Galaxy-älypuhelimen yhdistäminen Galaxy Book -kannettavaan

Kuva Galaxy Book Ion -kannettavasta ja useista Galaxy-älypuhelimista

Galaxy Book -kannettavien avulla voit muodostaa saumattoman yhteyden Galaxy-älypuhelimeen Samsung DeX- ja Windowsin Puhelimeni-sovelluksilla, jotka ovat valmiiksi asennettuina Galaxy Book Flex- ja Galaxy Book Ion -malleissa. Samsung DeX -sovelluksella voit käyttää puhelintasi kuin pöytäkonetta. Voit vetää ja pudottaa tiedostoja ja kansioita tai kirjoittaa viestejä ja sähköposteja älypuhelimeltasi käyttämällä Galaxy Bookin näppäimistöä, hiirtä ja näyttöä. Microsoftin Puhelimeni-sovelluksella voit muodostaa langattoman yhteyden, peilata puhelimesi näytön, synkronoida ilmoitukset ja paljon muuta.

Asiakirjojen tarkastelu ja muokkaaminen sekä viestien lähettäminen suuremmalta näytöltä näppäimistöä, kosketuslevyä tai hiirtä käyttäen on paljon kätevämpää. Samsung DeX -sovelluksella voit käyttää älypuhelimesi sähköpostia ja galleriakansioita Galaxy Book -kannettavalla ja kopioida ja siirtää tiedostoja helposti ja nopeasti älypuhelimen ja Galaxy Bookin välillä. Samsung DeX on asennettu valmiiksi Book Flex- ja Book Ion -malleihin.

Huomaa: Samsung DeXin versio tietokoneille on saatavilla tietyille laitteille (mukaan lukien Galaxy Fold, Galaxy A90, S8-sarja ja uudemmat, Note9-sarja ja uudemmat sekä Galaxy Tab S4 ja uudemmat). Samsung DeX -sovelluksen saatavuus vaihtelee alueittain.

Aloittaminen:

1 Yhdistä Galaxy-älypuhelimesi Galaxy Book -kannettavaan USB-kaapelilla.
2 Kun Samsung DeX -käyttöliittymä tulee näkyviin näytölle, napauta älypuhelimestasi "Aloita nyt".
3 Näet nyt älypuhelimesi sisällön Galaxy Bookin näytöllä ja voit käyttää älypuhelintasi Galaxy Bookin kosketuslevyllä.
Kuva Samsung DeX -sovelluksesta Galaxy Book Ion -kannettavassa ja Galaxy-älypuhelimessa, jotka on yhdistetty USB-kaapelilla

Microsoftin Puhelimeni on sovellus, joka synkronoi langattomasti yhteensopivan Galaxy-älypuhelimen Galaxy Book -kannettavaasi. Sovellus näyttää kaikki puhelimesi ilmoitukset Galaxy Bookin näytöllä ja voit myös lähettää ja vastaanottaa viestejä. Voit myös peilata puhelimesi näytön ja ohjata puhelintasi näppäimistöllä tai kosketuslevyllä. Sovellus on asennettuna valmiiksi Book Flex- ja Book Ion -malleihin sekä uudempiin Galaxy-älypuhelimiin.

Huomaa: Microsoftin Puhelimeni-sovellus on yhteensopiva tietokoneiden kanssa, joissa on Windows 10 -käyttöjärjestelmän päivitys huhtikuulta 2018 tai uudempi, sekä puhelimissa, joissa on Android 7.0 (Nougat) tai uudempi. Näytön peilaamista varten tietokoneessa on oltava Windows 10 -käyttöjärjestelmän versio 1903 tai uudempi (19 H1 -päivitys) ja tämä toiminto on tällä hetkellä käytettävissä vain Samsung Galaxy Note 10 -laitteissa tietyillä markkina-alueilla.

Varmista ensin, että laitteesi ovat yhteydessä internettiin ja että olet kirjautunut Microsoft-tilillesi Galaxy-älypuhelimella ja Galaxy Book -kannettavalla. Tämän jälkeen älypuhelimella:

1 Avaa pikapaneeli pyyhkäisemällä alas näytön yläreunasta.
2 Napauta "Linkki Windowsiin".
3 Napauta "Yhdistä puhelin ja tietokone".
4 Kirjaudu antamalla kirjautumistietosi tai jos olet jo kirjautuneena, napauta "Jatka".
5 Laitteesi pyytää sinua käymään läpi sovelluksen oikeudet. Jatka napauttamalla "Hyväksy".

Tämä jälkeen Galaxy Bookilla:

1 Valitse "Aloita".
2 Avaa "Puhelimeni"-sovellus, valitse "Android" ja napauta "Jatka".
3 Napauta "Yhdistä puhelin".
4 Anna matkapuhelinnumerosi.
5 Napauta puhelimesta "Salli".
6 Puhelimesi ja Galaxy Book on nyt yhdistetty.
Galaxy Book Ion -yhdistettynä Galaxy Note10 -laitteeseen Microsoftin Puhelimeni-sovelluksella