Mikä on jääkaapin paras lämpötila?

Ihanteelliset pakastimen ja jääkaapin lämpötilat ovat -19 °C ja 3 °C (-2 °F ja 38 °F). Jos jääkaapin ja pakastimen lämpötilat ovat liian korkeat tai matalat, lämpötilaa on säädettävä manuaalisesti.

Lämpötilan säätäminen

• Pakastin

- Aseta lämpötila välille -15... -23 °C painamalla Pakastin-painiketta.

- Oletusasetus on -19 °C, ja lämpötila muuttuu ja tulee näkyviin näytölle joka kerta painaessasi Pakastin-painiketta.

Pakastin-painike
  • Jääkaappi

- Aseta lämpötila välille -1–7 °C painamalla Jääkaappi-painiketta.

- Oletusasetus on 3 °C, ja lämpötila muuttuu ja tulee näkyviin näytölle joka kerta painaessasi Jääkaappi-painiketta.

Jääkaappi-painike

Huomautus:

• Joissakin malleissa lämpötilapainikkeissa on teksti "Freezer Temp." (pakastimen lämpötila) ja "Refrigerator Temp.” (jääkaapin lämpötila). Ne toimivat kuitenkin samalla tavoin kuin edellä kuvatut painikkeet.
  • Kun näyttöön tulee haluamasi lämpötila, lopeta jääkaappi-painikkeen painaminen.

Vaihe 1. Pyyhkäise aloitusnäyttöä ja valitse Fridge Manager -sovellus.

Fridge Manager -sovellus

Vaihe 2. Vaihda lämpötiloja kohdista Fridge (jääkaappi), Freezer (pakastin) ja FlexZone.

Lämpötilan muuttaminen Fridge Manager -sovelluksella

Vaihe 1. Käynnistä näyttö painamalla mitä tahansa painiketta (<O tai >).

• Tätä vaihetta ei tarvita kaikissa malleissa.

Vaihe 2. Valitse jääkaappi tai pakastin napauttamalla O.

• Valitun laitteen merkkivalo alkaa vilkkua.
  • Astemerkki (°C) ei vilku.

Vaihe 3. Valitse haluamasi lämpötila tai toiminto <- tai >-painikkeella.

• Katso kunkin laitteen arvot taulukosta.
Rb7300t-näyttö