Galaxy-akun, ylläpitämisestä.

Samsung Members -sovelluksen käyttö

Jos Samsung-matkapuhelimessa, -tabletissa tai puettavissa laitteissa on ongelmia, voit lähettää kysymyksen Samsung Members -sovelluksessa. Lähetä virheraportti saadaksesi lisätietoja.