Miten ilmanpuhdistinta voi käyttää SmartThings-sovelluksella?

SmartThings on intuitiivinen, yksinkertainen ja tekee laitteidesi ohjaamisesta paljon helpompaa. Yhdistä Samsung-ilmanpuhdistin SmartThings-sovellukseen ja ohjaa sitä yhdellä kosketuksella.

Nauti ilmanpuhdistimen monista toiminnoista SmartThings-sovelluksella

Jotta voit käyttää käteviä ilmanpuhdistimen toimintoja, liitä laite älypuhelimesi SmartThings-sovellukseen.

Varmista, että ilmanpuhdistin ja älypuhelin on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ennen aloittamista. Kaikkia toimintoja käytetään Wi-Fi-yhteydellä. Synkronoi myös Samsung-tilisi ja SmartThings-sovellus ilmanpuhdistimeen.

Imanpuhdistin ja smartthings

Kun olet liittänyt ilmanpuhdistimen SmartThings-sovellukseen, näet asennetun ilmanpuhdistimen kuvan SmartThings-sovelluksen aloitusnäytössä. Aloita napauttamalla ilmanpuhdistimen kuvaa ja valitse maasi. Noudata SmartThings-sovelluksen ohjeita ja määritä ilmanpuhdistimen kieli.

SmartThings-sovelluksen aloitusnäytön asetukset voivat vaihdella paikallisten olosuhteiden tai ilmanpuhdistimen mallin mukaan.

Napauta SmartThings-sovelluksen ilmanpuhdistimen aloitusnäyttöä Napauta SmartThings-sovelluksen ilmanpuhdistimen aloitusnäyttöä

Vaihe 1. Valitse ilmanpuhdistimen-kuvaa SmartThings-sovelluksen aloitusnäytössä. Nyt näet SmartThings-sovelluksen ilmanpuhdistimen aloitusnäytön.

Napauta kolmea pistettä ylänurkassa Napauta kolmea pistettä ylänurkassa

Vaihe 2. Napauta kolmea pistettävä oikeassa ylänurkassa, jos haluat nähdä Asetukset. Voit valita Muokkaa, Asetukset tai laitteen Tiedot.

Muokkaa liitetyn laitteen nimeä Muokkaa liitetyn laitteen nimeä

Vaihe 3. Tässä voit muokata kunkin huoneen ja sijainnin liitetyn laitteen nimeä. Voit määrittää usein käytetyn ilmanpuhdistimen myös suosikiksi tai valita Poista laite.

Jos valitset + Lisää aloitusnäyttöön, näet liitetyn ilmanpuhdistimen SmartThings-sovelluksen aloitusnäytössä.

Ilmanpuhdistimen tiedot Ilmanpuhdistimen tiedot

Vaihe 4. Näet ilmanpuhdistimen Tiedot sekä uusimman laiteohjelmistoversion.

Selaa SmartThings-sovelluksen ilmanpuhdistimen toimintoja

Voit käyttää SmartThings-sovellusta laitteesi kauko-ohjaimena. Katko kaikki vaihtoehdot alta. Voit hallita asetuksia napauttamalla ja valitsemalla haluamasi asetuksen.

Puhallusvoimakkuus

Näet puhallusvoimakkuuden ja voit muuttaa sitä. Napauta valikkoa ja valitse haluamasi tila.

Puhallusvoimakkuuden asetus

Tuulettimen nopeus

• Velg viftehastigheten du ønsker for luftrenseren.
  • Trykk på den gjeldende hastigheten (f.eks. lav, Auto, etc.), og velg deretter ønsket viftehastighet

Voit tarkastella alueesi ilmanlaadun tietoja. Jos et näe mitään ilmanlaadun tietoja, määritä alueesi asetuksissa.

Sisäilman laatu

Näet PM10- / PM2.5- / PM1.0-tasot sekä kotisi sisäilman laadun napauttamalla kolmea pistettä näytön oikeassa ylänurkassa.

Huomautus: Donglea käyttävät mallit eivät tue PM1.0-saastehiukkasten tason näyttämistä.

Ulkoilman laatu

Näet asuinalueesi yleisen ulkoilman laadun. Näet tarkemmat tiedot napauttamalla ulkoilmaosiota.

Ulkoilman laadun asetukset Ulkoilman laadun asetukset

Ulkoilma-osio näytössä.

Napauta kolmea pistettä oikeassa ylänurkassa Napauta kolmea pistettä oikeassa ylänurkassa

Vaihe 1. Avaa Asetukset napauttamalla kolmea pistettä oikeassa ylänurkassa. Näet tarkat alueesi ilmanlaadun tiedot ja voit hallita niitä.

Säätiedot Säätiedot

Vaihe 2. Määritä alueesi valitsemalla Säätiedot.

Valitse alueesi Valitse alueesi

Vaihe 3. Hae ja valitse alueesi käyttämällä Haku-kenttää.

Määritä haluamasi käynnistymis- ja pysähtymisajat.

• Voit määrittää enintään 10 käynnistymis- ja pysähtymisaikaa.
  • Samaa aikaa ei voi määrittää käynnistymis- ja pysähtymisajaksi.
  • Asettaessasi käynnistymis- ja pysähtymisaikaa, ilmanpuhdistimen näytössä ei näy virtamerkkivaloja.
  • Kun määrität käynnistymis- tai pysähtymisajan, asetus säilyy, vaikka irrottaisit ilmanpuhdistimen virtajohdon.
Määritä ilmanpuhdistimen aikataulu

Voit siirtyä liittyvien palveluiden valikkoon napauttamalla palkissa olevaa Life-kuvaketta.

HomeCare Wizard

Tästä voit tarkistaa suodattimen nykyisen tilan. Laite auttaa ylläpitämään ilmanpuhtautta näyttämällä, kun suodatin on vaihdettava. Laitteesi on rekisteröity SmartThings-sovellukseen, joten voit tarkistaa helposti laitteeseesi sopivat suodattimet ja ostaa suodattimia nopeasti ja helposti.

SmartThings Air

SmartThings Air -toiminnolla voit tarkistaa sisäilman hiukkastasot missä tahansa ilmanpuhdistimen sijainnissa. Kun valitset älykkään tilan, ilmanpuhdistin voi toimia automaattisesti ympäristön tilanteen mukaan.

SmartThings Energy

Voit seurata laitteen kuukausittaista energiankulutusta.

Huomautus: Kaikkia vaihtoehtoja ei välttämättä ole käytettävissä ilmanpuhdistimessasi.

SmartThings Energy

Huomautus:

• Kaikkia vaihtoehtoja ei välttämättä ole käytettävissä ilmanpuhdistimessasi.
  • Käytettävissä oleva tekniikka ja toiminnot voivat vaihdella maan, palveluntarjoajan, verkkoympäristön ja laitteen mukaan.
  • Ennen kuin kokeilet sovelluksen ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys.
  • Mobiililaitteen kuvat ja sisältö voivat vaihdella laitteen mallin mukaan.