Kuinka siirtää tietoja Galaxy-puhelimesta, jossa on rikkoutunut näyttö

Jos Galaxy-puhelimesi näyttö on rikki etkä voi nähdä tai koskettaa näyttöä laitteen käyttämiseksi, mutta tarvitset tietojen siirtämistä, liitä puhelimesi ulkoiseen näyttöön (monitori, TV jne.), jolloin voit käyttää näytön peilausta. Tarvitset myös hiiren ja näppäimistön laitteen käyttämiseksi, jotta voit siirtää tietosi.

Galaxy-puhelin, jonka näyttö on vaurioitunut, yhdistyy ulkoiseen näyttöön.

Huomio: Tämän prosessin suorittamiseksi Galaxy-älypuhelimesi käyttöjärjestelmän on oltava Android 12 tai uudempi ja sen on myös tuettava DisplayPortia.

Ennen kuin voit siirtää tietosi vanhasta vaurioituneesta puhelimestasi uuteen Galaxy-puhelimeesi, sinun on tarkistettava, että sinulla on kaikki tarvittavat varusteet ja että ne on asennettu oikein.

Tarvittavat tavarat:

• Puhelin, jonka näyttö on rikki (Android 12 tai uudempi, Display-port-yhteensopiva laite)
  • Uusi puhelin, johon tiedot siirretään
  • USB-C - HDMI -hub-sovitin (jossa on USB-A-portti)
  • Ulkoinen näyttö (HDMI-yhteensopiva)
  • HDMI-kaapeli
  • Langallinen USB-hiiri
  • Langallinen USB-näppäimistö

Huomio: Mitään seuraavista tuotteista ei sisälly Galaxy-puhelimen ostoon: USB-C HDMI-hub-sovitin, ulkoinen näyttö, HDMI-kaapeli, langallinen USB-hiiri, langallinen USB-näppäimistö.

Vaihe 1. Liitä näyttö (TV), hiiri ja näppäimistö HDMI-keskittimen sovittimeen (ei sisälly laitteeseen). Pidä sitten äänenvoimakkuuden ylös- ja alaspainikkeita pohjassa älypuhelimessasi ja liitä puhelimesi HDMI-keskittimen sovittimeen. Vapauta äänenvoimakkuuspainike, kun puhelimesi ja sovitin on yhdistetty.

Galaxy-puhelin, näppäimistö, hiiri ja näyttö, joka on yhdistetty HDMI-sovittimeen.

Vaihe 2. Kun puhelimesi ja ulkoinen näyttö on yhdistetty, joko puhelimesi näyttö peilataan ulkoiselle näytölle tai Samsung DeX -näyttö ilmestyy. Kun olet avannut DeX:n tai lopettanut DeX:n, voit aloittaa tietojesi varmuuskopioinnin Smart Switchin avulla.

Näyttö, joka peilaa älypuhelimen näyttöä. Näyttö, joka peilaa älypuhelimen näyttöä.

Näyttö 1. Jos puhelimesi näyttö on peilattu, avaa se hiirellä tai näppäimistöllä ja käynnistä Smart Switch -sovellus.

Samsung DeX -valikko näytöllä. Samsung DeX -valikko näytöllä.

Näyttö 2. Jos Samsung DeX -näyttö ilmestyy, valitse Sovellukset vasemmassa alakulmassa > Napauta Lopeta DeX siirtyäksesi peilattuun näyttöön ja käynnistä Smart Switch -sovellus.

Huomautus: Kun DeX:n ensimmäinen asennusnäyttö ilmestyy, sulje se painamalla ESC-näppäintä näppäimistölläsi tai (Windows + Backspace).

Kun huomaat, että on tarpeen siirtää tietosi yhdestä puhelimesta toiseen, Smart Switch -sovellus tekee tiedon siirtämisestä nopeamman ja helpomman prosessin.

Siirrä tietosivusi Smart Switch -sovelluksessa. Siirrä tietosivusi Smart Switch -sovelluksessa.

Vaihe 1. (Uusi laite) Avaa Smart Switch -sovellus > Valitse Vastaanota tietoja.

Vanha laitteen valintasivu Smart Switch -sovelluksessa. Vanha laitteen valintasivu Smart Switch -sovelluksessa.

Vaihe 2. (Uusi laite) Valitse Galaxy/Android.

Hanki yhteys sivulle käyttäen Smart Switch -sovellusta. Hanki yhteys sivulle käyttäen Smart Switch -sovellusta.

Vaihe 3. (Uusi laite) Valitse Langaton.

Yhteysvahvistussivu. Yhteysvahvistussivu.

Vaihe 4. (Vanha laite) Valitse Yhdistä hyväksyäksesi puhelinyhteyden.

Valitse siirrettävät tiedot Smart Switch -sivulla. Valitse siirrettävät tiedot Smart Switch -sivulla.

Vaihe 5. (Uusi laite) Valitse siirrettävät tiedot > Napauta Seuraava.

Tiedonsiirron tulossivu. Tiedonsiirron tulossivu.

Vaihe 6. (Uusi laite) Napauta Seuraava viimeistelläksesi tiedonsiirron.

Huomio: Jos puhelimesi ei käynnisty eikä reagoi, tai jos sinulla on vaikeuksia saada tarvittavat tarvikkeet, ota yhteyttä tai käy Samsungin palvelukeskuksessa saadaksesi lisää apua. Saatat joutua tuomaan puhelimen siirtääksesi tiedot rikkoutuneesta laitteesta vierailusi aikana.