Miten astianpesukonetta (tyyppi 2) voi käyttää SmartThings-sovelluksella?

Yhdistä Samsung-astianpesukone SmartThings-sovellukseen ja ohjaa sitä yhdellä kosketuksella. SmartThings-sovellus on tehokkain tapa säästää aikaa ja energiaa.

Tutustu SmartThings-sovelluksen erilaisiin toimintoihin

SmartThings-sovellus on yksinkertainen ja helppokäyttöinen laitteesi kauko-ohjain. Jotta voit käyttää käteviä astianpesukoneen toimintoja sovelluksella, yhdistä Samsung-astianpesukone älypuhelimesi SmartThings-sovellukseen. Sen jälkeen voit valita haluamasi toiminnot napauttamalla näyttöä.

Varmista, astianpesukone ja älypuhelin on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ennen aloittamista. Kaikkia toimintoja käytetään Wi-Fi-yhteydellä. Kirjauduttuasi SmartThings-sovellukseen Samsung-tilisi tunnuksilla ja valittuasi asetukset SmartThings ja astianpesukone synkronoituvat automaattisesti.

Huomaa, että SmartThings-sovelluksen yhteys ja käytettävissä olevat toiminnot voivat vaihdella astianpesukoneesi mallin mukaan.

samsung-astianpesukone ja smartthings tyyppi 2

Tutustu SmartThings-sovelluksen tärkeimpiin toimintoihin

Huomaa, että SmartThings-sovelluksen aloitusnäytön asetukset voivat vaihdella paikallisten olosuhteiden tai laitteesi mallin mukaan.

Perusohjelman määrittäminen on yksinkertaista ja helppoa. Toimi seuraavasti. Voit lisätä ohjelman asetuksia näytössä.

Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-päänäyttö Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-päänäyttö

Vaihe 1.
Valitse haluamasi Pesuohjelma. Pesuohjelmavaihtoehtoja ovat Eco, Intensiivinen, Hellävarainen, Pika 60, Esipesu ja Itsepuhdistus.

Astianpesukoneen (tyyppi 2) speed booster- ja desinfiointitoiminnot Astianpesukoneen (tyyppi 2) speed booster- ja desinfiointitoiminnot

Vaihe 2.
Voit ottaa Speed Booster- ja Desinfiointi-toiminnot käyttöön ja pois käytöstä napauttamalla painikkeita.

Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-sovelluksen myöhempi käynnistys Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-sovelluksen myöhempi käynnistys

Vaihe 3.
Voit siirtää pesuohjelman aloittamista enintään 24 tuntia valitsemalla Viive.

Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-sovelluksen korin valinta Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-sovelluksen korin valinta

Vaihe 4.
Määritä tietyn astianpesukoneessa olevan korin asetukset valitsemalla Korin valinta.

Käyttöohje sisältää tarkat ohjeet tiskien asettelemiseen, pesuaineen käyttöön, suodattimien puhdistamiseen jne.

Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-sovelluksen käyttöoppaan käyttäminen 1 Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-sovelluksen käyttöoppaan käyttäminen 1

Aloitusnäyttö
Avaa HomeCare Wizard vetämällä.

Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-sovelluksen käyttöoppaan käyttäminen 2 Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-sovelluksen käyttöoppaan käyttäminen 2

HomeCare Wizard
Valitse HomeCare Wizard.

Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-sovelluksen käyttöoppaan käyttäminen 3 Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-sovelluksen käyttöoppaan käyttäminen 3

Käyttöopas
Näytä tiedot valitsemalla Käyttöopas.

Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-sovelluksen käyttöoppaan käyttäminen 4 Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-sovelluksen käyttöoppaan käyttäminen 4

Astianpesukoneen käyttöopas
Sisältää paljon ohjeita astianpesukoneen tehokkaaseen käyttämiseen.

Voit valita erikoisohjelman käytettäväksi suoraan astianpesukoneesta napauttamalla Ladattu ohjelma

Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-sovelluksen ladatun ohjelman käyttäminen 1 Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-sovelluksen ladatun ohjelman käyttäminen 1

Aloitusnäyttö
Avaa Ladattu ohjelma vetämällä.

Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-sovelluksen ladatun ohjelman käyttäminen 2 Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-sovelluksen ladatun ohjelman käyttäminen 2

Ladattu ohjelma
Voit ladata erikoisohjelman käytettäväksi suoraan astianpesukoneesta.

Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-sovelluksen ladatun ohjelman käyttäminen 3 Astianpesukoneen (tyyppi 2) smartthings-sovelluksen ladatun ohjelman käyttäminen 3

Valitse ohjelma
Valitse haluamasi ohjelma ja napauta Käytä.

Huomautus:

• Käytettävissä oleva tekniikka ja toiminnot voivat vaihdella maan, palveluntarjoajan, verkkoympäristön ja laitteen mukaan.
  • Ennen kuin kokeilet sovelluksen ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys.
  • Mobiililaitteen kuvat ja sisältö voivat vaihdella laitteen mallin mukaan.