Miten ilmastointilaitetta voi käyttää SmartThings-sovelluksella?

Nauti mukavammasta arjesta Samsung SmartThings -sovelluksella. Liitä kotisi laitteet SmartThings-sovellukseen ja hallitse niitä yhdellä kosketuksella. SmartThings on intuitiivinen, yksinkertainen ja tekee laitteidesi ohjaamisesta paljon helpompaa. Voit tarkistaa nykyisen lämpötilan SmartThings-sovelluksella ja hallita puhalluksen voimakkuutta sekä seurata energiankulutusta

Nauti ilmastointilaitteen monista toiminnoista SmartThings-sovelluksella

Jotta voit käyttää käteviä ilmastointilaitteen (seinäasennus) toimintoja, liitä ilmastointilaite älypuhelimesi SmartThings-sovellukseen.

Varmista, että ilmastointilaite ja älypuhelin on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ennen aloittamista. Kaikkia toimintoja käytetään Wi-Fi-yhteydellä. Synkronoi myös Samsung-tilisi ja SmartThings-sovellus ilmastointilaitteen kanssa.

ilmastointilaite ja smartthings

Kun olet liittänyt ilmastointilaitteen SmartThings-sovellukseen, näet asennetun ilmastointilaitteen kuvan SmartThings-sovelluksen aloitusnäytössä. Aloita napauttamalla ilmastointilaitteen kuvaa ja valitse maasi. Noudata SmartThings-sovelluksen ohjeita ja määritä ilmastointilaitteen kieli.

SmartThings-sovelluksen aloitusnäytön asetukset voivat vaihdella paikallisten olosuhteiden tai ilmastointilaitteen mallin mukaan.

napauta SmartThings-sovelluksen ilmastointilaitteen aloitusnäyttöä napauta SmartThings-sovelluksen ilmastointilaitteen aloitusnäyttöä

Vaihe 1. Valitse Ilmastointilaitteen kuvaa SmartThings-sovelluksen aloitusnäytössä.

Nyt näet SmartThings-sovelluksen ilmastointilaitteen aloitusnäytön.

Napauta kolmea pistettä ylänurkassa Napauta kolmea pistettä ylänurkassa

Vaihe 2. Napauta kolmea pistettävä oikeassa ylänurkassa, jos haluat nähdä Asetukset .

Voit valita Muokkaa, Ilmastointilaitteen asetukset tai Tiedot.

muokkaa liitetyn laitteen nimeä muokkaa liitetyn laitteen nimeä

Vaihe 3 . Tässä voit muokata kunkin huoneen ja sijainnin liitetyn laitteen nimeä. Voit määrittää usein käytetyn ilmastointilaitteen myös suosikiksi tai valita Poista laite.

Jos valitset + Lisää aloitusnäyttöön, näet liitetyn ilmastointilaitteen SmartThings-sovelluksen aloitusnäytössä.

Ilmastointilaitteen asetukset Ilmastointilaitteen asetukset

Vaihe 4. Tässä voit määrittää Ilmastointilaitteen asetukset.

Kun Piippaus-toiminto on poissa käytöstä, laitteen piippausääni mykistetään.

Selaa SmartThings-sovelluksen ilmastointilaitteen toimintoja

Voit käyttää SmartThings-sovellusta laitteesi kauko-ohjaimena. Katko kaikki vaihtoehdot alta. Voit hallita asetuksia napauttamalla ja valitsemalla haluamasi asetuksen.

Näet ja voit hallit laitteen asetustilaa, huoneen lämpötilaa ja energiankulutusta.

ilmastointilaitteen asetuslämpötila ilmastointilaitteen asetuslämpötila

Asetuslämpötila
Näet ilmastointilaitteen huoneen lämpötilan

Ilmastointilaitteen tila Ilmastointilaitteen tila

Tila
Valitse laitteesi käyttötilat. Käytettävissäsi on viisi tilaa (Automaattinen, Viilennys, Kuivatus, Puhdistus, Lämmitys). Jos valitset Automaattisen tilan, laite säätää lämpötilaa automaattisesti.

uhallusvoimakkuus uhallusvoimakkuus

Puhallusvoimakkuus
Valitusta tilasta riippuen jotkut Puhallusvoimakkuudentilat voivat näkyä harmaana (ei valittavina).

ilmastointilaitteen Puhalluksen suunta ilmastointilaitteen Puhalluksen suunta

Puhalluksen suunta
Voit valita käyttötilan puhalluksen suunnat. (Kiinteä, Vaakasuora, Pystysuora, Kaikki)

Valitsemalla Automaattiset toiminnot voit määrittää yksilöllisempiä sinulle sopivia asetuksia

ilmastointilaitteen Aikataulu ilmastointilaitteen Aikataulu

Aikataulu
Voit määrittää aikataulun, jonka mukaan laite käynnistyy ja pysähtyy.
Voit määrittää enintään 10 aikataulua
Ajastus päällä/pois -toiminnolla.
Kun Ajastus päällä/pois -toiminto on määritetty, asetus pysyy muistissa, vaikka laitteen virtapistoke irrotetaan ja kytketään uudelleen.

ilmastointilaitteen liiketunnistus ilmastointilaitteen liiketunnistus

Liiketunnistus
Ilmastointilaite muuttaa automaattisesti puhalluksen suuntaa havaitessaan liikettä tai säästää energiaa, kun liikettä ei havaita. Voit määrittää energiansäästötilaksi Valmiustilan tai Pidä viileänä (lämmityksessä), kun liikettä ei havaita. Jos määritä vaihtoajan, energiaa säästyy enemmän.

ilmastointilaitteen kotiintuloviilennys ilmastointilaitteen kotiintuloviilennys

Kotiintuloviilennys
Lähestyessäsi kotiasi saat ilmoituksen, jotta voit käynnistää ilmastointilaitteen etukäteen.

ilmastointilaitteen Good Sleep -toiminto ilmastointilaitteen Good Sleep -toiminto

Good Sleep
Voit muuttaa lämpötilan tasaiseksi ja mukavaksi viilennykseksi yön ajaksi.

Laitteen hallitseminen SmartThings-sovelluksella on paljon helpompaa ja puhtaampaa.

• Automaattinen kuivaus: Kuivata hygieenisesti kaikki sisätilojen kosteus, kun viilennys on valmis. Napauta näytön virta- ja käynnistyspainiketta. Toiminto kestää noin 10–30 minuuttia.
  • Freeze Wash: Puhdista ja raikasta ilmastointilaitteesi lämmönvaihdin.

Huomautus: Jos haluat käyttää Freeze Wash -toimintoa, varmista, että kaikki ulkoyksikköön kytketyt ilmastointilaitteet on sammutettu.

Huomautus:

• Käytettävissä oleva tekniikka ja toiminnot voivat vaihdella maan, palveluntarjoajan, verkkoympäristön ja laitteen mukaan.
  • Ennen kuin kokeilet sovelluksen ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys.