Miten astianpesukonetta (tyyppi 1) voi käyttää SmartThings-sovelluksella?

Yhdistä Samsung-astianpesukone SmartThings-sovellukseen ja ohjaa sitä yhdellä kosketuksella. SmartThings-sovellus on tehokkain tapa säästää aikaa ja energiaa.

Tutustu SmartThings-sovelluksen erilaisiin toimintoihin

SmartThings-sovellus on yksinkertainen ja helppokäyttöinen laitteesi kauko-ohjain. Jotta voit käyttää käteviä astianpesukoneen toimintoja sovelluksella, yhdistä Samsung-astianpesukone älypuhelimesi SmartThings-sovellukseen. Sen jälkeen voit valita haluamasi toiminnot napauttamalla näyttöä.

Varmista, astianpesukone ja älypuhelin on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ennen aloittamista. Kaikkia toimintoja käytetään Wi-Fi-yhteydellä. Kirjauduttuasi SmartThings-sovellukseen Samsung-tilisi tunnuksilla ja valittuasi asetukset SmartThings ja astianpesukone synkronoituvat automaattisesti.

Huomaa, että SmartThings-sovelluksen yhteys ja käytettävissä olevat toiminnot voivat vaihdella astianpesukoneesi mallin mukaan.

samsung-astianpesukone (tyyppi 1) ja smartthings

Tutustu SmartThings-sovelluksen tärkeimpiin toimintoihin

Huomaa, että SmartThings-sovelluksen aloitusnäytön asetukset voivat vaihdella paikallisten olosuhteiden tai laitteesi mallin mukaan.

Perusohjelman määrittäminen on yksinkertaista ja helppoa. Toimi seuraavasti. Voit lisätä ohjelman asetuksia näytössä.

Astianpesukoneen (tyyppi 1) smartthings-päänäyttö Astianpesukoneen (tyyppi 1) smartthings-päänäyttö

Vaihe 1. Näytä ohjelmavaihtoehdot valitsemalla Normaali.

Astianpesukoneen (tyyppi 1) smartthings-täyttöopas Astianpesukoneen (tyyppi 1) smartthings-täyttöopas

Vaihe 2.Valitse haluamasi Ohjelma ja napauta OK. Vaihtoehtoja ovat Automaattinen, Normaali, Tehokas, Hellävarainen, Pika 60, Vain huuhtelu ja Itsepuhdistus.

Astianpesukoneen (tyyppi 1) smartthings-tarkistusluettelo ennen aloittamista Astianpesukoneen (tyyppi 1) smartthings-tarkistusluettelo ennen aloittamista

Vaihe 3. Määritä tietyn astianpesukoneessa olevan korin asetukset valitsemalla Korin valinta.

Zone Booster -aluetehostus pois käytöstä Zone Booster -aluetehostus pois käytöstä

Vaihe 4. Tehosta alakorin pesutehoa valitsemalla Zone Booster.

Speed Booster -aikatehostus pois käytöstä Speed Booster -aikatehostus pois käytöstä

Vaihe 5. Ota toiminto käyttöön tai pois käytöstä valitsemalla Speed Booster.

Korkea lämpötila pois käytöstä Korkea lämpötila pois käytöstä

Vaihe 6. Ota toiminto käyttöön tai pois käytöstä valitsemalla Korkea lämpötila.

Desinfiointi pois käytöstä Desinfiointi pois käytöstä

Vaihe 7. Ota toiminto käyttöön tai pois käytöstä valitsemalla Desinfiointi. Voit valita desinfioinnin viimeisen huuhtelun veden kuumemman lämpötilan.

Myöhemmän käynnistyksen valikko Myöhemmän käynnistyksen valikko

Vaihe 8. Voit siirtää pesuohjelman aloittamista enintään 24 tuntia valitsemalla Viive.

Voit lukea vinkkejä astianpesukoneen tehokkaammasta täyttämisestä valitsemalla SmartThings-sovelluksen astianpesukoneen päänäytöstä Täyttöopas ennen kuin aloitat laitteen käyttämisen. Nämä täyttöoppaat kannattaa lukea ennen laitteen käytön aloittamista, jotta pesutulos olisi täydellinen.

Täyttöopas valittuna Täyttöopas valittuna

Täyttöopas
Valitse Täyttöopas SmartThings-sovelluksessa ja opettele asettelemaan tiskit tehokkaammin.

Täyttöopas Täyttöopas

Tiskien asettaminen
Tutustu neuvoihin tiskien suositeltavasta asettelemisesta.

Tiskien asettamisopas Tiskien asettamisopas

Täyttöoppaiden sisältö
Lue kunkin aiheen tarkat ohjeet napauttamalla ennen astianpesukoneen käytön aloittamista.

Lisäksi sinun on käytävä läpi varotoimien tarkistusluettelo ennen astianpesukoneen käytön aloittamista. Näiden ohjeiden avulla opit tarkemmin, miten astianpesukoneen herkkiä osia käsitellään.

Tarkistusluettelo ennen aloittamista valittuna Tarkistusluettelo ennen aloittamista valittuna

Tarkistusluettelo ennen aloittamista

Smartthings ja astianpesukoneen (tyyppi 1) edellyttämät varotoimet Smartthings ja astianpesukoneen (tyyppi 1) edellyttämät varotoimet

Astianpesukoneen edellyttämät varotoimet

Smartthings ja astianpesukoneen (tyyppi 1) edellyttämät varotoimet Smartthings ja astianpesukoneen (tyyppi 1) edellyttämät varotoimet

Astianpesukoneen edellyttämät varotoimet

Huomautus:

• Käytettävissä oleva tekniikka ja toiminnot voivat vaihdella maan, palveluntarjoajan, verkkoympäristön ja laitteen mukaan.
  • Ennen kuin kokeilet sovelluksen ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys.
  • Mobiililaitteen kuvat ja sisältö voivat vaihdella laitteen mallin mukaan.