SmartThings-sovelluksen asentaminen puhelimeen

SmartThings-sovelluksella voit seurata ja ohjata älylaitteitasi suoraan puhelimestasi. Jos unohdit sammuttaa television lähdettyäsi kotoa aamulla tai haluat valojen syttyvän illalla, kun saavut töistä, ratkaisu löytyy SmartThings-sovelluksesta. Määritä SmartThings-sovellus ja aloita yhdistetyn kodin hyödyistä nauttiminen.

Jos et ole vielä asentanut SmartThings-sovellusta, asenna se ensin Play Storesta.

Sinun on käytettävä Samsung-tiliä, jotta pääset SmartThings-sovellukseen. Jos sinulla ei ole Samsung-tiliä, voit luoda tilin.

1.   Kun olet valmis, avaa SmartThings puhelimestasi.

2.   Jos käytät sovellusta ensimmäistä kertaa, tarkista tiedot, napauta Aloita ja napauta sitten Jatka.

3.   Anna sen jälkeen tarvittavat oikeudet.

4.   SmartThings-sovellus on nyt määritetty ja voit aloittaa laitteiden lisäämisen. Lue lisää SmartThings-sovelluksen muista toiminnoista muista kohdista.

Jatka korostettuna SmartThings-sovelluksen määrityssivulla

SmartThings-sovelluksella voit ohjata älylaitteitasi, määrittää rutiineja ja paljon muuta.

Opettele käyttämään sovelluksen toimintoja avaamalla SmartThings ja napauttamalla Valikko-välilehteä (kolme viivaa). Valitse Käyttöohjeet ja haluamasi aihe. Pian opit kaiken SmartThings-sovelluksesta.

Käyttöohjeet SmartThings-sovelluksessa

SmartThings-sovelluksessa on useita toimintoja, jotka auttavat organisoimaan laitteitasi ja parantavat niiden yleistä käyttökokemusta. Tiedämme, että nämä termit voivat olla aluksi hämmentäviä, joten tässä on lyhyt kuvaus jokaisesta:

• Laitteet: Täällä voit nähdä, ohjata, muokata tai poistaa laitteita, jotka olet lisännyt SmartThings-sovellukseen.
  • Huoneet: Voit järjestää laitteesi yksittäisiin huoneisiin, jotta voi hallita paremmin älykotiasi.
  • Tilanteet: Voit lähettää erilaisia komentoja useille laitteille samanaikaisesti.
  • Rutiinit: Luo rutiineja, jotta laitteesi aktivoituvat automaattisesti yhtä aikaa.
  • Suosikit: Voit asettaa useimmin käyttämäsi laitteet, rutiinit, tilanteet, palvelut ja jäsenet samaan paikkaan, jotta niitä on helppo käyttää.
  • Elämä: Käytä palveluita, jotka auttavat tekemään elämästäsi helpompaa, kuten SmartThings Find tai SmartThings Monitor.
  • SmartApp: Käytä ennalta määritettyjä rutiineja useissa eri tarkoituksissa. Voit esimerkiksi määrittää rutiinin, jossa saat ilmoituksen huonosta säästä alueellasi.
  • Jäsenet: Voit lisätä muita henkilöitä, jotka voivat nähdä laitteesi tai ohjata niitä.
  • Historia: Näet hiljattain tapahtuneet toiminnot tai tapahtumat, kuten rutiinin käynnistymisen.
  • Kumppanisovellukset: Yhdistä muita yhteensopivia sovelluksia, kuten kalenteri, ja käytä niitä SmartThings-sovelluksen kanssa.
  • Valaistusryhmä: Lisää useita valoja ryhmäksi, jotta voit sytyttää ne kaikki kerralla.
  • Puheavustaja: Valitse puheavustaja, kuten Bixby, ohjaamaan laitteitasi.

Voit järjestää uudelleen sijaintiesi aloitusnäytöt, jotta älylaitteiden ja huoneiden ohjaaminen ja seuraaminen on helpompaa. Et ehkä juurikaan käytä tietyn huoneen laitteita, mutta et halua poistaa niitä. Siinä tapauksessa voit piilottaa huoneen väliaikaisesti aloitusnäytössä.

Tutustu SmartThings-aloitusnäyttöjen oppaaseemme ja opettele nämä toiminnot ja paljon muuta.

SmartThings-aloitusnäyttö

Laitteesi yleisten asetusten lisäksi SmartThings-sovelluksessa on myös yleisiä asetuksia, joita voit muokata tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi ottaa Bluetooth-yhteyden käyttöön automaattisesti, kun avaat sovelluksen, jotta laite muodostaa yhteyden välittömästi.

Voit myös muokata yhdistettyjä palvelujasi, kuten Google, tai estää puhelimesi havaitsemisen yksityisyyssyistä.