Käytä Samsung Find-sovellusta jakamaan sijaintisi ystäviesi, lapsesi, perheesi ja muiden yhteyshenkilöiden kanssa

Samsung Find -sovellus antaa sinulle mahdollisuuden jakaa sijaintisi perheesi, yhteyshenkilöiden ja muiden Samsung-tilien käyttäjien kanssa. Tämä ominaisuus voi auttaa pitämään perheenjäsenet ajan tasalla ja auttaa käyttäjiä löytämään jaettuja laitteita.

Eri Galaxy-laitteet yhdistetty Samsung Find -sovellukseen

Huomiot:

• Samsung Find on tuettu kaikissa Galaxy-puhelin/tabletti-malleissa, joissa on käytössä One UI 2 (Android Q -käyttöjärjestelmä) tai uudempi.
  • Samsung Find on esiasennettu uusissa laitteissa, joissa on One UI 6.1 -versio. One UI 6.1 -päivitettyjä laitteita voi ladata Galaxy Storesta.
  • Samsung Find -sovellus on asennettava sen käyttäjän laitteeseen, jonka kanssa jaat tietoja.
  • Laitteen jakamisvalikko ei ole näkyvissä, jos perheryhmää ei ole luotu.

Perheryhmien luominen on tuettu One UI 5.1:stä lähtien Yhdysvalloissa ja One UI 6.1:stä lähtien Euroopassa.

Asetukset-kotisivu Asetukset-kotisivu

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Napauta Samsung account > Valitse Perhe.

Tietoa siitä, mitä voit tehdä perheryhmällä Tietoa siitä, mitä voit tehdä perheryhmällä

Vaihe 2. Napauta Luo perheryhmä.

Ponnahdusikkuna, jolla kutsutaan perheenjäseniä ryhmään Ponnahdusikkuna, jolla kutsutaan perheenjäseniä ryhmään

Vaihe 3. Napauta Kutsu perheenjäsen > Valitse joko Kutsu joku tai Luo lapsen tili.

* Voit lisätä enintään viisi lisähenkilöä perheen ryhmään.

Samsung Find -sovellus voi nähdä lapsen sijainnin vanhemman laitteella, jos lapsi on kirjautunut Samsung Find -sovellukseen lapsitilillä ja jakanut sijaintinsa vanhemman tilin kanssa.

Samsung Find Ihmiset-välilehti Samsung Find Ihmiset-välilehti

Vaihe 1. Kirjaudu sisään lapsesi tilille Samsung Find -sovelluksessa > Napauta ‘+’-kuvaketta Ihmiset-välilehdellä.

Perheenjäsenet Perheenjäsenet

Vaihe 2. Valitse, kenen kanssa haluat jakaa.

* Jos et näe Perhe-tiliä sijaintijakokohteiden luettelossa, sinun täytyy rekisteröidä tili Perhe-ryhmässä Samsung account -sovelluksessa.

Lapsesi sijainnin jakamisen keston asetukset Lapsesi sijainnin jakamisen keston asetukset

Vaihe 3. Valitse aikaväli, jolloin haluat lapsen jakavan sijaintinsa > Napauta Jaa jatkaaksesi vanhempien suostumuksella lapsen sijainnin jakamista.

* Kun vanhempien suostumusprosessi on valmis, sijainnin jakamisilmoitus lähetetään vanhemman laitteeseen.

Voit määrittää, mitkä perheenjäsenet haluat jakaa laitteesi kanssa. Jos otat käyttöön lisäpaikkatiedon jakamisvaihtoehdon, he voivat nähdä laitteesi sijainnin.

Kartta, joka näyttää valitun laitteen sijainnin. Kartta, joka näyttää valitun laitteen sijainnin.

Vaihe 1. Avaa Samsung Find > Valitse Laitteet -välilehti > Napauta laitteesi nimeä (esimerkiksi: Tämä puhelin) > Napauta Lisää.

Tietoja valitusta laitteesta. Tietoja valitusta laitteesta.

Vaihe 2. Napauta plussamerkkiä Lisää ihmisiä -kohdan vieressä.

* Vain perheesi ryhmän jäsenet näkyvät listassa.

Ponnahdusikkuna, jonka avulla muut voivat löytää valitun laitteen. Ponnahdusikkuna, jonka avulla muut voivat löytää valitun laitteen.

Vaihe 3. Napauta henkilön nimeä, jonka kanssa haluat jakaa sijaintisi > Valitse Myönnä > Napauta kytkintä kytkeäksesi laitteen sijainnin jakamisen päälle.

Voit helposti löytää perheen jaetun laitteen soittamalla siihen, tarkistamalla sen sijainnin tai suunnan, jos se katoaa.

Samsung Find Laitteet-välilehti Samsung Find Laitteet-välilehti

Vaihe 1. Avaa Samsung Find -sovellus > Napauta Laitteet > Napauta Perheen laitteet > Valitse laite > Napauta Lisää.

Tietoa perheenjäsenen jaetusta laitteesta Tietoa perheenjäsenen jaetusta laitteesta

Vaihe 2. Voit hallita jaettuja perhelaitteita jakamalla sijainteja, lähettämällä signaalin etsiäksesi lähellä olevia ja saamalla ne soimaan.

Samsung Find Ihmiset-välilehti Samsung Find Ihmiset-välilehti

Vaihe 1. Avaa Samsung Find -sovellus > Valitse Ihmiset -välilehti > Valitse yhteyshenkilö, jonka kanssa et halua enää jakaa sijaintiasi > Napauta Lisää.

Vaihtoehdot sijaintisi jakamisen lopettamiseksi yksittäisen yhteyshenkilön kanssa tai heidän poistamisekseen Vaihtoehdot sijaintisi jakamisen lopettamiseksi yksittäisen yhteyshenkilön kanssa tai heidän poistamisekseen

Vaihe 2. Ota Jaa oma sijainti -kytkin pois päältä tai napauta Poista lopettaaksesi sijaintisi jakamisen.