Mitä BESPOKE Jet -imurin LED-paneelin ilmoitukset tarkoittavat?

BESPOKE Jet -imurin LED-paneelissa näytetään ilmoituksia laitteen senhetkisestä tilasta. Lue alta lisää usein näkyvistä ilmoituksista.

Tarkistusluettelo BESPOKE Jet -imurin ensimmäistä käyttökertaa varten

Valitse BESPOKE Jet -imurin kieli ennen sen käyttämistä. Määritä laitteen asetukset alla annettujen ohjeiden mukaan.

• Valitse kieli (+) ja (-)-painikkeilla ja vahvista valinta painamalla (+)-painiketta kolme sekuntia.
  • Pääset kielen valintatilaan myöhemmin käyttäessäsi imuria pitämällä (+)-painiketta painettuna kolme sekuntia.
Bespoke jet -imurin LED-näytön kielivalinta
  • Voit asettaa laitteen energiansäästötilaan pitämällä (+)-painiketta painettuna viisi sekuntia, kun imuri on puhdistusasemassa.
  • Poista laite energiansäästötilasta pitämällä (+)-painiketta painettuna viisi sekuntia.
Bespoke jet -imurin led-näyttö ja energiansäästötila

Huomautus:

• Energiansäästötila on käytettävissä vain, kun BESPOKE Jet -imuri on asetettuna puhdistusasemaan.
  • Imuri poistuu energiansäästötilasta automaattisesti, kun se otetaan käyttöön.
  • Paina virtapainiketta ja imuri aloittaa imuroinnin [MID]-tilassa.
  • Voit valita imutehon neljästä eri imutehon tasosta [MIN, MID, MAX, JET] käyttämällä (+)- ja (-)-painikkeita.
Bespoke jet -imurin LED-näytön virtapainike

Huomautus: Kun märkäsuulake on kiinnitettynä, imuri aloittaa automaattisesti puhdistuksen märkäsuulaketilassa.

LED-näytön ilmoitukset

BESPOKE Jet -imurin kahvan LED-näytössä näytetään virheviestejä kuvakkeilla ja äänimerkillä.

Bespoke jet -imurin LED-näyttö

Tärkeimmät ilmoitukset

Näyttö

Merkitys

[MIN] / [MID] / [MAX] / [JET]

Valittuna oleva imutehon tila

[WET]

Märkäsuulaketila

- Kun märkäsuulake on kiinnitettynä, näkyvissä on märkäsuulaketila (WET)

- Voit suihkuttaa vettä painamalla (+)-painiketta Vettä suihkutetaan enintään kahden sekunnin aja, kun (+)-painiketta pidetään painettuna.

Akun virta vähissä

Tulee näkyviin, kun akun virta on vähissä

Esine juuttunut harjaan/suulakkeeseen

Vikailmoitus näytetään, kun harjaan tai suulakkeeseen on tarttunut jotain

Suodatin ei ole paikallaan

Vikailmoitus näytetään, kun mikrosuodatin ei ole paikoillaan

Tukos

Vikailmoitus näytetään, kun imuri on tukossa

Tarkista harja, suulake tai suodatin

Kehottaa käyttäjää tarkistamaan harjan, suulakkeen tai suodattimen ja poistamaan tukoksen

Puhdista mikrosuodatin

Kehottaa käyttäjää tarkistamaan ja pesemään mikrosuodattimen säännöllisesti

Energiansäästötila käytössä

Näytetään, kun energiansäästötila on käytössä

Energiansäästötila pois käytöstä

Näytetään, kun energiansäästötila on pois käytöstä

Huomautus:

• Jos näytössä näkyy ilmoitus, jota ei ole mainittu tässä luettelossa, etsi kyseisen mallin käyttöopas.
  • Ilmoitusviestit voivat vaihdella malleittain.
  • Jos BESPOKE Jet -imurin näytön ilmoitus ei häviä, ota yhteys Samsungin huoltoliikkeeseen ja pyydä lisäneuvoja.